GrCaR Objavljeno Februar 21, 2006 Deli Objavljeno Februar 21, 2006 poletne večere v dobri družbi na kkšni žurki :kva2: sej bo... sam treba še kkšn mesc počakat :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 21, 2006 Deli Objavljeno Februar 21, 2006 Nepekoče očke. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 21, 2006 Deli Objavljeno Februar 21, 2006 Sonce.... toplo vreme.... morje... :) Mi pa mamo vse to :grim :P Sam kurc, ko morem v službi čepet, namesto da bi ob morčitu hodila ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 21, 2006 Deli Objavljeno Februar 21, 2006 Mi pa mamo vse to :grim :P Sam kurc, ko morem v službi čepet, namesto da bi ob morčitu hodila ... Vale.....ti pa nisi za v to temo.....tuki več al manj vsi.....MOTOR pogrešajo!!!!!! Jest pa tebe!!!!!!! :blush: :blush: :blush: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lowc__46 Objavljeno Februar 21, 2006 Deli Objavljeno Februar 21, 2006 DIRKEE :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 21, 2006 Deli Objavljeno Februar 21, 2006 Jaz tudi. :doze: Mesna I ndustrija R adgona. Mater sem lačn. :fredy: Sam s tabo je pa res neki narobe že :grrr Poznam eno društvo anonimnežev za take vrste odvisnosti :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 21, 2006 Deli Objavljeno Februar 21, 2006 Sam s tabo je pa res neki narobe že :grrr Poznam eno društvo anonimnežev za take vrste odvisnosti :) Jaz ga pa popolnoma razumem :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 21, 2006 Deli Objavljeno Februar 21, 2006 Sam s tabo je pa res neki narobe že :grrr Poznam eno društvo anonimnežev za take vrste odvisnosti :) Jaz pa pozam en pajser with your name on it. :fredy: :devil: :P @ Vale :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 21, 2006 Deli Objavljeno Februar 21, 2006 (popravljeno) Jaz pa pozam en pajser with your name on it. :fredy: :devil: :P @ Vale :004 Ja kaj, ni ga čez dober šnicl, dobro domačo baso ali pa pravo kmečko krvavico prasico :OK: Js tut vse zgornje pogrešam ... ker foter to prinese od kmetov, tako pristno, domače ... tle pri meni, pa je skrinja prazna :cry: Pa ne me lubčkat, ko mi bo blo nerodno :blush: Popravljeno Februar 21, 2006. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 21, 2006 Deli Objavljeno Februar 21, 2006 En dober sex..... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 tle pri meni, pa je skrinja prazna :cry: Ja na to bi se pa tut jst zjoku. Pri nas, ko merilec skrinje pade pod 1/4 krave, fotr že išče znanca s katerim bi skupaj kupila mrtvo kravo :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 Pa ne me lubčkat, ko mi bo blo nerodno :blush: :o Šokiran sem. Pogrešam 30-urne dneve. :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 :o Šokiran sem. Šokirana sem, da si šokiran :kva2: Pogrešam sonček, če ga kdo najde naj ga pošlje nazaj v Sončni park :grim Pogrešam tudi bore, ki so jih posekali pred mojim balkonom ... bogve kam so šle zdaj veverice, ki so se podile po njih in detelj, ki ga je kljuval :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 Gaaaaaaaaaasaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 pogrešam bajeslovno plačan 3-urni delovnik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 (popravljeno) tole cena 139 evrov... če koga zanima kaj mi lahko kupi za rojstni dan... :whistle: Popravljeno Februar 22, 2006. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 tole A so Yolly-eve da so tak drage :? Jaz pa bol pogrešam kaj takšnega.... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 A so Yolly-eve da so tak drage :? Jaz pa bol pogrešam kaj takšnega.... :blush: kupiš mojega pa je.... :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tinchi Objavljeno Marec 4, 2006 Deli Objavljeno Marec 4, 2006 Pogrešam mojo lubico :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 4, 2006 Deli Objavljeno Marec 4, 2006 en frej dan za v hosto <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 5, 2006 Deli Objavljeno Marec 5, 2006 Vreme brez dežja in vetra ... ne morem joggat :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 5, 2006 Deli Objavljeno Marec 5, 2006 Vreme brez dežja in vetra ... ne morem joggat :angry2: Pridi sem. Kidanje je najboljši jogging. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 5, 2006 Deli Objavljeno Marec 5, 2006 Pridi sem. Kidanje je najboljši jogging. B) Kidanje je ena od stvari, ki jih pogrešam na Primorskem ... pa še poslušat moram koliko snega je zapadlo gor, mama mi po tulifonu govori kako je vse lepo belo, jaz pa, ko pogledam skozi okno vidim razkajfano morje in borovce, ki se gugajo sem in tja z nenavadno velikim naklonom in se samo še čudim, kako to, da ni kateri od njih pokukal skozi moje okno ... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 5, 2006 Deli Objavljeno Marec 5, 2006 Kidanje je ena od stvari, ki jih pogrešam na Primorskem ... pa še poslušat moram koliko snega je zapadlo gor, mama mi po tulifonu govori kako je vse lepo belo, jaz pa, ko pogledam skozi okno vidim razkajfano morje in borovce, ki se gugajo sem in tja z nenavadno velikim naklonom in se samo še čudim, kako to, da ni kateri od njih pokukal skozi moje okno ... :( u sori nisem ti mislu tavm inducirat. :fredy: :friend1: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 5, 2006 Deli Objavljeno Marec 5, 2006 u sori nisem ti mislu tavm inducirat. :fredy: :friend1: B) Prepozno :cry: :cry: :doze: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se