DAMI34 Objavljeno September 9, 2016 Opozori Objavljeno September 9, 2016 Pravkar, Manta pravi: A se grem odjavt in nazaj prjavt? Še en k ga je zarotništvo obsedlo. Tud jaz srečen sem za vaju in vama zelim še veliko lepih trenutkov. Sam otrok ne posvajat ! sva hotla odraslo osebo, ampak sva se premislila, ko sva tvoj profil na FB gledala Ajd, dost žaljenja, ni moj način, pa čeprav bi lahko nabijal v nedogled, častiš al ne in a lahko pridejo z mano Kmet, Maus, HD, Živnorc? Full bi me v dobro volo spravu, meni častiš, za ostale plačam jaz?
Manta Objavljeno September 9, 2016 Opozori Objavljeno September 9, 2016 Just now, DAMI34 said: sva hotla odraslo osebo, ampak sva se premislila, ko sva tvoj profil na FB gledala Ajd, dost žaljenja, ni moj način, pa čeprav bi lahko nabijal v nedogled, častiš al ne in a lahko pridejo z mano Kmet, Maus, HD, Živnorc? Full bi me v dobro volo spravu, meni častiš, za ostale plačam jaz? Ti si tok smešen. Bomo se zmenili, sam da mi direktor pove kdaj ima on čas. DAMI34 1
pajkica Objavljeno September 9, 2016 Opozori Objavljeno September 9, 2016 pred 5 minutami, DAMI34 pravi: js sm pa mislil, da nas boš bolj okrcala ps. js bi tut čaku, če bi mi kdo kakega jurčka al dva oblubil ne vtiki se v moje jurčke .... .... 1
DAMI34 Objavljeno September 9, 2016 Opozori Objavljeno September 9, 2016 pred 9 minutami, Manta pravi: Ti si tok smešen. Bomo se zmenili, sam da mi direktor pove kdaj ima on čas. To ja, tvoja desna roka mora odobrit. Pa sj bo, konkoncev je dobr fant pred 9 minutami, pajkica pravi: ne vtiki se v moje jurčke .... ne bom, kje si pa upam, čakam svoje
Manta Objavljeno September 9, 2016 Opozori Objavljeno September 9, 2016 11 minutes ago, DAMI34 said: To ja, tvoja desna roka mora odobrit. Pa sj bo, konkoncev je dobr fant ne bom, kje si pa upam, čakam svoje 5 Bemu ! On je levičar ! Nearrain 1
Nearrain Objavljeno September 9, 2016 Opozori Objavljeno September 9, 2016 55 minutes ago, Manta said: Bemu ! On je levičar ! Srce Je na levi
DAMI34 Objavljeno September 9, 2016 Opozori Objavljeno September 9, 2016 Kaj pol, je šef dovolu? Al si bom moral sam plačat?
Snečer Objavljeno September 9, 2016 Opozori Objavljeno September 9, 2016 Dunajskih in pomfrija nimajo, samo neko šminko
.... Objavljeno September 9, 2016 Opozori Objavljeno September 9, 2016 (popravljeno) . Popravljeno September 9, 2016. Popravil Arzen
Alla Objavljeno September 9, 2016 Opozori Objavljeno September 9, 2016 Čudno. Bila že kar nekajkrat tam in vedno sem jedla zelo dobro. Pa sem precej zbirčne sorte. Tako, da že pogrešam njihovo hrano.
Nearrain Objavljeno September 9, 2016 Opozori Objavljeno September 9, 2016 1 hour ago, DAMI34 said: Kaj pol, je šef dovolu? Al si bom moral sam plačat? Z Jurckom sva na kolegiju z delovnim naslovom "Prehrana ilegalcev" sklenila naslednje: Ko bo zagotovljena (beri: potrjena) prisotnost vseh ilegalcev vkljucno s Pik1-om in Allo bo Jure obrnil v svojem zrtvenem oltarju odojka. Ker si zatajil Pik1 bos nosil stroske zrtvovanja ti, Pik1 mora pa prinesti 2 litra dunje, ker bo resen zatajitve. Datum komemoracije bo potrjen, ko ne bom vec odsoten zaradi obveznosti. tko 15 minutes ago, Snecer said: Dunajskih in pomfrija nimajo, samo neko šminko Glede na tvojo prehrano, katero si pokazal na fotkah iz tvoje poti do Man-a in nazaj , bodo pomije od zgoraj omenjenega zrtvovanja res cista sminka. Bmflar, Kmet2, solorider in 1 other 4
Snečer Objavljeno September 9, 2016 Opozori Objavljeno September 9, 2016 Lej, tu pa tam gledam te kuharske oddaje, kaj vse not vržejo, da je šminka, mi je kar slabo. Začimbe in zadeve, ki jih naše črevesje "ne pozna", da to ješ vsak dan, te Bergdoktor ne sestavi več. Jaz na tako fancy hrano ne dam nič, ga ni čez "čevape in kajmak" pa karkoli obrneš. malo offtopic, ampak to je točno to tak da na koncu še vsak gre na Dunajca in pomfri. sicer pa poglej, kaj ma deca rada, tam se vidi, kaj je dobro trenutno je pač trend pr nas in po svetu, da moraš ponujat čimbolj bolane jedi, magari na žerjavu sledi Ljubljane, če že ni za jest pa da je vsaj nekaj novega p.s. Glede prehranjevanja na izletu pa mi je zadnja stvar, da bi se nenajedel z lokalnimi specialitetami. Če te že zanima, sila redko hodim v restorane s hitro prehrano. DAMI34 in Bmflar 2
Nearrain Objavljeno September 9, 2016 Opozori Objavljeno September 9, 2016 1 minute ago, Snecer said: Glede prehranjevanja na izletu pa mi je zadnja stvar, da bi se nenajedel z lokalnimi specialitetami. Če te že zanima, sila redko hodim v restorane s hitro prehrano. Moram priznat, da me resnicno NE zanima niti malo.
Snečer Objavljeno September 9, 2016 Opozori Objavljeno September 9, 2016 Zato pa prehrani tudi nisem posvečal praktično nobene pozornosti (ker je bil moto izlet, ne pa nažiranje po gostilnah), fotke so bile za "prijateljico". Zgolj poješ, da dobiš potrebne kalorije, na izletu celo raje jem manj. Seveda te zanima, saj si očitno pogledal prispevek in si zapomnil obroke. Pa tudi sicer restoranof ne maram, v vseh teh kuhinjah bi morale biti skriti kamere, to bi imeli kaj videt, kakšni packi so kuharji & co. Že ko čik vleče, tega vonja s tac ne dobiš kar tak, potem pa ti obrača vrhunski kos govedine (iz zamrzovalne omare itak). Raje v Mca jest, ko vem, da je podgana
.... Objavljeno September 9, 2016 Opozori Objavljeno September 9, 2016 pred 6 minutami, Snecer pravi: Zato pa prehrani tudi nisem posvečal praktično nobene pozornosti (ker je bil moto izlet, ne pa nažiranje po gostilnah), fotke so bile za "prijateljico". Zgolj poješ, da dobiš potrebne kalorije, na izletu celo raje jem manj. Seveda te zanima, saj si očitno pogledal prispevek in si zapomnil obroke. Pa tudi sicer restoranof ne maram, v vseh teh kuhinjah bi morale biti skriti kamere, to bi imeli kaj videt, kakšni packi so kuharji & co. Že ko čik vleče, tega vonja s tac ne dobiš kar tak, potem pa ti obrača vrhunski kos govedine (iz zamrzovalne omare itak). Raje v Mca jest, ko vem, da je podgana Pusti, ni vredno.
Nearrain Objavljeno September 9, 2016 Opozori Objavljeno September 9, 2016 (popravljeno) 17 minutes ago, Snecer said: Zato pa prehrani tudi nisem posvečal praktično nobene pozornosti (ker je bil moto izlet, ne pa nažiranje po gostilnah), fotke so bile za "prijateljico". Zgolj poješ, da dobiš potrebne kalorije, na izletu celo raje jem manj. Seveda te zanima, saj si očitno pogledal prispevek in si zapomnil obroke. Pa tudi sicer restoranof ne maram, v vseh teh kuhinjah bi morale biti skriti kamere, to bi imeli kaj videt, kakšni packi so kuharji & co. Že ko čik vleče, tega vonja s tac ne dobiš kar tak, potem pa ti obrača vrhunski kos govedine (iz zamrzovalne omare itak). Raje v Mca jest, ko vem, da je podgana A si opazil, da sem ti napisal, da me RES ne zanima? BTW: me pa veseli, da si clovek mnogoterih znanj... Pravi dunajc snicl & Mac gurman . . . kapo dol ... od net forenzika, do sanitarnega inspektorja, da motoznanstva sploh ne omenjam, do nadebudnega motosport komentatorja Popravljeno September 9, 2016. Popravil Nearrain solorider in 3nity 2
Alla Objavljeno September 9, 2016 Opozori Objavljeno September 9, 2016 res pogrešam ZKP K zdaj ste pa vsi že ko stekli psi k se pretepate zaradi stare odvržene kosti. Najboljše, da se požrete med sabo, bo vsaj mir...
.... Objavljeno September 9, 2016 Opozori Objavljeno September 9, 2016 Pravkar, Alla pravi: res pogrešam ZKP K zdaj ste pa vsi že ko stekli psi k se pretepate zaradi stare odvržene kosti. Ne pozabit s čim se je začelo vse to skupaj
Alla Objavljeno September 9, 2016 Opozori Objavljeno September 9, 2016 Nemogoče pozabit. S tem, ko je šef končno naredil to, kar bi že kdorkoli od moderatorjev moral narediti davno. Ustavil je največje nabijače.
.... Objavljeno September 9, 2016 Opozori Objavljeno September 9, 2016 Pravkar, Alla pravi: Nemogoče pozabit. S tem, ko je šef končno naredil to, kar bi že kdorkoli od moderatorjev moral narediti davno. Ustavil je največje nabijače. In ustvaril druge, ki dobesedno podjebavajo, tisti prejšnji so vsaj iz heca, zdajšnji pa iz foušije . DAMI34, Bmflar in I30 3
Alla Objavljeno September 9, 2016 Opozori Objavljeno September 9, 2016 Vsi ste isti froci, ki ne znate nehat, ko je še čas. Potem pa v jok pa na drevo, ko fašete od fotra al pa mame. Jaz se z nobenim več ne bom ukvarjala.
Snečer Objavljeno September 10, 2016 Opozori Objavljeno September 10, 2016 Kaj ni tale kr'neki za bolj sproščen ton pogovora? tako je bilo rečeno Saj midva z indijancem se lepo razumeva, le prehrano imava drugačno. pred 8 urami, Alla pravi: res pogrešam ZKP K zdaj ste pa vsi že ko stekli psi k se pretepate zaradi stare odvržene kosti. Najboljše, da se požrete med sabo, bo vsaj mir... kaj pomeni ZKP? Bmflar in DAMI34 2
Gost Objavljeno September 10, 2016 Opozori Objavljeno September 10, 2016 14 minutes ago, Snecer said: Saj midva z indijancem se lepo razumeva, le prehrano imava drugačno. Men se bolj dozdeva da imata oba slabo prebavo.... Zdrava Kmečka Pamet
DAMI34 Objavljeno September 10, 2016 Opozori Objavljeno September 10, 2016 pred 11 urami, Nearrain pravi: Z Jurckom sva na kolegiju z delovnim naslovom "Prehrana ilegalcev" sklenila naslednje: Ko bo zagotovljena (beri: potrjena) prisotnost vseh ilegalcev vkljucno s Pik1-om in Allo bo Jure obrnil v svojem zrtvenem oltarju odojka. Ker si zatajil Pik1 bos nosil stroske zrtvovanja ti, Pik1 mora pa prinesti 2 litra dunje, ker bo resen zatajitve. Datum komemoracije bo potrjen, ko ne bom vec odsoten zaradi obveznosti Pridem
solorider Objavljeno September 10, 2016 Opozori Objavljeno September 10, 2016 pred 9 urami, Arzen pravi: In ustvaril druge, ki dobesedno podjebavajo, tisti prejšnji so vsaj iz heca, zdajšnji pa iz foušije . Ko že gobcaš mi nakaži kje so novi drugi nabijači! UnionJack 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se