Cegi Objavljeno Oktober 5, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2006 pečenice in kisu zele.... hmal bo sezona....
vapotek Objavljeno Oktober 5, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2006 pogrešam.... Čeprav se ne poznava, mislim, da v bistvu ti pogrešaš mene. :grim
frfljot Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 Čeprav se ne poznava, mislim, da v bistvu ti pogrešaš mene. :grim a si cesta al si vreme? :hmm:
Ice Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 vremenska cesta ali cestno vreme ?! vprasanja, vprasanja :hmm: pogresam: - crne stevilke na bancnem izpisku - vsaj tri ure casa (dnevno) - 168 cm visoko, dolgonogo brunetko za namige in pomoc bom hvalazen. B)
suzuki Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 Hola! Hua, danes pa tudi jst pogrešam... 1. profil na obeh gumah na moji lubici - še pred kratkim ga je blo ko toče, kam nek je šel :hmm: 2. sestro dvojčico od Iceove brinetke :whistle: tudi jst bom zelo hvalažen za namige oz pomoč :naughty: freya in SharpNinja 2
Pervy Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 prve dve stvari ledenkotovega seznama, za ostalo bom poskrbel :grim al pa vsaj 3 ure časa če že ne dnarja :cry:
vapotek Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 a si cesta al si vreme? :hmm: Če že moram tako, potem v bistvu kombinacija obojega. Lahko bi rekli Vapotek=prekrasna pomlad na čudovitih sardinijskih cestah. :D
pupa Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 Če že moram tako, potem v bistvu kombinacija obojega. Lahko bi rekli Vapotek=prekrasna pomlad na čudovitih sardinijskih cestah. :D s polomljenimi "bankinami" in z veliko piva na/v "cesti" :devil: ampak človek ga mora imeti rad in ga pogrešati :grrr
Einherjar Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 Če že moram tako, potem v bistvu kombinacija obojega. Lahko bi rekli Vapotek=prekrasna pomlad na čudovitih sardinijskih cestah. :D Pizda, tole je pa tako kicasto samopromocijsko, da se mene prekasa v lastni hvali... (s tem, da imam jaz vsaj razlog, da se hvalim)
Rude Boy Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 zgleda da so "Haloški biseri" fuuuuuul zalubleni ! :P
vapotek Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 s polomljenimi "bankinami" in z veliko piva na/v "cesti" :devil: Samo ena je delno polomljena. Imam pa še nekaj zelo dobrih in celo eno z lahkoto prevozno. :devil: ampak človek ga mora imeti rad in ga pogrešati :grrr A ne da? :blush: Pizda, tole je pa tako kicasto... Kaj misliš, kje se ostali "wannabe" tega učijo? B)
Jeger Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 kelnarco Ano ....je nekam zginla pa noben ne ve kje je :unsure:
SEOI-NAGE Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 Močno močno pa še enkrat močno pogrešam moje dekle :BUA:
janetka Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 vsaj 6 ur spanja...no lohk zgliham na 5.5 . :zzz:
vapotek Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 Karton pira! Mater jim nabijem cigansko, še to so mi morali vkrast! :angry2:
2384nsdf83 Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 Karton je za pusije. Za prave frajere je gajba. :P
PERO58 Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 Ni važno ali je v kartonu ali v gajbi sam,da je! :OK: :grim :naughty:
imlakar Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 Punce :cry: Kje ste danes :unsure:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se