I30 Objavljeno Januar 12, 2015 Deli Objavljeno Januar 12, 2015 ... V garaži sem dal na centraln štender pa v drugo pa brmmmm Prva dva kilometra letos. ... Pa vrat garaže ne pozabt zaprt, k je še kr mrzl! alko1, builder in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 22, 2015 Deli Objavljeno Februar 22, 2015 full pogrešam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Februar 22, 2015 Deli Objavljeno Februar 22, 2015 full pogrešam Jst tud . . . . . . . PIKNIK NA RIDAH! thumper, Scarlett, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 23, 2015 Deli Objavljeno Februar 23, 2015 (popravljeno) Jst tud . . . . . . . PIKNIK NA RIDAH! tudi to ja ( a si opazu, da enako kwaaaaaaaaaa delava ) Popravljeno Februar 23, 2015. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 23, 2015 Deli Objavljeno Februar 23, 2015 pogrešam pohane žabje krake ... Nearrain in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 23, 2015 Deli Objavljeno Februar 23, 2015 Sonce.... maus, DAMI34 in Pips 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 23, 2015 Deli Objavljeno Februar 23, 2015 Sonce.... js tut Kmet2 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 23, 2015 Deli Objavljeno Februar 23, 2015 sonce al pa sneg ... ne pa ta sraje od dža.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 23, 2015 Deli Objavljeno Februar 23, 2015 sonce al pa sneg ... ne pa ta sraje od dža.. kr nj mau do petka dež sol spere :krneki: DAMI34, Kmet2 in ofc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno Februar 23, 2015 Deli Objavljeno Februar 23, 2015 sonce al pa sneg ... ne pa ta sraje od dža.. potem ti ju3 boš vesel..... http://www.siol.net/novice/slovenija/2015/02/vreme_23.aspx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 23, 2015 Deli Objavljeno Februar 23, 2015 potem ti ju3 boš vesel..... http://www.siol.net/novice/slovenija/2015/02/vreme_23.aspx eh spet nč posebnga.. k bojo napisal sneg nad 50cm pod 150mnm pa bo ..da se mi sploh splača motor za na šiht zalaufat.. DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 23, 2015 Deli Objavljeno Februar 23, 2015 motor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Februar 23, 2015 Deli Objavljeno Februar 23, 2015 tudi to ja ( a si opazu, da enako kwaaaaaaaaaa delava ) No vsaj en, da enkrat zorganizira piknik na ridah, brez da bi mim pelu, pa ridaški pozdrav . . . FAKIČA kazu! No Mausi, gdaj ga boš zorganiziru???? Sej ti bom pomagu :yes: OBLUBIM! :evilgrin: maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 23, 2015 Deli Objavljeno Februar 23, 2015 . .... par pik ... :( DAMI34 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Februar 23, 2015 Deli Objavljeno Februar 23, 2015 Mausi Se še spomniš dobrih starih časov . . . . . . Tkole je to odprilke zgledalo, ob cesti pa full dogajalo! :notworthy: :lol: stran od ceste, cca100 metrov ob cesti Luštn blo DXR16, Kmet2 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Februar 24, 2015 Deli Objavljeno Februar 24, 2015 Mausi Se še spomniš dobrih starih časov . . . . . . Tkole je to odprilke zgledalo, ob cesti pa full dogajalo! :notworthy: :lol: Luštn blo Da me ubiješ vaju ne najdem na slikah. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 24, 2015 Deli Objavljeno Februar 24, 2015 eh .. men se ne da tega organizirat... pridem požvečim kakšn ćevap in odiskrim naprej jp ... res so bili lepi časi... pa mlajši sm biu ... če sem se spotaknu, sm naredu preval, špago in sonožno doskočil v telemark ... zdj če se spotaknem padem k hlod in še kakšnega rabim, da mi pomaga na noge. ninđa sliki dovoli, če ga lahko prikaže ... to je bilo leta 2007 ? :krneki: TOMCAT 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Februar 24, 2015 Deli Objavljeno Februar 24, 2015 (popravljeno) Da me ubiješ vaju ne najdem na slikah. Seveda da me ne najdeš, če sem pa večinom Če bolš pogledaš sliko, boš vidu plešastga, k leži na trebuhu v rdeči majci! To sam ti ja! Mausi je pa zmer uletu bolj prot konc :lol: eh .. men se ne da tega organizirat... pridem požvečim kakšn ćevap in odiskrim naprej jp ... res so bili lepi časi... pa mlajši sm biu ... če sem se spotaknu, sm naredu preval, špago in sonožno doskočil v telemark ... zdj če se spotaknem padem k hlod in še kakšnega rabim, da mi pomaga na noge. ninđa sliki dovoli, če ga lahko prikaže ... to je bilo leta 2007 ? :krneki: Aha Popravljeno Februar 24, 2015. Popravil osa rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 3, 2015 Deli Objavljeno Marec 3, 2015 :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno Marec 3, 2015 Deli Objavljeno Marec 3, 2015 cik-cak zajčkeeeeeeee Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 3, 2015 Deli Objavljeno Marec 3, 2015 Včasih velik,največkrat pa nič. pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 3, 2015 Deli Objavljeno Marec 3, 2015 ... kadar si z mano, sigurn nič ... :) DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 3, 2015 Deli Objavljeno Marec 3, 2015 ... kadar si z mano, sigurn nič ... :) Tako je ,takrat sva izgubljena v vesolju :lol: DAMI34 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 3, 2015 Deli Objavljeno Marec 3, 2015 Takrat sta zgubljena že pred hišo pik1 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 3, 2015 Deli Objavljeno Marec 3, 2015 Takrat sta zgubljena že pred hišo Kaj ti spet smetiš.............pogrešam Fritza :grim pik1 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se