vapotek Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 mir pred šoloooo :headbang: :headbang: :whistle: Ti samo povej če imaš probleme. Pridemo pred šolo, pa prefukamo vse, od prvega do zadnjega in to s tovariši vred. Aja, zdaj niso več tovariši.........bomo pač gospe in gospode profesorje prefukali!!!!! :grim
wind Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 Ti samo povej če imaš probleme. Pridemo pred šolo, pa prefukamo vse, od prvega do zadnjega in to s tovariši vred. Aja, zdaj niso več tovariši.........bomo pač gospe in gospode profesorje prefukali!!!!! :grim Jaz se prostovoljno javim, da kako dobro gospo ali gospodično profesorico pofukam... :whistle: :krneki:
halls Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 To se da naredit veliko bol lepo,galantno!!! 5 kil dinamita,kaka žička in BUUUUUM! :evilgrin: Pa ni hudič,da ne boš mela mir pred šolo.!
Brdaus Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 To se da naredit veliko bol lepo,galantno!!!5 kil dinamita,kaka žička in BUUUUUM! :evilgrin: Pa ni hudič,da ne boš mela mir pred šolo.! Samo potem obstaja možnost, da kako fest tršico v luft fukne... te bi blo pa škoda :grim Windova metoda mi je bla do zdej še najbolj všeč :lol1:
vapotek Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 Jaz se prostovoljno javim, da kako dobro gospo ali gospodično profesorico pofukam... :whistle: :krneki: Ampak pred tem, bodo imele pri meni ustni zagovor! In to vse.....brez izjeme!
ZOX Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 Njo,kljub temu da sem bil danes že z njo,ob njej.. a še vedno jo :blush:
halls Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 Samo potem obstaja možnost, da kako fest tršico v luft fukne... te bi blo pa škoda :grim Windova metoda mi je bla do zdej še najbolj všeč :lol1: Saj se načeloma strinjam,samo Windova metoda tut ni 100% ziher. Kaj pa če pol,ko eno dobro tršico po****, vse grde in stare navalijo nanj? :hmm: Je za premislit! :grim
halls Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 Kje pa je Broj1 ?! Njega,pravzaprav njegove poste pogrešam!
minca Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 joj fantje :lol1: bi bla takoj za, sam pol gre mina lahko samo pod most, al pa smeti po lj pobirat :closedeyes: .....pa itak nimamo nobene mlade prfokse, tko da :glare: ....tastare pa lahko komot z žičkami pa vsem tem :lol1: :lol1: joj kako govorim :whistle: :whistle: :)
halls Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 joj fantje :lol1: bi bla takoj za, sam pol gre mina lahko samo pod most, al pa smeti po lj pobirat :closedeyes: .....pa itak nimamo nobene mlade prfokse, tko da :glare: ....tastare pa lahko komot z žičkami pa vsem tem :lol1: :lol1: joj kako govorim :whistle: :whistle: :) Wind in Brdaus, NAVALITA!!! :evilgrin: Jaz grem pa žičke zvijat! :P
minca Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 Wind in Brdaus, NAVALITA!!! :evilgrin: Jaz grem pa žičke zvijat! :P :lol1: :lol1: :lol1:
ShadoW88 Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 Nekaj in nekoga :( Seveda pa tudi svojga motorja in pa lepo vreme :unsure:
minca Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 jz tut pogrešam nekoga ob sebi :? :trance_33_sleep: :cry: :huh:
Anna Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Sonce, vodo, zrak, svobodo; BERI DOOOOOPUUUUUST (seveda vse v kombinaciji z mojim mopijem) :D :P
ton Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Zobotrebec, ker mi je prešana slanina med zobmi ostala. :naughty:
ShadoW88 Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 (popravljeno) :doze: :unsure: :( ... Popravljeno Junij 4, 2007. Popravil ShadoW88
sršenar Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 Jst pa pogrešam tolarje :worship: :worship: !!! Tiste sem imel zmer v denarnici sedaj pa evrotov skor nikol ne vidm delam pa več kot učas :headbang: :headbang: :headbang: ! lp miha
tati Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 mojo drago, ki ima danes drugi rojstni dan, ji moram dati kar enega :004 , da me bo še dolgo prenašala in vozila okoli :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se