pupa Objavljeno Avgust 6 Objavljeno Avgust 6 pred 9 minutami, Kugelschreiber pravi: Se bojim da so macke bol izgovor, ampak za 100€ ta problem zgine, se na kameri jih pogledas… https://www.amazon.com/Automatic-Control-Recorder-Storage-Dispenser/dp/B0DT4RHJ62/ref=sr_1_8?crid=2IWVL77A0UHHZ&dib=eyJ2IjoiMSJ9.-ouPmUqdPb46oY7FwOvxUTmOdICtWVrXSls1JLbNN9uiD8MGtck45_jMYUiuCE5ibT18X3V6rQupUzQ36CZeLE_DYB3fIXNyOTCHk0sj_H1FPFcefWyA3YWOanp9XxSexl2U6UBPi3ZLQrNMKqsnqxfsShsGHr3PIT2yaG5rzcClb6R6eQLbg7DGOvmkhMcc29IW579LjnTQ-Qoov6YI4ry8YyM3_tEcwxYNAwmCGFSs0WiAiSk-BxENXhhaS_KgiOoqP9rnLZMx-_l3w-ZqthewCX_I9IkCG6Qwc13ldMM.Z7b5p1KpwGLQhvJ5qoAEcdwA1DjRS6vobMIZnUITcG0&dib_tag=se&keywords=self+feeding+cat+food+dispenser+with+camera&qid=1754460040&sprefix=Cat+food+dispenser+with+camera%2Caps%2C312&sr=8-8 @pupa Rugelj in njegova stalisca se meni zdijo 1800. Malo da ne Pra andrew tate. Da je svet FUBAR se zdi vsak dan bol verjetno. dobro.... Andrew Tate je kategorija svoje klase..... on ima odkrito sovraštvo do žensk, dočim je Rugelj bil precej bolj posreden. Mi je pa zanimivo branje ali poslušanje takih mačistov s sindromom malega lulčka. Ker če vzameš stran vso sovraštvo, zafrustriranost in lastno čustveno komponento ugotoviš, da je v nekaterih delih govora ali pisanja precej resnice. Zaradi lastne frustracije je samo interpretacija napačna. Po drugi strani pa sem zadnjič poslušala zanimiv podkast psihologa, ki je rekel, da je zdaj postalo moderno, da se za vse probleme, ki jih imamo danes, krivi otroštvo. Naenkrat so travme iz otroštva postale popularne. S tem, da bi se morali vprašati, kaj pravzaprav je travma in kako močna mora biti, da dejansko vpliva na človeka. Ali je to le lažji način neprevzemanja odgovornosti in s prstom kriviti čustveno nedozorelo mamo in odsotnega očeta. 2
vandrovec Objavljeno Avgust 6 Objavljeno Avgust 6 pred 19 minutami, Kugelschreiber pravi: Se bojim da so macke bol izgovor, ampak za 100€ ta problem zgine, se na kameri jih pogledas… Ni tako enostavno, jih je potrebno odpirat in zapirat iz hiše, pazit, ker hodijo ležat na cesto, da jih avto ne povozi...to so razvajenčki-lutke, kastrirani, sterilizirani za domače igračke. Nisem proti mačkam, še sosedove pridejo k meni, ker jim dajem boljše brikete, v hišo jih pa ne spustim...pa da bi se z njimi pogovarjal in ukvarjal mi tudi ni. pred 34 minutami, pupa pravi: Se mi pa zdi, da se je pojavila ena velika težava, o kateri bi imel Rugelj kaj pisat in bi bil zagotovo tretji, če ne celo prvi jakostni razred za odstrel, in sicer generacije moških helikopterskih mam, ki bi sedaj mogli iti v svet in "služiti" svojemu namenu, pa imajo bolj nežno kožo na rokah, kot večina žensk, da so se jim jajca spustila, je verjetno poskrbela mama z dnevnim vlečenjem, so pa totalno nesposobni kakršnega koli fizičnega dela. Zamenjat žarnico je verjetno znanstvena fantastika. Bolj v ženski energiji, kot ženske same. S tem pa so ženske prevzele moško energijo in držijo ne štiri ampak 6 stebrov, saj mora še poskrbeti za sinčka helikopterske mame..... V glavnem, svet gre v PM. A niso to spet ženske krive, mamice s sinčki...pa emancipacija, saj same ženske hočete vse delat in znat, da ne rabite moških, permisivna vzgoja...same novodobne ženske pogruntavščine in potem pa jamrate, kaj se dogaja...
Endlich Objavljeno Avgust 6 Objavljeno Avgust 6 (popravljeno) pred 14 minutami, pupa pravi: dobro.... Andrew Tate je kategorija svoje klase..... on ima odkrito sovraštvo do žensk, dočim je Rugelj bil precej bolj posreden. Po drugi strani pa sem zadnjič poslušala zanimiv podkast psihologa, ki je rekel, da je zdaj postalo moderno, da se za vse probleme, ki jih imamo danes, krivi otroštvo. Naenkrat so travme iz otroštva postale popularne. S tem, da bi se morali vprašati, kaj pravzaprav je travma in kako močna mora biti, da dejansko vpliva na človeka. Ali je to le lažji način neprevzemanja odgovornosti in s prstom kriviti čustveno nedozorelo mamo in odsotnega očeta. Zelo dober pogled ta pogled psihologa. Konec koncev imamo pa tudi izbiro, ali bomo iskali krivca za težave ali pa naredili korak naprej. Navsezadje gre za naš lajf. Slovenci imamo lep rek: pomagaj si sam in Bog ti bo pomagal😉 Popravljeno Avgust 6. Popravil Endlich 1 1
pupa Objavljeno Avgust 6 Objavljeno Avgust 6 pred 2 minutami, vandrovec pravi: Ni tako enostavno, jih je potrebno odpirat in zapirat iz hiše, pazit, ker hodijo ležat na cesto, da jih avto ne povozi...to so razvajenčki-lutke, kastrirani, sterilizirani za domače igračke. Nisem proti mačkam, še sosedove pridejo k meni, ker jim dajem boljše brikete, v hišo jih pa ne spustim...pa da bi se z njimi pogovarjal in ukvarjal mi tudi ni. A niso to spet ženske krive, mamice s sinčki...pa emancipacija, saj same ženske hočete vse delat in znat, da ne rabite moških, permisivna vzgoja...same novodobne ženske pogruntavščine in potem pa jamrate, kaj se dogaja... 1. Najprej me vprašaj, kaj si jaz mislim o ženski emancipaciji.... Ker dokler bodo ženske hotele, da sem jim vrata od lokala odpre, plača večerja, kupi rože, njeno poslanstvo je pa samo, da je tam in da je lepa, to zame ni emancipacija. In starejša ko sem, bolj ugotavljam, da smo ravno zaradi te strašne emancipacije prej postale same sebi sužnje, kot pa osvobojene ženske. 2. Eno je, da moškega ne rabim, drugo pa je, ali bi prišel prav. Pa čisto iz tehničnega vidika in smo ravno imeli zadnjič temo na to. Ko sem prišla iz Bosne, sem kar konkretno zbolela. Imela sem par dni za odležat, potem so pa že prišli delavci, ker sem v celoti renovirala kuhinjo. Ker so zamujali keramičarji, ki naj bi mi vrgli ven tudi parket, sem se, kljub ne ravno dobremu stanju, spravila sama vržt parket iz kuhinje. Potem sem seveda mogla skoordinirati keramičarje in električarje in monterje kuhinje, kar iskreno, ni bil mačji kašelj, vsaj za žensko ne, ker to ni njena naravna pozicija. Lej, pa sem.... Nekako mi je ratalo. Pustimo zdaj, da je keramičar spizdil in ni več duha ne sluha o njemu, pa bi moral še en popravek narediti..... Kar hočem povedati je, da znam biti v tej moški energiji, porihtati stvari, ki so načeloma precej moška zadeva. Sem si tudi vrsto let sama gume na avtu menjala.... Si sama pobiram motor, če mi pade..... Torej, vse lahko sama. Je pa vprašanje, če si tega še želim in ali mislim, da je to moja domena in naravno stanje ženske. Vedno bolj se zavedam, da imajo moški in ženske vsak svojo nalogo z razlogom. Nekaj, kar nam predstavlja stres in napor, je vam v DNK zapisano... in obratno. 1 1
pupa Objavljeno Avgust 6 Objavljeno Avgust 6 pred 2 minutami, Endlich pravi: Zelo dober pogled ta pogled psihologa. Konec koncev imamo pa tudi izbiro, ali bomo iskali krivca za težave ali pa naredili korak naprej. Navsezadje gre za naš lajf. Slovenci imamo lep rek: pomagaj si sam in Bog ti bo pomagal😉 Točno to je bila njegova poanta.... da s tem, ko ugotavljamo in spoznavamo travme iz otroštva, ostajamo nekje zadaj in nismo sposobni pogledati naprej.... Da če bi se manj ukvarjali s preteklostjo, bi lažje gledali v prihodnost in se tudi kam premaknili. Mene je to razmišljanje sezulo in zdaj, ko poslušam kake druge guruje, kako razpravljajo o tem, kako je treba iti vase in ugotoviti, kake travme maš, mi je jasno, da je to propaganda za njihove knjige, podkaste, mogoče neka srečanja v živo, ki pa seveda vse stane. In ja.... najlažje je Vandrovcu reči, da ga je ženska kar zasužnjila in zdaj je pač v tem, v čemer je. Težje pa je, da bi rekel: jebatga, tu sem, kako bi si lahko v dani situaciji naredil, da bi mi bilo boljše in lepše... ne glede na to, kako globoko iz cone udobja je treba za to it.
vandrovec Objavljeno Avgust 6 Objavljeno Avgust 6 (popravljeno) pred 15 minutami, pupa pravi: In ja.... najlažje je Vandrovcu reči, da ga je ženska kar zasužnjila in zdaj je pač v tem, v čemer je. Težje pa je, da bi rekel: jebatga, tu sem, kako bi si lahko v dani situaciji naredil, da bi mi bilo boljše in lepše... ne glede na to, kako globoko iz cone udobja je treba za to it. Saj ne veš kako je in nič ne jamram...če bi bilo vse ok bi se poročil, tako sem pa svoboden. Ne živiva skupaj, vsak v svojem gospodinjstvu, ona bolj rabi mojo pomoč pri raznih delih, jaz doma lahko vse sam postorim... pa tudi na stara leta se vidim bolj sam in v miru, ko da bi imel dvakrat več težav... ...Dami bo jezen ker smo temo uničili 😏 Popravljeno Avgust 6. Popravil vandrovec
Endlich Objavljeno Avgust 6 Objavljeno Avgust 6 pred 8 minutami, pupa pravi: Točno to je bila njegova poanta.... da s tem, ko ugotavljamo in spoznavamo travme iz otroštva, ostajamo nekje zadaj in nismo sposobni pogledati naprej.... Da če bi se manj ukvarjali s preteklostjo, bi lažje gledali v prihodnost in se tudi kam premaknili. Mene je to razmišljanje sezulo in zdaj, ko poslušam kake druge guruje, kako razpravljajo o tem, kako je treba iti vase in ugotoviti, kake travme maš, mi je jasno, da je to propaganda za njihove knjige, podkaste, mogoče neka srečanja v živo, ki pa seveda vse stane. Se popolnoma strinjam. Nikakor ni enostavno to predelovat. Imamo pa možnost naredit korak naprej, če uspemo ozavestit oz. Razumet. Me je ta debata spomnila na predavanja na Pašmanu pred mnogimi leti, kar precej skomercializiranih zadev, vendar tudi precej neprecenljivih predavanj, ki so še v spiminu in nekje v podzavesti. Vidim pogrešam to. Pa še moped bi vzel s sabo🙂 1
pupa Objavljeno Avgust 6 Objavljeno Avgust 6 pred 7 minutami, vandrovec pravi: Saj ne veš kako je in nič ne jamram...če bi bilo vse ok bi se poročil, tako sem pa svoboden pa tudi na stara leta se vidim bolj sam in v miru, ko da bi imel dvakrat več težav... ...Dami bo jezen ker smo temo uničili 😏 Ni, to prej je bilo jamranje. Dami, če je pameten, bo pustil to temo. Je konstruktivna, za marsikoga morda poučna in predvsem smo v temi splošno. Sicer pa, da bomo ostali v temi, bom rekla, da pogrešam take teme 😉 pred 2 minutami, Endlich pravi: Se popolnoma strinjam. Nikakor ni enostavno to predelovat. Imamo pa možnost naredit korak naprej, če uspemo ozavestit oz. Razumet. Me je ta debata spomnila na predavanja na Pašmanu pred mnogimi leti, kar precej skomercializiranih zadev, vendar tudi precej neprecenljivih predavanj, ki so še v spiminu in nekje v podzavesti. Vidim pogrešam to. Pa še moped bi vzel s sabo🙂 Vedno sem rekla, da če sem prebrala celo knjigo, zato da sem prebrala en stavek, ki mi je dal za misliti, je bila knjiga vredna branja. Zato imamo ljudje kritično razmišljanje, da lahko ločimo plevel od rastline 🤷♀️ 2 1
Endlich Objavljeno Avgust 6 Objavljeno Avgust 6 pred 8 minutami, vandrovec pravi: Saj ne veš kako je in nič ne jamram...če bi bilo vse ok bi se poročil, tako sem pa svoboden pa tudi na stara leta se vidim bolj sam in v miru, ko da bi imel dvakrat več težav... ...Dami bo jezen ker smo temo uničili 😏 Ja temo smo preusmerili🙂 K sreči sem omenil, da pogrešam Pašman, da se vsaj malo uklapa😉 To sem mislil vprašati. Ali se ti zdi res toliko drugače, če nisi poročen in živiš v izven zakonski skupnosti z vidika svobode? V primeru, da gre za daljše obdobje. 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 6 Objavljeno Avgust 6 pred 14 minutami, pupa pravi: Ni, to prej je bilo jamranje. Dami, če je pameten, bo pustil to temo. Je konstruktivna, za marsikoga morda poučna in predvsem smo v temi splošno. tema je zlo konstruktivna V bistvu vidim da večina pogreša: crkljanje Al jebiga...mogoče bi vse skupaj premaknili v temo: Ljubezen? 3
pupa Objavljeno Avgust 6 Objavljeno Avgust 6 pred 8 minutami, DAMI34 pravi: tema je zlo konstruktivna V bistvu vidim da večina pogreša: crkljanje Al jebiga...mogoče bi vse skupaj premaknili v temo: Ljubezen? naj bo tu.... samo zmeda se dela... saj pa vsi nekaj pogrešamo.... jaz občasno pogrešam par moških rok, recimo... večino za delo, lahko tudi za crkljanje hahahaha 1
vandrovec Objavljeno Avgust 6 Objavljeno Avgust 6 pred 55 minutami, Endlich pravi: To sem mislil vprašati. Ali se ti zdi res toliko drugače, če nisi poročen in živiš v izven zakonski skupnosti z vidika svobode? V primeru, da gre za daljše obdobje. Izvenzakonska skupnost pomeni, da živita v istem gospodinjstvu? To ni velike razlike s poročenimi. Midva se vidiva na 4 oči nakajkrat mesečno, včasih tudi več, če je kakšno delo spomladi v vrtu in ni pogojev, da bi živela skupaj. Lahko bi, če bi se ona preselila k meni pa se ne bo, jaz pa k njej ne...pa ne le zardi mačkov 😊 Mene ne moti, če se druži s prijatelji,ona je zelo družabna in skoraj ne zna biti sama, jaz sem pa brez problema lahko sam s sabo. Tudi ona mi sedaj dopušča več svobode in lahko grem tudi s kakšno drugo prijateljico kam, še skupaj se kdaj dobimo. Ne bi več opisoval svojega primera, ker vsi ne bodo razumeli. Ona rabi bolj pomoč doma, kot je opisala Pupa, jaz ji hodim pomaga v zameno tudi marsikaj dobim, ...nisem pa kakšen fukfehtar, kot nekdo misli, niti ne iščem ženske po vsej sili, jih imam dovolj. V hribe hodim z eno, ki se je odločila, da bo samska...ima lepo in privlačno postavo, tudi v pogovoru sva si blizu ima pa neke svoje posebnosti, ki niso zame sprejemljive. Pa ok, to smo se zmenili, da ne bo nič več med nama. Je pa lepo čutiti v bližini telesno privlačnost, gledat lepe obline in včasih pokaže še kaj več... poznam tudi žensko...raje ne bom več pisal 😀
vandrovec Objavljeno Avgust 6 Objavljeno Avgust 6 Še to bi dodal, za poroko in družino sem sedaj prestar, tudi 10 in več let nazaj ko sva se spoznala je bilo že prepozno. Imam pa opravičliv razlog zakaj se nisem poročil in ustvaril družino v mladih letih...če bi bilo vse normalno bi se. 1
Endlich Objavljeno Avgust 6 Objavljeno Avgust 6 pred 25 minutami, vandrovec pravi: Izvenzakonska skupnost pomeni, da živita v istem gospodinjstvu? To ni velike razlike s poročenimi. Midva se vidiva na 4 oči nakajkrat mesečno, včasih tudi več, če je kakšno delo spomladi v vrtu in ni pogojev, da bi živela skupaj. Lahko bi, če bi se ona preselila k meni pa se ne bo, jaz pa k njej ne...pa ne le zardi mačkov 😊 Mene ne moti, če se druži s prijatelji,ona je zelo družabna in skoraj ne zna biti sama, jaz sem pa brez problema lahko sam s sabo. Tudi ona mi sedaj dopušča več svobode in lahko grem tudi s kakšno drugo prijateljico kam, še skupaj se kdaj dobimo. Ne bi več opisoval svojega primera, ker vsi ne bodo razumeli. Ona rabi bolj pomoč doma, kot je opisala Pupa, jaz ji hodim pomaga v zameno tudi marsikaj dobim, ...nisem pa kakšen fukfehtar, kot nekdo misli, niti ne iščem ženske po vsej sili, jih imam dovolj. V hribe hodim z eno, ki se je odločila, da bo samska...ima lepo in privlačno postavo, tudi v pogovoru sva si blizu ima pa neke svoje posebnosti, ki niso zame sprejemljive. Pa ok, to smo se zmenili, da ne bo nič več med nama. Je pa lepo čutiti v bližini telesno privlačnost, gledat lepe obline in včasih pokaže še kaj več... poznam tudi žensko...raje ne bom več pisal 😀 Ja, v mislih sem imel skupno gospodinsjtvo. Vidim sedaj, da sem preozko gledal. Si lepo opisal tvoj primer in se popolnoma strinjam glede več svobode in vsega ostalega😉 1
Tedybear Objavljeno Avgust 6 Objavljeno Avgust 6 40 minutes ago, vandrovec said: Izvenzakonska skupnost pomeni, da živita v istem gospodinjstvu? To ni velike razlike s poročenimi😊. V hribe hodim z eno, ki se je odločila, da bo samska...ima lepo in privlačno postavo, Je pa lepo čutiti v bližini telesno privlačnost, gledat lepe obline in včasih pokaže še kaj več... poznam tudi žensko...raje ne bom več pisal 😀 Vidiš, to bi bilo za v temo Hribolazenje. Da ne bomo samo trije objavljal...😀 5
vandrovec Objavljeno Avgust 6 Objavljeno Avgust 6 pred 9 minutami, Tedybear pravi: Vidiš, to bi bilo za v temo Hribolazenje. Da ne bomo samo trije objavljal...😀 Nisem za objavljanje vtisov, tudi slikam redko...še tiste slike ki so na telefonu ostanejo neogledane in izgubljene sčasoma. Včasih sem jih shranjeval na trdi disk, pa še to so tam in tam bodo ostale. Kamorkoli grem, grem zase in vtisi ostanejo v glavi, nimam nekega užitka to deliti naprej 2
Tedybear Objavljeno Avgust 6 Objavljeno Avgust 6 2 minutes ago, vandrovec said: Nisem za objavljanje vtisov, tudi slikam redko...še tiste slike ki so na telefonu ostanejo neogledane in izgubljene sčasoma. Včasih sem jih shranjeval na trdi disk, pa še to so tam in tam bodo ostale. Kamorkoli grem, grem zase in vtisi ostanejo v glavi, nimam nekega užitka to deliti naprej Res misliš, da nas v temi Hribolazenje zanimajo samo hribi??.😛 2
vandrovec Objavljeno Avgust 6 Objavljeno Avgust 6 pred 4 minutami, Tedybear pravi: Res misliš, da nas v temi Hribolazenje zanimajo samo hribi??.😛 Tisto pa itak brez dovoljenja ne bi smel objavljat 😀
skalar36 Objavljeno Avgust 6 Objavljeno Avgust 6 Poskusim nardit eno obnovo, da vidm, če prov razumem zadevo. Se pravi, doma maš eno zafrustrirano ženo, k da več na mačke kot nate...zato bi rad med samske motoriste ,da bi eno spoznal...sex ti ne pomeni veliko, ampak maš dost frendic s katerimi hodiš na okoli, pa mal tud cigu migu? Mogoče blo najboljš, da si kupiš še en motor za okol bajte pa pozabiš na ženske. Kar je men u zivljenu uspel spoznat, da se ljudje najlažje povežemo s sebi enakimi. Se pravi ljudje okrog tebe so vecinoma podobni tebi. 2 4
pik1 Objavljeno Avgust 6 Objavljeno Avgust 6 pred 8 minutami, skalar36 pravi: Mogoče blo najboljš, da si kupiš še en motor za okol bajte pa pozabiš na ženske. . ... lepo si povzel njegovo stanje ... čeprav, tistle od števila motorjev in žensk ne drži vedno ... jest imam že tolk mopedov, da jih že nimam več kam dajat ... pa mi še zmer ni ratal 'glih čist" pozabit na ženske 3
skalar36 Objavljeno Avgust 6 Objavljeno Avgust 6 pred 1 minuto, pik1 pravi: . ... lepo si povzel njegovo stanje ... čeprav, tistle od števila motorjev in žensk ne drži vedno ... jest imam že tolk mopedov, da jih že nimam več kam dajat ... pa mi še zmer ni ratal 'glih čist" pozabit na ženske Se pravi da nimaš še dost motorjev! 1 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 6 Objavljeno Avgust 6 pred 2 urami, Tedybear pravi: Vidiš, to bi bilo za v temo Hribolazenje. ne sam Hribolazenje, lahko odpremo novo temo: kdo je splezu na ...kolegico, ki rada hribo in lazi... 3 2
skalar36 Objavljeno Avgust 6 Objavljeno Avgust 6 pred 1 minuto, pik1 pravi: . ... lepo si povzel njegovo stanje ... čeprav, tistle od števila motorjev in žensk ne drži vedno ... jest imam že tolk mopedov, da jih že nimam več kam dajat ... pa mi še zmer ni ratal 'glih čist" pozabit na ženske Se pravi da nimaš še dost motorjev! 1 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 6 Objavljeno Avgust 6 pred 7 minutami, pik1 pravi: . ... lepo si povzel njegovo stanje ... čeprav, tistle od števila motorjev in žensk ne drži vedno ... jest imam že tolk mopedov, da jih že nimam več kam dajat ... pa mi še zmer ni ratal 'glih čist" pozabit na ženske ja, sam tis mal razvajen 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 6 Objavljeno Avgust 6 pred 23 minutami, skalar36 pravi: Poskusim nardit eno obnovo, da vidm, če prov razumem zadevo. Se pravi, doma maš eno zafrustrirano ženo, k da več na mačke kot nate...zato bi rad med samske motoriste ,da bi eno spoznal...sex ti ne pomeni veliko, ampak maš dost frendic s katerimi hodiš na okoli, pa mal tud cigu migu? Mogoče blo najboljš, da si kupiš še en motor za okol bajte pa pozabiš na ženske. Kar je men u zivljenu uspel spoznat, da se ljudje najlažje povežemo s sebi enakimi. Se pravi ljudje okrog tebe so vecinoma podobni tebi. al pa odpremo kar novo temo, kar bo najcenej: je kje kaka dobrotnica za Vandrovca? 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se