HyperJack Objavljeno Februar 3, 2012 Deli Objavljeno Februar 3, 2012 norca...tist ki bi me pa mogu me pa raj ne..če svet ni krivičn danes pogrešam..........nekaj med nogami,..pa nej si vsak misli svoje... kolo, kaj pa drugega Sanda7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 3, 2012 Deli Objavljeno Februar 3, 2012 HOČM TOPLE IN SONČNE VIKENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :glare: ... japahočm :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Februar 3, 2012 Deli Objavljeno Februar 3, 2012 common sense ... in general Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno Februar 3, 2012 Deli Objavljeno Februar 3, 2012 temperature nad 25 stopinj...morje...veter v laseh... en dobr šnicl.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Februar 3, 2012 Deli Objavljeno Februar 3, 2012 (popravljeno) ....eno dobro osebo, da bi mi skidal/ a dvorišče :yes:....kurćevsnegpress Popravljeno Februar 3, 2012. Popravil HyperJack Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 4, 2012 Deli Objavljeno Februar 4, 2012 .................................. Robertotata, ki .......................................... se je ob zgodnji budnuci............................................ oblekel v moto oblačila ......................................... in se odpeljal v Dolomite ... :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 4, 2012 Deli Objavljeno Februar 4, 2012 norca...tist ki bi me pa mogu me pa raj ne..če svet ni krivičn danes pogrešam..........nekaj med nogami,..pa nej si vsak misli svoje... ...evo me... lp...Norc Živnorc... Sanda7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 4, 2012 Deli Objavljeno Februar 4, 2012 hehe pa kje si bil do sedaj... zdej pa res že nestrpno pričakujem suhe ceste sonček in vsaj +7,..če bo pa še kej več bo pa že luksuz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mlekar Objavljeno Februar 7, 2012 Deli Objavljeno Februar 7, 2012 Leto,Zlatibor i vruću jagnjetinu hajoktejn 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 7, 2012 Deli Objavljeno Februar 7, 2012 motoriranje in kofetkanje s prjatli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Februar 22, 2012 Deli Objavljeno Februar 22, 2012 objem, v katerem bom "varna" Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kölm Objavljeno Februar 23, 2012 Deli Objavljeno Februar 23, 2012 Počivanje v miru Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Februar 23, 2012 Deli Objavljeno Februar 23, 2012 Pogrešam konjske dirke v Komendi...oz. tek za pobeglimi domačimi kobilami maus in She 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 23, 2012 Deli Objavljeno Februar 23, 2012 js pa pogrešam mojo kobilarno DAMI34, umetnica51 in She 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno Februar 23, 2012 Deli Objavljeno Februar 23, 2012 tiste mravlicne k jih dobis ko se usedes na motor pa ga uzgez....pa nekam gres, tisto svobodo k jo obcuts....ohja.. She, wulf in Ninč 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Marec 9, 2012 Deli Objavljeno Marec 9, 2012 (popravljeno) objem, v katerem bom "varna" še kr ni tega Popravljeno Marec 9, 2012. Popravil Nina Bina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 10, 2012 Deli Objavljeno Marec 10, 2012 pogrešam SEBE v pametni izvedbi umetnica51 in RobiRoberto 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 10, 2012 Deli Objavljeno Marec 10, 2012 pogrešam SEBE v pametni izvedbi = , = , = ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 10, 2012 Deli Objavljeno Marec 10, 2012 Sej jaz tud,sam v mojem meniju te opcije ni..... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Marec 13, 2012 Deli Objavljeno Marec 13, 2012 veter,ki trese ječmen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno Marec 13, 2012 Deli Objavljeno Marec 13, 2012 tiste mravlicne k jih dobis ko se usedes na motor pa ga uzgez....pa nekam gres, tisto svobodo k jo obcuts....ohja.. A je zdaj kaj boljše? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jernej P Objavljeno Marec 21, 2012 Deli Objavljeno Marec 21, 2012 Normalne ljudi, ki jim ni denar gospodar! mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
znj Objavljeno Marec 21, 2012 Deli Objavljeno Marec 21, 2012 Ljudi, ki jim je za nekaj mar, ne da na koncu vse pade na moja pleča :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 22, 2012 Deli Objavljeno Marec 22, 2012 še kr ni tega Pogrešam..... da bi objel Nino Bino Ninč 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 23, 2012 Deli Objavljeno Marec 23, 2012 fakk dns pa res pogrešam...hondo med nogami.... še par dni boi treba zdržat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se