Endlich Objavljeno Avgust 7 Objavljeno Avgust 7 Jaz za nobenga ne navijam, ker ni to tekma. Spoštujem pa oba, @vandrovec ker se je drznil biti tako odkrit in prav tako @pupa ker je bila zelo jasna in se je postavila zase in še veliko modrosti ima 👍 1
skalar36 Objavljeno Avgust 7 Objavljeno Avgust 7 pred 9 minutami, Endlich pravi: Jab z za nobenga ne navijam, ker ni to tekma. Spoštujem pa oba, @vandrovec ker se je drznil biti tako odkrit in prav tako @pupa ker je bila zelo jasna in se je postavila zase in še veliko modrosti ima 👍 Tudi jaz ne. Ampak no... da na forumu kjer je polno "neznancev" pišeš takele osebne stvari rebiš res veliko poguma in ne veliko ****. Je pa res, da pupina vsebina resonira z problemi današnjih časov. Vandravec je bo bolj kot ne zmeden, niti ne ve ali bi aspirin, pivo, motor za okol hiše, sam mal avanturce...vsaj tako se ga bere. "Probleme", katere ima si je kriv sam. Noben Rugelj, motosvetov znalec, al pa Pupa mu jih ne more rešit. Kdor jih je ustvaril, jih lahko reši. 1
vandrovec Objavljeno Avgust 7 Objavljeno Avgust 7 pred 27 minutami, skalar36 pravi: Vandravec je bo bolj kot ne zmeden, niti ne ve ali bi aspirin, pivo, motor za okol hiše, sam mal avanturce...vsaj tako se ga bere. "Probleme", katere ima si je kriv sam. Noben Rugelj, motosvetov znalec, al pa Pupa mu jih ne more rešit. Kdor jih je ustvaril, jih lahko reši. Sem mislil, da se končal z odgovarjanjem v tej temi...me zanima, od kje je razvidno, da sem v problemih. Pišem malo za hec, malo za res...nikoli pa nisem povedal vsega o sebi ali najvažnejše. To, da imam 4 dolgoletne prijateljice, da nisem poročen, da sem kliknil na fb skupino samskih...sem pač kliknil, nisem pa po vsej sili tja rinil. Sem član v veliko skupinah pa nisem nikoli imel neke želje po okoriščanju kjerkoli, vse to zame niso problemi. Napisal nisem o sebi niti en procent, kar bi lahko. Tudi ženske...so, če jih ne bi bilo, bi bilo skoraj enako, ni v tem bistvu ali da bi hrepenel pa čim več srečanjih...to končno le izčrpuje. Dobro počutje prihaja od premagovanja samega sebe, naporih, tudi rekreacijah... Kaj še...motor bi si lahko kupil kakršnega koli pa zakaj, če mi sedanji odgovarja, še enega bi trenutno tako malo rabil, da se enostavno ne splača kupovat in prodajat. Voge 300 sem imel resen namen pa potem ko sem ga preizkusil sem videl, da je teža okrog 160kg že preveč za to, kar sem imel v mislih. V bodoče imam v načrtu nekaj podobnega kar počne Oliver Tič - walker (mogoče ga poznate iz fb), sicer v manjši meri, v jeseni mogoče Camino Krk. Kakšne velike projekte z motorjem bom počasi opustl...če bo čas pa še vedno kdaj tudi kaj daljšega po EU. Ženske so pri meni postranskega pomeni, če je tako izgledalo, da imam s tem probleme...?
skalar36 Objavljeno Avgust 7 Objavljeno Avgust 7 Ja pišuka, če rečeš, da živiš z žensko katera si te lasti in da ima raje mačke od tebe, se to meni bere da so "problemi". Clo se je bralo, da si malo copata. Cele obnove zapisanega ne bom delal. Lahko greš za seboj prebrati prvotne poste, pa boš mogoče tudi ti dobil isti občutek kot jaz. Če sam praviš, da jih nimaš, pol OK. Po zapisanem z obeh strani sedaj zgleda si si hotel le malo "popestrit" življenje z Pupo. Moreš se zavedat, da "fukfehtaš" na forumu, kje prevladujemo moški, in če si pričakoval, da bomo empatični s teboj se motiš, vsi smo ti fouš...pa mormo mal zbadat pa podjebavat. Celotna tema je v "krneki". Tle se lahko mal hecamo, al kuko? Če boš šel na KRK...uživaj . Lahko pa poizkusiš Slovenako traso Jakobova pot. Moja najboljša izkušnja je bila pot od Ljutomera do Ptuja lani v januarju. Nepozabno. Tudi trasa od Trebnjega do Ivančne gorice je fantastična. Krk nima za burek. 2
vandrovec Objavljeno Avgust 7 Objavljeno Avgust 7 pred 3 minutami, skalar36 pravi: Ja pišuka, če rečeš, da živiš z žensko katera si te lasti in da ima raje mačke od tebe, se to meni bere da so "problemi". Ne živim z žensko,...napačna inf., sem se pa z njo spoznal po njeni želji ne svoji ampak to ne pomeni, da me ima za ujetnika. Vse je prostovoljno in ni obremenjujoče. Njeni mački mi pa niso všeč, ker bi lahko šla večkrat od doma z mano pohajat, če ne bi imela te obveznosti, za družbo je v redu...jaz sem večinoma vse vikende od doma, da bi hodil k njej domov in tam posedal mi pa ni všeč. pred 9 minutami, skalar36 pravi: Če boš šel na KRK...uživaj . Lahko pa poizkusiš Slovenako traso Jakobova pot. Moja najboljša izkušnja je bila pot od Ljutomera do Ptuja lani v januarju. Nepozabno. Tudi trasa od Trebnjega do Ivančne gorice je fantastična. Krk nima za burek. Hvala za informacije...o teh poteh še nisem bil seznanjen, bo za pogledat...👍
DAMI34 Objavljeno Avgust 7 Objavljeno Avgust 7 uštje madona kok problemov, še dobro da mam kozarc travarce. Najbuš de še enga poknem, se bo lažje bralo vse skupaj. ps. čist nč ne pogrešam, še moped je pršu takoj, ko sem izginil mal na dopust 2 1
Buschi Objavljeno Avgust 8 Objavljeno Avgust 8 Pupa, dej pusti FB pa samske motoriste...pa prit na Avanture...tudi tam je kup motoristov...samskih/oženejnih...ki pa radi dajo ti čavun... 1
MARE 65 Objavljeno Avgust 11 Objavljeno Avgust 11 Ob 6. 8. 2025 ob 8:46, pupa pravi: 1. Najprej me vprašaj, kaj si jaz mislim o ženski emancipaciji.... Ker dokler bodo ženske hotele, da sem jim vrata od lokala odpre, plača večerja, kupi rože, njeno poslanstvo je pa samo, da je tam in da je lepa, to zame ni emancipacija. In starejša ko sem, bolj ugotavljam, da smo ravno zaradi te strašne emancipacije prej postale same sebi sužnje, kot pa osvobojene ženske. 2. Eno je, da moškega ne rabim, drugo pa je, ali bi prišel prav. Pa čisto iz tehničnega vidika in smo ravno imeli zadnjič temo na to. Ko sem prišla iz Bosne, sem kar konkretno zbolela. Imela sem par dni za odležat, potem so pa že prišli delavci, ker sem v celoti renovirala kuhinjo. Ker so zamujali keramičarji, ki naj bi mi vrgli ven tudi parket, sem se, kljub ne ravno dobremu stanju, spravila sama vržt parket iz kuhinje. Potem sem seveda mogla skoordinirati keramičarje in električarje in monterje kuhinje, kar iskreno, ni bil mačji kašelj, vsaj za žensko ne, ker to ni njena naravna pozicija. Lej, pa sem.... Nekako mi je ratalo. Pustimo zdaj, da je keramičar spizdil in ni več duha ne sluha o njemu, pa bi moral še en popravek narediti..... Kar hočem povedati je, da znam biti v tej moški energiji, porihtati stvari, ki so načeloma precej moška zadeva. Sem si tudi vrsto let sama gume na avtu menjala.... Si sama pobiram motor, če mi pade..... Torej, vse lahko sama. Je pa vprašanje, če si tega še želim in ali mislim, da je to moja domena in naravno stanje ženske. Vedno bolj se zavedam, da imajo moški in ženske vsak svojo nalogo z razlogom. Nekaj, kar nam predstavlja stres in napor, je vam v DNK zapisano... in obratno. Boga mi dobra si, uzet čemo te za stalno...
MARE 65 Objavljeno Avgust 11 Objavljeno Avgust 11 Ob 6. 8. 2025 ob 16:37, vandrovec pravi: No dajte sedaj z nasveti na dan...da vidim kaj mi jo narediti, naj se fentam ali naj grem v samostan, kjer bom imel mir pred ženskami? ps. @Pik...sta šla z Maxxo na kavo ker sta v istem kampu? Neeeeeeeeeeeee se fentat, ta zadnja, da to narediš zaradi ženske, pa tolk jih je po svetu. Saj si rekel, da si lahko sam...pol pa samo uživaj če nimaš nekoga skoz poleg sebe, da bi ti težil kdaj greš, s kom greš, kdaj prideš itd. itd. 1 1 1
MARE 65 Objavljeno Avgust 11 Objavljeno Avgust 11 Jebnti jaz nimam več cajta, moram po drago, drugač bo štala ampak tole je res k žajfnca, k začneš ne moreš nehat, zvečer nadaljevanje...če bo čas...če pa ne pa na moped.... 2
MARE 65 Objavljeno Avgust 12 Objavljeno Avgust 12 No nadaljevanja še ni...čakam drugo sezono... Je pa vse skupaj bilo že na začetku rešljivo po sistemu župnika, ki je dobil obisk šefa, se pravi škofa in je škof ugotovil, da s kuharco živita v skromnih razmerah mali prostori itd. Na koncu si je ogledal še spalnico v kateri je bila samo ena postelja in vpraša kako spita. Pa pravi župnik ja skupaj, vmes imava pa tole desko. Kaj pa če pride skušnjava vpraša škof, pa pravi župnik: "JA POL PA DAVA DESKO STRAN." 8
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se