Vale Objavljeno Februar 10, 2006 Opozori Objavljeno Februar 10, 2006 Tud moderatorji moramo met svoje otročje veselje. Symru pa že ve, zakaj trenutno ne nabija. Ah, aj.....krivica.....ja, kar pejte štrajkat..... :kva2: pogrešam pa.......NIČ! :P A lahko jaz kakšnega moderatorja blokiram :D :devil:
Alla Objavljeno Februar 10, 2006 Opozori Objavljeno Februar 10, 2006 Daj mene! :kva2: Mogoče te bom pa celo pogrešala..... :P
Vale Objavljeno Februar 10, 2006 Opozori Objavljeno Februar 10, 2006 Daj mene! :kva2: Mogoče te bom pa celo pogrešala..... :P Tebe je brezveze :grrr
flero Objavljeno Februar 10, 2006 Opozori Objavljeno Februar 10, 2006 ...mojo Ninjo...ufuf... :cry: lp flox
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Februar 10, 2006 Opozori Objavljeno Februar 10, 2006 življenje, plato mrzlega pira, peteršilj ... :grim :whistle:
Furioso Objavljeno Februar 10, 2006 Opozori Objavljeno Februar 10, 2006 Malo spanca, se mi zdi. Nisem prepričan. :?
Sanda7 Objavljeno Februar 11, 2006 Opozori Objavljeno Februar 11, 2006 o lej ga alterček,lepo te je videti :D pogrešam zdravje
fifty Objavljeno Februar 12, 2006 Opozori Objavljeno Februar 12, 2006 a mene pa n'bedn :cry: :yes: :yea1:
Kruse Objavljeno Februar 13, 2006 Opozori Objavljeno Februar 13, 2006 ... talušno črno kelnarco - z velik tatuji in velkmi joski :) Dobr twin, dobra ko twin...
Manu Objavljeno Februar 13, 2006 Opozori Objavljeno Februar 13, 2006 ... talušno črno kelnarco - z velik tatuji in velkmi joski :) Dobr twin, dobra ko twin... Lej ga.. lej ga..... kje se gre po dolgem času oglasit... in ZAKAJ... :grrr :grim :grrr :grim :grrr :grim :004
Sanda7 Objavljeno Februar 13, 2006 Opozori Objavljeno Februar 13, 2006 motorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr moooorrrrrrrrrrrrrrjjjjjjjeeeeeeeeeeeeee ddoooooooooooooooppppusssssssssttttttt polllllllleeeeeetttjjje
Jurij Objavljeno Februar 13, 2006 Opozori Objavljeno Februar 13, 2006 spucane sinuse in kosinuse "fedrčke pa zavese" sonce temperaturo ozračja +23°C spucane ceste morje sončne opekline prekomerno švicanje kolone na peklenski vročini prepotentne taljančke in še bolj prepotentne naše ljudi vse mastno od kreme za sončenje pesek v raznih telesnih gubah od skal in školjk porezane podplate bodico od morskega ježa v tanartamanjšem prstu in peti svinjsko (a zaradi zgolj naravnih alg- neonesnaženo) morje zasoljene cene hrane/pijače/spanja v morskih letoviščih od vročine pokvarjeno salamo in skuhano pivo incidente na meji in v piranskem zalivu delo na cesti v špici poletne sezone za frajcajt nesorazmerno nižji mesečni dohodek posledično zgoraj navedenim dejstvom - tečnobo in kreganje in kratke živce... ...pravzaprav mi je zdajle na -3 in rahlo nahodnemu kar fajn...
NoFear Objavljeno Februar 13, 2006 Opozori Objavljeno Februar 13, 2006 MOJ MOTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Wobewt Objavljeno Februar 13, 2006 Opozori Objavljeno Februar 13, 2006 Natasho. Vse sm zajebal, kar se je dalo...
Dave Objavljeno Februar 13, 2006 Opozori Objavljeno Februar 13, 2006 Natasho. Vse sm zajebal, kar se je dalo... :friend1:
lina Objavljeno Februar 13, 2006 Opozori Objavljeno Februar 13, 2006 (popravljeno) Natasho. Vse sm zajebal, kar se je dalo... Pol pa nimaš več kej zajebat...ground zero...greš lohk samo gor..... :) Ne daj se..Wobewt Popravljeno Februar 13, 2006. Popravil lina
Nagaya Objavljeno Februar 13, 2006 Opozori Objavljeno Februar 13, 2006 Natasho. Vse sm zajebal, kar se je dalo... nikol ne veš.... :trance_33_sleep:
Brihta Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 Natasho. Vse sm zajebal, kar se je dalo... Sicer ne vem o čem govoriš ampak upam da nimava enakih problemov :headbang:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se