pajkica Objavljeno September 29, 2008 Opozori Objavljeno September 29, 2008 sm mislila mene .... :kva2:
Furioso Objavljeno September 29, 2008 Opozori Objavljeno September 29, 2008 sm mislila mene .... :kva2:
Furioso Objavljeno September 29, 2008 Opozori Objavljeno September 29, 2008 kr poklič...... :grim To je moja cifra! :lol1:
SharpNinja Objavljeno September 29, 2008 Opozori Objavljeno September 29, 2008 Ene par ničel za uno cifro na bančnem računu :unsure:
riderrgirl Objavljeno September 29, 2008 Opozori Objavljeno September 29, 2008 Ene par ničel za uno cifro na bančnem računu :unsure: uf ja......js tut.... :whistle:
pajkica Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 ...budilko!!! :cry: :zzz:
Geiger Sturzflug Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 Ene par ničel za uno cifro na bančnem računu :unsure: Mam še kolege tam. Ti zrihtam kolikor ničel hočeš, ampak spredaj pred cifro... :P
Vanga Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 Ene par ničel za uno cifro na bančnem računu :unsure: uf ja......js tut.... :whistle: ...budilko!!! :cry: :zzz: Pogrešam, da so ljudje srečni. :cry: Prvi dve, napišita na PM št. računov, da vama nakažem nekah drobiža. .) Pajkica ti pa naslov da ti pošljen eno vekarco.(sicer pa mislim da sem ti rekel, da idi prej spat) :winkiss:
pajkica Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 Pogrešam, da so ljudje srečni. :cry: Prvi dve, napišita na PM št. računov, da vama nakažem nekah drobiža. .) Pajkica ti pa naslov da ti pošljen eno vekarco.(sicer pa mislim da sem ti rekel, da idi prej spat) :winkiss: ja sej si reku ja.... :blush: pa če ne morm no..... rajš ti dam naslov :P za vekarco.... O:-)
helenca46 Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 moj motor,.... :rolleyes: pa še,...... :whistle: drmr1 1
riderrgirl Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 Pogrešam, da so ljudje srečni. :cry: Prvi dve, napišita na PM št. računov, da vama nakažem nekah drobiža. .) Pajkica ti pa naslov da ti pošljen eno vekarco.(sicer pa mislim da sem ti rekel, da idi prej spat) :winkiss: se ti oglasm..... :winkiss: ja sej si reku ja.... :blush: pa če ne morm no..... rajš ti dam naslov :P za vekarco.... O:-) pol jo pa sploh ne boš rabla...... :evilgrin:
pajkica Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 se ti oglasm..... :winkiss: pol jo pa sploh ne boš rabla...... :evilgrin: a dam še teb naslov? bolš da me dva budita k en, je bl ziher ... :P O:-)
Vanga Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 a dam še teb naslov? bolš da me dva budita k en, je bl ziher ... :P O:-) Če bi mi znala brati misli, bi me zdaj bilo pošteno sram. :blush: Ali pač? :smoke:
pajkica Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 Če bi mi znala brati misli, bi me zdaj bilo pošteno sram. :blush: Ali pač? :smoke: a? za kva že? nč jasn... :blush: :hmm:
minca Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 enga da mi pošteno nategne mišice :closedeyes:
riderrgirl Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 Če bi mi znala brati misli, bi me zdaj bilo pošteno sram. :blush: Ali pač? :smoke: skromna pa glih ni z željami kajne? :hmm: ............ :devil:
pajkica Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 skromna pa glih ni z željami kajne? :hmm: ............ :devil: aaaa??? :kva2: kake želje? a budilka? ah nč bat, sem jo že dobla.... ta živo.... :blush: :blush:
KawasakiGirl Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 Pogrešam ja :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se