vapotek Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 molim Od kdaj si pa veren ratal? :? Da nebi zdaj slučajno vsega na tačrne prepisal, namesto na mene!!! :angry: Seveda v primeru, da se ti kaj zgodi.................recimo na Sardiniji. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 (popravljeno) opalim te golim! :010 Svašta :eek: Od kdaj si pa ti "pozadinac" ratal? :P Popravljeno September 2, 2008. Popravil vapotek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 Pag Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 Pag Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 V bistvu nič - mi je čist lepo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johanca Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 :grrr mam vse kar rabm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 :grrr mam vse kar rabm Ziher? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 :grrr mam vse kar rabm Torej lahko sklepam, da si na Sardinoji? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 njega pogrešam...in to fulzlovelik :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 njega pogrešam...in to fulzlovelik :closedeyes: Moj je fulzlovelik .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 :grrr mam vse kar rabm lažeš :P :evilgrin: :lol1: Ja js pa vse frendice pa frende pogrešam najbll an :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 lažeš :P :evilgrin: :lol1: Ja js pa vse frendice pa frende pogrešam najbll an :krneki: So te vsi skenslali, ane :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johanca Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 lažeš :P :evilgrin: :lol1: ja no tebe sm pogrešala, pa sej to itak že veš :rolleyes: :P Ziher? :unsure: ne manka mi kila krompirja... a ga mi prpeleš :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 (popravljeno) So te vsi skenslali, ane :evilgrin: lol nep ne bo držal :D mrbit če je to iz tvoje prakse ,sam pr men ni to tko;) :whistle: ja no tebe sm pogrešala, pa sej to itak že veš :rolleyes: :P hihi zj si me pa dobila :blush: ^_^ Popravljeno September 2, 2008. Popravil Razer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johnny21 Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 mojo boljšo polovico Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 Moj je fulzlovelik .) ma fulzloveliikega ne rabim...ima moj dost velkega zame :evilgrin: :evilgrin: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 ma fulzloveliikega ne rabim...ima moj dost velkega zame :evilgrin: :evilgrin: :) zaenkrat še Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 zaenkrat še mislm da bo tko tud ostal :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 že kar kriza :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 3, 2008 Deli Objavljeno September 3, 2008 :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 3, 2008 Deli Objavljeno September 3, 2008 ne manka mi kila krompirja... a ga mi prpeleš :evilgrin: Z lahkoto. Danes zvečer, tam okoli sedme. V oni kafič zraven Nove KBM. Deal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno September 3, 2008 Deli Objavljeno September 3, 2008 CVIČKOTA-prjatla našga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno September 3, 2008 Deli Objavljeno September 3, 2008 Mal miru :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 3, 2008 Deli Objavljeno September 3, 2008 Mal miru :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johanca Objavljeno September 3, 2008 Deli Objavljeno September 3, 2008 kilo krompirja :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se