Burnout Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 MOTOR.. zdej k je pokvarjen :cry: :cry: :cry: :cry: Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Julij 4, 2006 Deli Objavljeno Julij 4, 2006 dolomite ..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anna Objavljeno Julij 4, 2006 Deli Objavljeno Julij 4, 2006 :grim Dopust :OK: , sonce :D , morje :OK: , mojo motoristično bando , dragega in par ljudi na okoli :wub: :yea1: pa Alkooooooooooooo :OK: :yea1: :worship: !!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Julij 4, 2006 Deli Objavljeno Julij 4, 2006 Eno dolgo furo! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 4, 2006 Deli Objavljeno Julij 4, 2006 trenutno krevet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 veliko posteljo in vse kar spada poleg :P .) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon78 Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 nova guma bi mi se kako prisla prav. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anna Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 IZPITNO OBDOBJE ŠTUDENSKIH ČASOV NAMESTO :OK: :OK: ŠTUDIJA OB SLUŽBI!!!! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 stare dobre čase Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 babi :cry: :cry: :cry: :cry: .....nej ti zemlja bo prijazna..... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50cent Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 Romunijo in njeno Mamaia beach :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 trenutno krevet jaz tud :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Julij 6, 2006 Deli Objavljeno Julij 6, 2006 sprednjo kolo na motorju... :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Julij 7, 2006 Deli Objavljeno Julij 7, 2006 pa Alkooooooooooooo !!!!! Kdo ti pa brani, da se ga ne greš napit ?!?! :whistle: Pa pokliči - grem s tabo! :beer2: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 7, 2006 Deli Objavljeno Julij 7, 2006 :? vse ... LJ,MB,CE,KK,KR,SG, tako pusto je na obali brez vas... :whistle: bez panike se hecam :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Julij 7, 2006 Deli Objavljeno Julij 7, 2006 Motor :BUA: Cel teden že brez :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Julij 7, 2006 Deli Objavljeno Julij 7, 2006 Motor :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 7, 2006 Deli Objavljeno Julij 7, 2006 nekaj sem mislila napisat :hmm: ,zdej se pa ne spomnem,očitno nič :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 7, 2006 Deli Objavljeno Julij 7, 2006 :) spomin... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Julij 7, 2006 Deli Objavljeno Julij 7, 2006 pare :blink: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 8, 2006 Deli Objavljeno Julij 8, 2006 Se bi ziher kaj našlo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 8, 2006 Deli Objavljeno Julij 8, 2006 1. posteljo 2. mojega dragega zraven mene (da se še on napančka) 3. dva tedna (vsaj) dopusta 4. kak miljon tolarčkov (ali več) 5. ljudi, da bi si tega naziva zaslužili 6. kolo/motor/rolarje/gore....... pa še kaj bi se našlo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Julij 8, 2006 Deli Objavljeno Julij 8, 2006 Drago in kavč.... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 8, 2006 Deli Objavljeno Julij 8, 2006 kampiranje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Julij 8, 2006 Deli Objavljeno Julij 8, 2006 pare :blink: :cry: Gnar človeka pokvar' je rekel moj p'rjatu, ki ima 30 tavelkih tovornjakov. kampiranje Jst pa ne, k' sem 14 dni na kamnu ležu'. Pogrešam pa maserko, da mi mal' kosti nagliha! :yes: :o :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se