Marjanček Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 lepe dneve brez dežja :zzz: janih jap :grim
KeC Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 40dag poprovega steaka, angleško zapečenega
snoopy Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Voljo do učenja, evre v denarnici, osamljeno sonce na nebu, pa kero da bi.... :unsure: :closedeyes:
hrčo Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Prepričana sem, da mi nekdo krade spanec .... in ja, njega pogrešam :closedeyes:
GREY WOLF Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Zdrav spanec,dober dopust,sproščenost,sonce,nove gume,več KW...občasno samega sebe.
Brdaus Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 vožnjo z njo med nogami :cry: Sva že dva :closedeyes:
hrčo Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Delo (pa ne cajtng) , ker mi je dolgčas :ninja:
vapotek Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Delo (pa ne cajtng) , ker mi je dolgčas :ninja: Zakaj pa ne poveš?!?!?! :? Mene v pisarni čaka toliko dela, da me je strah nazaj in bi mi lahko dosti pomagala. Stanovanje ti oddam zastonj, hladilni je poln, avto ti pustim, tank bo poln, tako da.... V bistvu lahko kar ostaneš tam, jaz grem pa na dopust za kakšno leto, dve, deset....
hrčo Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Zakaj pa ne poveš?!?!?! :? Mene v pisarni čaka toliko dela, da me je strah nazaj in bi mi lahko dosti pomagala. Stanovanje ti oddam zastonj, hladilni je poln, avto ti pustim, tank bo poln, tako da....V bistvu lahko kar ostaneš tam, jaz grem pa na dopust za kakšno leto, dve, deset.... Sploh ni problema, če se pa še za dober keš zdilava, pa sploh ne :whistle:
vapotek Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Sploh ni problema, če se pa še za dober keš zdilava, pa sploh ne :whistle: Jebemuboga, ti si taprava ej!!! Vse zastonj, pa še keš bi rada? Se lahko zmeniva za merkatorjeve bone? :P
minca Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 njega pogrešam :closedeyes: ...ja... in tiste dneve :trance_33_sleep: :cry: :cry:
Anna Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Malo veselja v srcu! Mah pa še se bi kaj našlo :D ha ha
LUMPKA Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Mojega :winkiss: Pa weekwnd, žuranje, spanje...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se