Cegi Objavljeno Avgust 28, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2006 ...divjo družbo in še en mrzu pir.... draga moja...tut ti si udeležena v njej :P
minca Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 počitnice :) :grim :grim :grim :grim :grim jaaaaa počitnice jaaaaaa :grim :grim :grim :grim :grim
Biba Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 ... čase vročih debat za isto mizo iz oči v oči ... Piško Mokranjec: Avstrijci so mi povedali
Anna Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 Faks, izpite (brezskrbno študentsko življenje) in vse kar k temu spada :grim!!!!
klimbra Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 ... čase vročih debat za isto mizo iz oči v oči ... Piško Mokranjec: Avstrijci so mi povedali Predvsem z mano......kajne :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
Pimpi limpi Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 Pogrešam ............... MOJGA PIKCA!!!! :wub:
triker Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 Pogrešam ............... MOJO PIKICO!!!!
snoopy Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 Dela prost dan,mal več dnara,pa vroče sonce....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se