Ice Objavljeno April 22, 2006 Deli Objavljeno April 22, 2006 cas.......... tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno April 23, 2006 Deli Objavljeno April 23, 2006 tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak......... tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik ...Ga je na pretek :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno April 23, 2006 Deli Objavljeno April 23, 2006 Pogrešam tiste poletne dni ko si se brezskrbno vsedu na motor in gassss! Zdej pa se morm učit! Cel dan, ne da se mi, s punco se niti čez vikend nisva nč vidla.... :wub: Tudi njo pogrešam, še najbolj od vsega....But life is a bitch! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 23, 2006 Deli Objavljeno April 23, 2006 pogrešam stare dobre cajte ... no, saj zdaj so tu novi dobri cajti, tako da ... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno April 23, 2006 Deli Objavljeno April 23, 2006 Nekoga, s katerim bi se vsaj danes lahko crkljala :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sitko Objavljeno April 23, 2006 Deli Objavljeno April 23, 2006 Pogresam, ker sem jo izbubil - voljo do dela namrec. Postenega najditelja prosim, da mi voljo vrne, delo pa lahko obdrzi. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 23, 2006 Deli Objavljeno April 23, 2006 svoj stari dobri kronovizor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno April 23, 2006 Deli Objavljeno April 23, 2006 Moj motor :? :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno April 24, 2006 Deli Objavljeno April 24, 2006 Danes neč :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 24, 2006 Deli Objavljeno April 24, 2006 Danes neč :P A tudi mopeda ne? :hmm: No, lepo, da si se sprijaznil s kolesom. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno April 24, 2006 Deli Objavljeno April 24, 2006 tschewaptschitsche in pivo. :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 24, 2006 Deli Objavljeno April 24, 2006 uf..... jaz tudi čevapčiče in pivo.... .... čaki mal, sej bo tega v četrtek na pretek :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno April 28, 2006 Deli Objavljeno April 28, 2006 Dobre stare piksne pira. Te današnje zvržejo že po štirih petih šlukih. :BUA: Me že tace bolijo od hoje v hladilnik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno April 28, 2006 Deli Objavljeno April 28, 2006 pogrešam sonček :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KyoKon Objavljeno April 28, 2006 Deli Objavljeno April 28, 2006 Pogrešam vreme, da nardim izlet. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno April 28, 2006 Deli Objavljeno April 28, 2006 cas.......... A zamenjaš? Jest tebi čas, ti meni.....kaj pa vem....bencin? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brzi Objavljeno April 28, 2006 Deli Objavljeno April 28, 2006 kje si sonce,pa suhe ceste :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno April 28, 2006 Deli Objavljeno April 28, 2006 Sonce... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno April 29, 2006 Deli Objavljeno April 29, 2006 SONCE,SONCE,SOONNCCEEE!!! :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 30, 2006 Deli Objavljeno April 30, 2006 Nekaj.....nekaj, kar bi.......... Mah nima veze :doze: :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 30, 2006 Deli Objavljeno April 30, 2006 nekaj med nogami :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno April 30, 2006 Deli Objavljeno April 30, 2006 Picajzle? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno April 30, 2006 Deli Objavljeno April 30, 2006 nekaj med nogami :grim Jst pa vem! A ti prinesem?! :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Maj 1, 2006 Deli Objavljeno Maj 1, 2006 Jst pa vem! A ti prinesem?! :D :D Od kdaj pa vložke na zalogo kupuješ? :hmm: :grim :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 1, 2006 Deli Objavljeno Maj 1, 2006 govora je o motorju :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se