Irencko Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 eno ritko... :naughty: k se dns name spomla :whistle:
maus Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 njooo pogrešam.... šepetanje na plaži... vse to pogrešam... :cry: grem delat naprej :closedeyes:
Tanjuška Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 tanjuško :hmm: Ne klič hudiča... še tko hitr pride :glare: hvala bivši prjatu :cry: Jaz sem ji včeraj dovolil, da me je celo dvakrat prehitela, samo da sem lahko njeno sexi ritko gledal. aja bemtiš, ket! dj povej
Lobo Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 ...aja bemtiš, ket! dj povej Prvič si vozila za mano na čelu svoje bande mimo policijske patrulje z radarskimi pištolami pred Vrhniko, drugič pa na hitri cesti pri Kopru. Mi smo bili trije na dveh motorjih in na res zlo turistični furi. Na Baredih pa sem še gledal kje ste, pa vas v tistem bliskanju električnih svetilk nisem opazil.
Tanjuška Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Prvič si vozila za mano na čelu svoje bande mimo policijske patrulje z radarskimi pištolami pred Vrhniko, drugič pa na hitri cesti pri Kopru. Mi smo bili trije na dveh motorjih in na res zlo turistični furi. Na Baredih pa sem še gledal kje ste, pa vas v tistem bliskanju električnih svetilk nisem opazil. aha zj se mi pa svita mau ja, mislm, da se spomnem, čeprou tist dan je blo kr dost motoristou na cest. ja no drugič me pa dohit, pa me ustau da greva na kufe al pa kej tazga, ok?
Brdaus Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 hvala bivši prjatu :cry: Always a pleasure :evilgrin:
Tanjuška Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Always a pleasure :evilgrin: aja tko, prou :(
GREY WOLF Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 izpadla proti Hajduku :closedeyes: A zdej mi še bodočnosti ne privoščiššššššššš, a je liga že končala?
Brdaus Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 aja tko, prou :( :slap: Ne znaš čitat med vrsticam, ane??? :004 za bolš počutje Pogrešam pa... njo :trance_33_sleep:
Tanjuška Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 :slap: Ne znaš čitat med vrsticam, ane??? :004 za bolš počutje Pogrešam pa... njo :trance_33_sleep: nope sm blont :whistle: :010
frfljot Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 sončka :cry: suhe ceste :cry: morje :cry: motor :cry:
Tanjuška Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 :slap: Ne znaš čitat med vrsticam, ane??? :004 za bolš počutje Pogrešam pa... njo :trance_33_sleep: ti sam da ne pogrešaš njega, to je najbl važn :winkiss:
shark357 Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 (popravljeno) Eno normalno punco.... :headbang: To pa itak vemo da jih ni!!! Popravljeno Avgust 9, 2007. Popravil shark357
Tanjuška Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Eno normalno punco.... :headbang: To pa itak vemo da jih ni!!! šarki so normalne punce sam ti je srečau nis, tko kokr jz nism enga normalnga fanta, tko da.... sj veš, vse ob svojem času :)
frfljot Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Eno normalno punco.... :headbang: To pa itak vemo da jih ni!!! sej če je pametna , se pa takih k pravijo ,da pametnih ni,pametno izogiba !!
Sparx Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Eno normalno punco.... :headbang: To pa itak vemo da jih ni!!! Vzemi YAMAHO, ta je normalna! :naughty:
Furioso Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 sončka :cry: suhe ceste :cry: morje :cry: motor :cry:
frfljot Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 hahaha :lol1: dobr si...a lahko še mene nalimaš v vsako slikco :D
Sončece Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Vzemi YAMAHO, ta je normalna! :naughty: Suza je v tem pogledu čist zadovoljiva :whistle:
shark357 Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 (popravljeno) Suza je v tem pogledu čist zadovoljiva :whistle: :grim Uno drugo je bl problem... Ena je čudna, druga je fina za popizdit, tretja spet čist narobe... Ne vem a sem tolk zahteven :unsure: Popravljeno Avgust 9, 2007. Popravil shark357
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se