pirrulz Objavljeno Marec 5, 2006 Deli Objavljeno Marec 5, 2006 Jeba. :krneki: Pogrešam nesneg. <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 5, 2006 Deli Objavljeno Marec 5, 2006 Jeba. :krneki: Pogrešam nesneg. <_< A menjava za dva dni ... jaz na sneg, ti na borovce :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 5, 2006 Deli Objavljeno Marec 5, 2006 A menjava za dva dni ... jaz na sneg, ti na borovce :P Šur. Itaq se SOF približuje, pa moram nekje spat. :grim :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 5, 2006 Deli Objavljeno Marec 5, 2006 Šur. Itaq se SOF približuje, pa moram nekje spat. :grim :D :naughty: :rolleyes: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Marec 6, 2006 Deli Objavljeno Marec 6, 2006 ......1 000 000 € :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Marec 6, 2006 Deli Objavljeno Marec 6, 2006 Čoln pa morje, mir, vročino, skok v vodo in potem poskus obdržati pesjanarja pri miru, ko jo brišem na sončku... :cry: (kje je poletje, porkaduš?!?!) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 6, 2006 Deli Objavljeno Marec 6, 2006 Pogrešam ... hmm, kako bi to napisala... Ždim v pisarni v LJ in pogrešam, ker ne morem obut gojzerjev in hodit po sveže zapadlem snegu, se kepat, metat po njem, ribat koga ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Marec 6, 2006 Deli Objavljeno Marec 6, 2006 Pogrešam ... hmm, kako bi to napisala... Ždim v pisarni v LJ in pogrešam, ker ne morem obut gojzerjev in hodit po sveže zapadlem snegu, se kepat, metat po njem, ribat koga ... No pa jih zadovolji ! Najprej hočejo vse na morje. Ko so tam bi pa nazaj :eek: Kok mam jaz sebe rad :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 6, 2006 Deli Objavljeno Marec 6, 2006 No pa jih zadovolji ! Najprej hočejo vse na morje. Ko so tam bi pa nazaj :eek: Kok mam jaz sebe rad :grim Ne seri ... :P Jaz pač nisem "hotela" na morje :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 6, 2006 Deli Objavljeno Marec 6, 2006 nove kavbojke :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fius Objavljeno Marec 6, 2006 Deli Objavljeno Marec 6, 2006 pogrešam jeben faking speed in lepo cesto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno Marec 6, 2006 Deli Objavljeno Marec 6, 2006 Pogrešam okrogli šank. :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 6, 2006 Deli Objavljeno Marec 6, 2006 Pogrešam okrogli šank. :ninja: znam te, puško, još odkad si pištolj bila ... .;) pogrešam .. .hja ... že kaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Marec 6, 2006 Deli Objavljeno Marec 6, 2006 pogrešam mojo mladost, fajn smo ga sral Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno Marec 6, 2006 Deli Objavljeno Marec 6, 2006 znam te, puško, još odkad si pištolj bila ... .;) pogrešam .. .hja ... že kaj Život je takav. Okrogli šank pa itq ni več to, kar je bil. Pridem jutri do Kalvana. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lowc__46 Objavljeno Marec 6, 2006 Deli Objavljeno Marec 6, 2006 lepo vremce :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 6, 2006 Deli Objavljeno Marec 6, 2006 Sneg. Lopata sameva v drvarnici in nima kaj počet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 6, 2006 Deli Objavljeno Marec 6, 2006 nove kavbojke :( no more :010 Sneg. Lopata sameva v drvarnici in nima kaj počet. prinesem svojo..jima bo lahko skupaj dolgcajt :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Marec 6, 2006 Deli Objavljeno Marec 6, 2006 (popravljeno) Pogrešam vsaj en nedelovni dan ki ni vikend :( Popravljeno Marec 6, 2006. Popravil stigmata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSmaniac Objavljeno Marec 6, 2006 Deli Objavljeno Marec 6, 2006 Eno in edino..................Mojo RS :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
garfield Objavljeno Marec 6, 2006 Deli Objavljeno Marec 6, 2006 ja no... se je kr mal za zamislt :hmm: Verjetno kako dolgo turco pr +20 pol pa na laško :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno Marec 7, 2006 Deli Objavljeno Marec 7, 2006 :hmm: Pogrešam : Sonce , morje , toploto , dolge furce , lepe ride, lepe beybe ... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Marec 7, 2006 Deli Objavljeno Marec 7, 2006 :hmm: Pogrešam : Sonce , morje , toploto , dolge furce , lepe ride, lepe beybe ... :naughty: ...takšno lepo obalo, polno peska,....... :eek: in toliko morja tudi jaz pogrešam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 8, 2006 Deli Objavljeno Marec 8, 2006 Pogrešam Malinovec...tisti iz leta '88..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Marec 8, 2006 Deli Objavljeno Marec 8, 2006 Pogrešam 25 stopinj celzija zunaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se