pik1 Objavljeno Oktober 1, 2016 Deli Objavljeno Oktober 1, 2016 pred 2 urami, Kmet2 pravi: Čist nč . ... a tud mene nč ??? ... že prov ... ... skregan ... Bmflar, Kmet2, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Oktober 1, 2016 Deli Objavljeno Oktober 1, 2016 Pogrešam pogrešane DAMI34, Kmet2, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 1, 2016 Deli Objavljeno Oktober 1, 2016 pred 49 minutami, HD-Dyna pravi: Pogrešam pogrešane Ah , poklič nas pa base nam narež , boš vidu kok se vsi pogrešani takoj najdejo .... Ninč., sunnygirl, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 1, 2016 Deli Objavljeno Oktober 1, 2016 pred 4 urami, pik1 pravi: . ... a tud mene nč ??? ... že prov ... ... skregan ... Počak do večera, pol bom tut jz pogrešal globoke pogovore o trebušnjakih ob dunji... Kmet2, Bmflar, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 1, 2016 Deli Objavljeno Oktober 1, 2016 (popravljeno) pred 5 urami, Kmet2 pravi: Ah , poklič nas pa base nam narež , boš vidu kok se vsi pogrešani takoj najdejo .... ampak nj počaka še kakšn mesec .... sam da ti povem, da mam v čeljusti več šivov kt ti ... tko .. mam šivano celo zgornjo in celo spodnjo čeljust .... pa nism izzival zmagu sm te Popravljeno Oktober 1, 2016. Popravil maus Frenk 67, Bmflar, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 1, 2016 Deli Objavljeno Oktober 1, 2016 pred 3 urami, maus pravi: ampak nj počaka še kakšn mesec .... sam da ti povem, da mam v čeljusti več šivov kt ti ... tko .. mam šivano celo zgornjo in celo spodnjo čeljust .... pa nism izzival zmagu sm te Bi pa manj sladkarij jedu ko si bil mlajši ...okrevaj čim prej !!! Hrano ti lohk pasiram pa jaz Bmflar, maus in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno Oktober 1, 2016 Deli Objavljeno Oktober 1, 2016 pred 5 urami, maus pravi: ampak nj počaka še kakšn mesec .... sam da ti povem, da mam v čeljusti več šivov kt ti ... tko .. mam šivano celo zgornjo in celo spodnjo čeljust .... pa nism izzival zmagu sm te Ka pa je blo? A si kamen grizu, al je cesta vstala? V Postojni si zgledal cel... maus, Bmflar, dr.looney in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 2, 2016 Deli Objavljeno Oktober 2, 2016 pred 13 urami, Kmet2 pravi: Bi pa manj sladkarij jedu ko si bil mlajši ...okrevaj čim prej !!! Hrano ti lohk pasiram pa jaz zase se brigi pred 11 urami, C eagle pravi: Ka pa je blo? A si kamen grizu, al je cesta vstala? V Postojni si zgledal cel... šivana čeljust me ne more prepričat, da se ne bi zapelju en krogec pogrešam motorčka pa nekaj zob tudi C eagle, Kmet2, Bmflar in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Oktober 2, 2016 Deli Objavljeno Oktober 2, 2016 pred 16 minutami, maus pravi: šivana čeljust me ne more prepričat, da se ne bi zapelju en krogec pogrešam motorčka pa nekaj zob tudi Bogi, bom kar jest namest tebe base pogrizu bobi1001, maus, Ninč. in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno Oktober 2, 2016 Deli Objavljeno Oktober 2, 2016 pred 49 minutami, maus pravi: zase se brigi šivana čeljust me ne more prepričat, da se ne bi zapelju en krogec pogrešam motorčka pa nekaj zob tudi Ampak kofe pa še zmer lohk piješ... Se pravi: lepo vreme++ Viki= ... Če me pokličeš v popoldanskih urah, sem skoraj zmeri za akcijo maus in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 2, 2016 Deli Objavljeno Oktober 2, 2016 pred 51 minutami, HD-Dyna pravi: Bogi, bom kar jest namest tebe base pogrizu ne pogrešam te pred 8 minutami, C eagle pravi: Ampak kofe pa še zmer lohk piješ... Se pravi: lepo vreme++ Viki= ... Če me pokličeš v popoldanskih urah, sem skoraj zmeri za akcijo kavo pa vedno pogrešam C eagle, Frenk 67, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 3, 2016 Deli Objavljeno Oktober 3, 2016 Tega lepotca .....kje so ti časi ko so znali še motorje delat Bmflar, DAMI34, maus in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno Oktober 7, 2016 Deli Objavljeno Oktober 7, 2016 Zebe me , zato pogrešam tistih 30 stopinj... bobi1001 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Oktober 7, 2016 Deli Objavljeno Oktober 7, 2016 pred 37 minutami, sunnygirl pravi: Zebe me , zato pogrešam tistih 30 stopinj... Dejva rečt vsaj 26-27 bi blo čist ok. Ob 2. 10. 2016 at 12:47, maus pravi: šivana čeljust me ne more prepričat, da se ne bi zapelju en krogec pogrešam motorčka pa nekaj zob tudi A boš do sezone klobas že dober? C eagle, sunnygirl in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno Oktober 7, 2016 Deli Objavljeno Oktober 7, 2016 pred 6 minutami, bobi1001 pravi: Dejva rečt vsaj 26-27 bi blo čist ok. Tud to sprejmem bobi1001 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gost Objavljeno Oktober 7, 2016 Deli Objavljeno Oktober 7, 2016 Jest sm se pa bolj oblekel, pa še kar vztrajam. Ampak toplo pa ni več, pa na oprijemu tudi kmalu začutim da so trde. Je bil prejšnji vikend v Postojni kar prijetno topel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 18, 2016 Deli Objavljeno Oktober 18, 2016 Pogrešam ŽIVGA NORCA ??? pik1, DAMI34, Yoghurt in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 18, 2016 Deli Objavljeno Oktober 18, 2016 (popravljeno) pred 1 uro, RobiRoberto pravi: Pogrešam ŽIVGA NORCA ??? tut jest, on je šel v ilegalo ilegale, zdj pa vn ne zna Popravljeno Oktober 18, 2016. Popravil DAMI34 RobiRoberto, pik1, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Oktober 18, 2016 Deli Objavljeno Oktober 18, 2016 pred 2 urami, RobiRoberto pravi: Pogrešam ŽIVGA NORCA ??? . ... tud jest ... Bmflar, RobiRoberto, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Oktober 18, 2016 Deli Objavljeno Oktober 18, 2016 pred 3 urami, RobiRoberto pravi: Pogrešam ŽIVGA NORCA ??? Tut jest, če se ne bo kmal oglasu bo MRTU NORC DAMI34, RobiRoberto in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 18, 2016 Deli Objavljeno Oktober 18, 2016 pred 19 minutami, HD-Dyna pravi: Tut jest, če se ne bo kmal oglasu bo MRTU NORC zihr se skriva nekje med RobiRoberto, maus in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 19, 2016 Deli Objavljeno Oktober 19, 2016 njo pogrrešam DAMI34 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 19, 2016 Deli Objavljeno Oktober 19, 2016 pred 4 minutami, maus pravi: njo pogrrešam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 19, 2016 Deli Objavljeno Oktober 19, 2016 pred 15 minutami, maus pravi: njo pogrrešam Sej bova kmal spet skup DAMI34, pik1, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 19, 2016 Deli Objavljeno Oktober 19, 2016 pred 23 minutami, Kmet2 pravi: Sej bova kmal spet skup kje ma pa napis NINĐA? Bmflar, maus in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se