GREY WOLF Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Kosilo,karkol sam da se papa.
Brihta Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Mhmmmm :whistle: Jst pogrešam pire, plačane s tvojim denarjem :grim
zverko Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 u mater stari,tale kuharca bi pa mešala :naughty: :worship:
metuljcica46 Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 minco....le kdaj pride....je prou dolgčas k ni nker njenih postov :trance_33_sleep:
BremzPenzl Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 en topel objem, me zebe :cry: ..naroči kurilno olje.. :evilgrin:
Sanda7 Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Njo pogrešam full :closedeyes: sej sm tuki no :winkiss: en topel objem, me zebe :cry: mene tud,sej bi te objela pa si predaleč :winkiss: kanček zdravja mi fali
soncy Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 ..naroči kurilno olje.. :evilgrin: se bom še mal na sončne žarke grela :grim vsaj upam :wacko:
soncy Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 sej sm tuki no :winkiss: mene tud,sej bi te objela pa si predaleč :winkiss: kanček zdravja mi fali ti pošiljam objem na daljavo skupaj z zdravjem .)
Mutika Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 ..naroči kurilno olje.. :evilgrin: Bremz, kaj si samo hudo praktičen tip ali neromantičen? :P
motoristek Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Bremz, kaj si samo hudo praktičen tip ali neromantičen? :P Saj lahko tudi na drva proba... :lol1:
soncy Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Saj lahko tudi na drva proba... :lol1: hlodi so čist neuporabni :whistle:
BremzPenzl Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Bremz, kaj si samo hudo praktičen tip ali neromantičen? :P Praktično romantičen... da razložim: če jo zebe in naroči kurilno olje, ima 50% možnosti da ga pripelje kaki mladi zagreti šofer (problem rešen) če ga pripelje stari šofer še ima vedno 30% možnosti da je uporaben (problem rešen) :naughty: če kuriš, rabiš dimnikarja, za njih itak vemo kaki so, pa še srečo prinašajo... :worship: če pa še to ne rata, pa preprosto vklopiš peč. :evilgrin:
Mutika Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Praktično romantičen... da razložim: če jo zebe in naroči kurilno olje, ima 50% možnosti da ga pripelje kaki mladi zagreti šofer (problem rešen) če ga pripelje stari šofer še ima vedno 30% možnosti da je uporaben (problem rešen) :naughty: če kuriš, rabiš dimnikarja, za njih itak vemo kaki so, pa še srečo prinašajo... :worship: če pa še to ne rata, pa preprosto vklopiš peč. :evilgrin: Odlično. Celo zgovorno praktičen si. Soncy, zdaj pa te ja menda ne bo več zeblo, ali pač? :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se