Sanda7 Objavljeno Februar 2, 2010 Deli Objavljeno Februar 2, 2010 ZDRAVJE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Februar 2, 2010 Deli Objavljeno Februar 2, 2010 ZDRAVJE Jz tud :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Februar 2, 2010 Deli Objavljeno Februar 2, 2010 Jz tud :unsure: tud loh posodm ...zaenkrat še..... soncnca 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Februar 2, 2010 Deli Objavljeno Februar 2, 2010 tud loh posodm ...zaenkrat še..... Pol pa kr hitr, k mislm, d sm že bl na konc :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 2, 2010 Deli Objavljeno Februar 2, 2010 jaz mam za posodt pa ne s peclji...z rogovi !! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Februar 2, 2010 Deli Objavljeno Februar 2, 2010 :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Februar 3, 2010 Deli Objavljeno Februar 3, 2010 Treninge :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 4, 2010 Deli Objavljeno Februar 4, 2010 cartanje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Februar 4, 2010 Deli Objavljeno Februar 4, 2010 Energijo pa mojga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 4, 2010 Deli Objavljeno Februar 4, 2010 Energijo pa mojga tud jz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Februar 4, 2010 Deli Objavljeno Februar 4, 2010 Še 5min ni mim pa že Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Februar 9, 2010 Deli Objavljeno Februar 9, 2010 oooo ja . . . . . .pa jo res pogrešam . . . . . če mi uspe, bom nabavu isto modro ljubico kot sm jo fentu! pa še tastaro najverjetneje popravim . . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 11, 2010 Deli Objavljeno Februar 11, 2010 POGREŠAM LEPO VREME IN POTEPANJE Z MOTORJEM ... HOOOOOOOOOOOOOOČČČČČČČČČČČČČČČMMMMMMMMMMMMMM ČIMPREEEEEEEEEEEEEEEJ :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Februar 12, 2010 Deli Objavljeno Februar 12, 2010 Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nooooooooooooooooo...že par dniii....bemu križm šihti Pa tole tuuuuuudddd........ POGREŠAM LEPO VREME IN POTEPANJE Z MOTORJEM ... HOOOOOOOOOOOOOOČČČČČČČČČČČČČČČMMMMMMMMMMMMMM ČIMPREEEEEEEEEEEEEEEJ Pa kšno furco oz tour de Idrija v kratkih hlačah na skuterju in nori vožnji do Bele..seveda z pritljago zadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 15, 2010 Deli Objavljeno Februar 15, 2010 šolo ... še bi u šolo hodu :unsure: .... mislte, da je to zadnja faza predn se mi do konca zmeša Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Februar 15, 2010 Deli Objavljeno Februar 15, 2010 Unga k se ga moj laptop boji in dela skoz kdr je kle Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 17, 2010 Deli Objavljeno Februar 17, 2010 šolo ... še bi u šolo hodu :unsure: .... mislte, da je to zadnja faza predn se mi do konca zmeša :grim definitivno pri tvojih letih.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Februar 17, 2010 Deli Objavljeno Februar 17, 2010 šolo ... še bi u šolo hodu :unsure: .... mislte, da je to zadnja faza predn se mi do konca zmeša ah kje pa jz bom tud cel lajf v vrtec hodila pa sem čist normalna. :lol: pajkica 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Februar 17, 2010 Deli Objavljeno Februar 17, 2010 grešm ja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Februar 18, 2010 Deli Objavljeno Februar 18, 2010 Eno kjut, speeššaal in za smejat se predstavo http://sl.netlog.com/go/explore/videos/videoid=sl-1704767&user=1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 19, 2010 Deli Objavljeno Februar 19, 2010 726 €, kolk so mi pobrale položnice... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 20, 2010 Deli Objavljeno Februar 20, 2010 sooooooooončččččeeeeeeeekkkkkkkk... ampak čist zares !!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Februar 20, 2010 Deli Objavljeno Februar 20, 2010 Jast pa čisto nič ne pogrešam. Vsega imam, tako da sploh ne vem, kaj bi lohk pogrešal. No ja... Morda mladost? V bistvu pa tudi te ne, :grrr ker me prej ko slej čaka druga puberteta! :010 thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Februar 20, 2010 Deli Objavljeno Februar 20, 2010 mojga mačkona... že 14 dni ga ni domov Shogun, hilton in xyznanixyz 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Februar 20, 2010 Deli Objavljeno Februar 20, 2010 mojga mačkona... že 14 dni ga ni domov se fukari okol , bo že prlezu nazaj k bo spraznu jajca.. Alla, thumper, hilton in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se