Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Pravkar, Manta pravi:

A se grem odjavt in nazaj prjavt?  Še en k ga je zarotništvo obsedlo. :)

Tud jaz srečen sem za vaju in vama zelim še veliko lepih trenutkov.  Sam otrok ne posvajat ! :)

sva hotla odraslo osebo, ampak sva se premislila, ko sva tvoj profil na FB gledala :P

Ajd, dost žaljenja, ni moj način, pa čeprav bi lahko nabijal v nedogled, častiš al ne in a lahko pridejo z mano Kmet, Maus, HD, Živnorc?

Full bi me v dobro volo spravu, meni častiš, za ostale plačam jaz?

Objavljeno
Just now, DAMI34 said:

sva hotla odraslo osebo, ampak sva se premislila, ko sva tvoj profil na FB gledala :P

Ajd, dost žaljenja, ni moj način, pa čeprav bi lahko nabijal v nedogled, častiš al ne in a lahko pridejo z mano Kmet, Maus, HD, Živnorc?

Full bi me v dobro volo spravu, meni častiš, za ostale plačam jaz?

Ti si tok smešen. :)

Bomo se zmenili, sam da mi direktor pove kdaj ima on čas.  

Objavljeno
pred 5 minutami, DAMI34 pravi:

js sm pa mislil, da nas boš bolj okrcala :D

ps. js bi tut čaku, če bi mi kdo kakega jurčka al dva oblubil :D

ne vtiki se v moje jurčke ....

Objavljeno
pred 9 minutami, Manta pravi:

Ti si tok smešen. :)

Bomo se zmenili, sam da mi direktor pove kdaj ima on čas.  

To ja, tvoja desna roka mora odobrit. Pa sj bo, konkoncev je dobr fant :D

pred 9 minutami, pajkica pravi:

ne vtiki se v moje jurčke ....

ne bom, kje si pa upam, čakam svoje :D

Objavljeno
11 minutes ago, DAMI34 said:

To ja, tvoja desna roka mora odobrit. Pa sj bo, konkoncev je dobr fant :D

ne bom, kje si pa upam, čakam svoje :D

5

Bemu !  On je levičar ! :)

Objavljeno
55 minutes ago, Manta said:

Bemu !  On je levičar ! :)

Srce Je na levi ;)

Objavljeno

Kaj pol, je šef dovolu? Al si bom moral sam plačat?

Objavljeno

Čudno. Bila že kar nekajkrat tam in vedno sem jedla zelo dobro. Pa sem precej zbirčne sorte.
Tako, da že pogrešam njihovo hrano. 

Objavljeno
1 hour ago, DAMI34 said:

Kaj pol, je šef dovolu? Al si bom moral sam plačat?

Z Jurckom sva na kolegiju z delovnim naslovom "Prehrana ilegalcev" sklenila naslednje:

Ko bo zagotovljena (beri: potrjena) prisotnost vseh ilegalcev vkljucno s Pik1-om in Allo bo Jure obrnil v  svojem zrtvenem oltarju odojka. Ker si zatajil Pik1 bos nosil stroske zrtvovanja ti, Pik1 mora pa prinesti 2 litra dunje, ker bo resen zatajitve.

Datum komemoracije bo potrjen, ko ne bom vec odsoten zaradi obveznosti.

tko :smoke:

15 minutes ago, Snecer said:

Dunajskih in pomfrija nimajo, samo neko šminko :) 

Glede na tvojo prehrano, katero si pokazal na fotkah iz tvoje poti do Man-a in nazaj , bodo pomije od zgoraj omenjenega zrtvovanja res cista sminka. 

:smoke:

Objavljeno

Lej, tu pa tam gledam te kuharske oddaje, kaj vse not vržejo, da je šminka, mi je kar slabo. Začimbe in zadeve, ki jih naše črevesje "ne pozna", da to ješ vsak dan, te Bergdoktor ne sestavi več. Jaz na tako fancy hrano ne dam nič, ga ni čez "čevape in kajmak" pa karkoli obrneš.

malo offtopic, ampak to je točno to

tak da na koncu še vsak gre na Dunajca in pomfri.

sicer pa poglej, kaj ma deca rada, tam se vidi, kaj je dobro :)

trenutno je pač trend pr nas in po svetu, da moraš ponujat čimbolj bolane jedi, magari na žerjavu sledi Ljubljane, če že ni za jest pa da je vsaj nekaj novega

p.s.

Glede prehranjevanja na izletu pa mi je zadnja stvar, da bi se nenajedel z lokalnimi specialitetami. Če te že zanima, sila redko hodim v restorane s hitro prehrano.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
1 minute ago, Snecer said:

Glede prehranjevanja na izletu pa mi je zadnja stvar, da bi se nenajedel z lokalnimi specialitetami. Če te že zanima, sila redko hodim v restorane s hitro prehrano.

Moram priznat, da me resnicno NE zanima niti malo.

:smoke:

Objavljeno

Zato pa prehrani tudi nisem posvečal praktično nobene pozornosti (ker je bil moto izlet, ne pa nažiranje po gostilnah), fotke so bile za "prijateljico". Zgolj poješ, da dobiš potrebne kalorije, na izletu celo raje jem manj.

Seveda te zanima, saj si očitno pogledal prispevek in si zapomnil obroke.

Pa tudi sicer restoranof ne maram, v vseh teh kuhinjah bi morale biti skriti kamere, to bi imeli kaj videt, kakšni packi so kuharji & co. Že ko čik vleče, tega vonja s tac ne dobiš kar tak, potem pa ti obrača vrhunski kos govedine (iz zamrzovalne omare itak).

Raje v Mca jest, ko vem, da je podgana

Objavljeno
pred 6 minutami, Snecer pravi:

Zato pa prehrani tudi nisem posvečal praktično nobene pozornosti (ker je bil moto izlet, ne pa nažiranje po gostilnah), fotke so bile za "prijateljico". Zgolj poješ, da dobiš potrebne kalorije, na izletu celo raje jem manj.

Pa tudi sicer restoranof ne maram, v vseh teh kuhinjah bi morale biti skriti kamere, to bi imeli kaj videt, kakšni packi so kuharji & co. Že ko čik vleče, tega vonja s tac ne dobiš kar tak, potem pa ti obrača vrhunski kos govedine (iz zamrzovalne omare itak).

Pusti, ni vredno. 

Objavljeno (popravljeno)
17 minutes ago, Snecer said:

A si opazil, da sem ti napisal, da me RES ne zanima?   :smoke:

BTW: me pa veseli, da si clovek mnogoterih znanj...  Pravi dunajc snicl & Mac gurman . . .  kapo dol  ... od net forenzika, do sanitarnega inspektorja, da motoznanstva sploh ne omenjam, do nadebudnega motosport komentatorja :worship:

Popravljeno . Popravil Nearrain
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

res pogrešam ZKP
K zdaj ste pa vsi že ko stekli psi k se pretepate zaradi stare odvržene kosti. :doze:

Najboljše, da se požrete med sabo, bo vsaj mir...

Objavljeno
Pravkar, Alla pravi:

res pogrešam ZKP
K zdaj ste pa vsi že ko stekli psi k se pretepate zaradi stare odvržene kosti. :doze:

Ne pozabit s čim se je začelo vse to skupaj ;)

Objavljeno

Nemogoče pozabit. 
S tem, ko je šef končno naredil to, kar bi že kdorkoli od moderatorjev moral narediti davno. Ustavil je največje nabijače. 

Objavljeno
Pravkar, Alla pravi:

Nemogoče pozabit. 
S tem, ko je šef končno naredil to, kar bi že kdorkoli od moderatorjev moral narediti davno. Ustavil je največje nabijače. 

In ustvaril druge, ki dobesedno podjebavajo, tisti prejšnji so vsaj iz heca, zdajšnji pa iz foušije .

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Vsi ste isti froci, ki ne znate nehat, ko je še čas. 
Potem pa v jok pa na drevo, ko fašete od fotra al pa mame. 
Jaz se z nobenim več ne bom ukvarjala.

Objavljeno

Kaj ni tale kr'neki za bolj sproščen ton pogovora? tako je bilo rečeno

Saj midva z indijancem se lepo razumeva, le prehrano imava drugačno.

pred 8 urami, Alla pravi:

res pogrešam ZKP

Najboljše, da se požrete med sabo, bo vsaj mir...

kaj pomeni ZKP?

• Všeč mi je 2
Objavljeno
14 minutes ago, Snecer said:

Saj midva z indijancem se lepo razumeva, le prehrano imava drugačno.

Men se bolj dozdeva da imata oba slabo prebavo....

Zdrava Kmečka Pamet

Objavljeno
pred 11 urami, Nearrain pravi:

Z Jurckom sva na kolegiju z delovnim naslovom "Prehrana ilegalcev" sklenila naslednje:

Ko bo zagotovljena (beri: potrjena) prisotnost vseh ilegalcev vkljucno s Pik1-om in Allo bo Jure obrnil v  svojem zrtvenem oltarju odojka. Ker si zatajil Pik1 bos nosil stroske zrtvovanja ti, Pik1 mora pa prinesti 2 litra dunje, ker bo resen zatajitve.

Datum komemoracije bo potrjen, ko ne bom vec odsoten zaradi obveznosti

Pridem :grupni:

Objavljeno
pred 9 urami, Arzen pravi:

In ustvaril druge, ki dobesedno podjebavajo, tisti prejšnji so vsaj iz heca, zdajšnji pa iz foušije .

Ko že gobcaš mi nakaži kje so novi drugi nabijači!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!