DAMI34 Objavljeno December 8, 2014 Deli Objavljeno December 8, 2014 ... sej govorimo o "pijači", ne o "jedači" ... pravijo pa, da je treba čez cel dan čim več pit ... poudarek je na besedo "pit" pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno December 8, 2014 Deli Objavljeno December 8, 2014 ... gledam, kje bi se lahko dalo dat dva lajka za isto objavo ... ... od kar se I30 oglaša, še nisem videl bolj zanimive objave, kot jo je prilimal tle gor .... ... Svaka čast !!!! DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 8, 2014 Deli Objavljeno December 8, 2014 če pa pogreša, vbistvu vsi mau pogrešamo tako "materinskost" pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno December 8, 2014 Deli Objavljeno December 8, 2014 če pa pogreša, vbistvu vsi orng pogrešamo tako "materinskost" DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno December 8, 2014 Deli Objavljeno December 8, 2014 ... pismu.. pa sam rekla sm, da poletje pogrešam... pa... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno December 8, 2014 Deli Objavljeno December 8, 2014 ... pismu.. pa sam rekla sm, da poletje pogrešam... pa... ... ne zastopm ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 8, 2014 Deli Objavljeno December 8, 2014 (popravljeno) ... ne zastopm ... kak ne, poletje?? Prekratke majčke, težko not spravš, vse ti vn leze, no pa sj veš.... Popravljeno December 8, 2014. Popravil DAMI34 pik1 in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno December 8, 2014 Deli Objavljeno December 8, 2014 kak ne, poletje?? Prekratke majčke, težko not spravš, vse ti vn leze, no pa sj veš.... ... neeeee ... :krneki: ... ta mi pa mal "pocestno" deluje ... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 8, 2014 Deli Objavljeno December 8, 2014 ... neeeee ... :krneki: ... ta mi pa mal "pocestno" deluje ... zihr, te njena ušesca motijo Scarlett in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno December 8, 2014 Deli Objavljeno December 8, 2014 Pogrešam novoletno okrasitev tudi izven strogega centra Lj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 8, 2014 Deli Objavljeno December 8, 2014 Pogrešam novoletno okrasitev tudi izven strogega centra Lj Jaz pa predvsem zdravo kmečko pamet,ki mi veleva da namesto blišča s katerim prekrivajo drek da se sveti,bi rajši te miljone podelili med revne otroke ki nimajo tud za pašteto...........Ljubljana je okrašena za male bogataške,kuhanček stane skoraj toliko kot 1l vina v trgovini,sicer malo slabšega a vseno boljšega kot tistega kao kuhančka 5x razredčenega in napolnjenega s sladkorjem Ja predvsem pogrešam zdravo kmečko pamet.............vse kaže da bo izumrla :glare: vsaj v parlamentu ki je glava države je že izumrla!!! maxxa, DAMI34, KLOVN in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno December 8, 2014 Deli Objavljeno December 8, 2014 Jaz pa predvsem zdravo kmečko pamet,ki mi veleva da namesto blišča s katerim prekrivajo drek da se sveti,bi rajši te miljone podelili med revne otroke ki nimajo tud za pašteto...........Ljubljana je okrašena za male bogataške,kuhanček stane skoraj toliko kot 1l vina v trgovini,sicer malo slabšega a vseno boljšega kot tistega kao kuhančka 5x razredčenega in napolnjenega s sladkorjem Ja predvsem pogrešam zdravo kmečko pamet.............vse kaže da bo izumrla :glare: vsaj v parlamentu ki je glava države je že izumrla!!! No vidiš potem je okrašena prav zate, ti mali bogatašek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 8, 2014 Deli Objavljeno December 8, 2014 morje, čevape Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 če pa pogreša, vbistvu vsi zlo orng pogrešamo tako "materinskost" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Januar 9, 2015 Deli Objavljeno Januar 9, 2015 Pogrešam Petra- Bremzerja,ki je imel prometno nesrečo, ker se ne javlja me zanima, če kdo kaj ve kako je z njim. lp Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Januar 9, 2015 Deli Objavljeno Januar 9, 2015 Pogrešam Petra- Bremzerja,ki je imel prometno nesrečo, ker se ne javlja me zanima, če kdo kaj ve kako je z njim. lp Nikoli fajn slišat, ne glede na to, da človeka ne poznam. Upam, da se čimbolje zliže.. Pogrešam... builder, DAMI34 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 9, 2015 Deli Objavljeno Januar 9, 2015 Scarlett, Kmet2 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 10, 2015 Deli Objavljeno Januar 10, 2015 . .... 55 evrov .... ... ker sem mogu vinjeto kupit .... DAMI34, Ninč., notranc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Januar 10, 2015 Deli Objavljeno Januar 10, 2015 ...pogrešam tisti prisrčni " oouuiik, ouuiiik... oink, oink" u štali.... ...ampak jebi ga... se bom potolažil vsakič, ko bo zadišalo iz pečice..... Ninč., DAMI34 in I30 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 11, 2015 Deli Objavljeno Januar 11, 2015 pogrešam vožnjo z motorčkom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alko1 Objavljeno Januar 11, 2015 Deli Objavljeno Januar 11, 2015 pogrešam vožnjo z motorčkom ?? Used se pa pel jutr baje ne bo snežil pik1 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 11, 2015 Deli Objavljeno Januar 11, 2015 nepanaum Bmflar in alko1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alko1 Objavljeno Januar 11, 2015 Deli Objavljeno Januar 11, 2015 Reva maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 11, 2015 Deli Objavljeno Januar 11, 2015 sj sm biu ta let .. ene 50 km ... ampak ... ni to to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alko1 Objavljeno Januar 11, 2015 Deli Objavljeno Januar 11, 2015 Narobe si se lotu zadeve. Dons naredu prve kilometre pa me ni nč zebl. V garaži sem dal na centraln štender pa v drugo pa brmmmm Prva dva kilometra letos. No ni pa to to .) Probi gre tud brez čelade nazo13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se