Manu Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 pogrešam kateter, sem spil 3 kave in 1 pir pa hodim vsakih 5 min scat :blink: Ne, pervy ,to je samo halo efekt, ker si bral o lulanju... zihr :yes: Probaj zdržat do štirih, saj si močan karakter... :) :D
pirrulz Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 (popravljeno) pogrešam kateter, sem spil 3 kave in 1 pir pa hodim vsakih 5 min scat :blink: Stari, kave so te zjebale, kave. :fredy: :doze: Popravljeno Februar 3, 2006. Popravil pirrulz
Sanda7 Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 pogrešam čik so me bejbe čist zrajcale k sem vidla post :grim
Furioso Objavljeno Februar 4, 2006 Opozori Objavljeno Februar 4, 2006 Vonj po čistem izpuhu mimo drvečega dirkalnega motorja... :(
moto rider Objavljeno Februar 4, 2006 Opozori Objavljeno Februar 4, 2006 Pogrešam tople dni in desno "ročko" v roki! :OK:
pirrulz Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 ...vikend :grim jep. en lep vikend nekje na morju. ni nujno, da je nova bajta, lahko tudi stara, ampak okej zritana. :grim
Brihta Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 (popravljeno) Delavno vnemo in zagnanost :( Popravljeno Februar 6, 2006. Popravil Brihta
klimbra Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 Jaz tudi danes pogrešam. :( Desi se i najboljima!!!!!! :cry: s teboj
hrčo Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 Frej dan v takem sončnem dnevu kot je bil danes, da se mal nafilam z energijo in ne da sonček opazujem iz pisarne .... :cry:
Furioso Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 glavni dobitek na lotu ! :P Evropskem? :P :devil:
pirrulz Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 (popravljeno) Nov material v grabnih in žlebih in rekah in bibličnih flodrarijah (z izjemo jelenovega, seveda :krneki: ). :doze: :grim Popravljeno Februar 7, 2006. Popravil pirrulz
Vale Objavljeno Februar 10, 2006 Opozori Objavljeno Februar 10, 2006 SymRuja, pupo, ... Symruja so blokirali, kot nekoč mene ... meni je to skrajno otročje ... :grim Lahko gremo v Graz štrajkat :P
Rude Boy Objavljeno Februar 10, 2006 Opozori Objavljeno Februar 10, 2006 navada je železna srajca ! :fredy: pa še pa še paše ! :P
Alla Objavljeno Februar 10, 2006 Opozori Objavljeno Februar 10, 2006 Symruja so blokirali, kot nekoč mene ... meni je to skrajno otročje ... :grim Lahko gremo v Graz štrajkat :P Tud moderatorji moramo met svoje otročje veselje. Symru pa že ve, zakaj trenutno ne nabija. Ah, aj.....krivica.....ja, kar pejte štrajkat..... :kva2: pogrešam pa.......NIČ! :P
Pervy Objavljeno Februar 10, 2006 Opozori Objavljeno Februar 10, 2006 Symruja so blokirali, kot nekoč mene ... meni je to skrajno otročje ... :grim Lahko gremo v Graz štrajkat :P KVA, MISLIM EJ?!?!?!?!?!?! :eek: se mi je zdelo da pogrešam nekdanjo akcijo, vse je nekam mirno tu, vsi so jebeno politično korektni, nobene kregarije pa še fazer in hyosung farerji so nehali toplo vodo odkrivat - skratka dolgcajt <_<
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se