Sanda7 Objavljeno Julij 6, 2012 Avtor Deli Objavljeno Julij 6, 2012 okej zdej mi je jasno da bom nabavla brez diskov,... Gladke gume na gorcu že imam takoj k sm kupila gorca in se z njim furala eno leto z gumami res kramaparcami, ene 70posto po cesti ostalo po makedamu sm skužla da ni to to tko, da sm nabavla še en komplet obročov in večina furam z oskimi gumami asvalt,..men je bila kr orng razlika dost bolj leti lepš se pelje in ne ropota k s kramparcami po asvaltu je blo slišat k da gre tank po cesti,...skratka zadovoljna,...sicer letos sm si ubodla specialko,...tko da k bova šla s tipom cestne fure bo dal on na svojga novga gorca moje taoske obroče in si bova lohk konkurentna brez problema... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 7, 2012 Avtor Deli Objavljeno Julij 7, 2012 kaj mislite o temle po moje mu bo odgovarjal deluje bolj udobno http://www.kolo-kolesa-orbitrek.com/id77.html pro 30le,..se mi zdi u redu oprema za ta denar 480€ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Julij 7, 2012 Deli Objavljeno Julij 7, 2012 okej zdej mi je jasno da bom nabavla brez diskov,... Gladke gume na gorcu že imam takoj k sm kupila gorca in se z njim furala eno leto z gumami res kramaparcami, ene 70posto po cesti ostalo po makedamu sm skužla da ni to to tko, da sm nabavla še en komplet obročov in večina furam z oskimi gumami asvalt,..men je bila kr orng razlika dost bolj leti lepš se pelje in ne ropota k s kramparcami po asvaltu je blo slišat k da gre tank po cesti,...skratka zadovoljna,...sicer letos sm si ubodla specialko,...tko da k bova šla s tipom cestne fure bo dal on na svojga novga gorca moje taoske obroče in si bova lohk konkurentna brez problema... To glih ne!!! Nisi poštudirala na razliko med prestavnimi razmerji specialke in pa gorca.... Ko bo tip z gorcem gonil na "prazno",boš mela ti še najmajn 3 zobnike fore.... Seveda mislim na ravnine in spuste. Fajn izberi!!! Mene pa vedno bol mika en fajn treking,pa prtljažnik,pa torbe,pa piči,miško...... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 8, 2012 Deli Objavljeno Julij 8, 2012 ... men po klancu dol še noben ni ušel s specialko ( jest pa na mauntiću).... ...k v dolino se je še vsak drek skotalu... Ej, Sanda... a še zdej nisi kupla ..sej bo kmal konc sezone... gandi in Rude Boy 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 9, 2012 Avtor Deli Objavljeno Julij 9, 2012 sm dobr poštudirala,..nič bat:) ne nisem še nabavla ,..probavamo testiramo.... ma kaki konc sezone itak je čist prevroče tko da ,.september oktober,november bo glih tapravo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Julij 9, 2012 Deli Objavljeno Julij 9, 2012 ... men po klancu dol še noben ni ušel s specialko ( jest pa na mauntiću).... ...k v dolino se je še vsak drek skotalu... Ej, Sanda... a še zdej nisi kupla ..sej bo kmal konc sezone... A si upaš it probat z mano? Moj klanc, ti gorc, jst specijalka, h? :grrr Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 9, 2012 Avtor Deli Objavljeno Julij 9, 2012 ma jz vaju oba naščijem...z motorjem:)) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno Julij 9, 2012 Deli Objavljeno Julij 9, 2012 ... men po klancu dol še noben ni ušel s specialko ( jest pa na mauntiću).... ...k v dolino se je še vsak drek skotalu... neki tacga ne? [media=]http://www.youtube.com/watch?v=v8cpCjQd73E&feature=player_embedded gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 22, 2012 Avtor Deli Objavljeno Julij 22, 2012 ej kupujem nosilc za 3 becikle za na kljuko,...a imate kej izkuše,..ta tedn morem obvezno kupit najdla sem tole reč http://www.mimovrste.com/artikel/3420316827/nosilec-za-kolo-menabo-project-tilting-3 ki se mi zdi cenovno najbolj ugodna glede na to da so od Thule okrog 450€ dalje,...pa še neke slabe izkušnje s thule sem prebrala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 22, 2012 Avtor Deli Objavljeno Julij 22, 2012 sprememba plana...bojo šli becikli kr raj u avto...tko da nabavim dva taka nosilca eno aluminjasto palco tole pršravfam gor nardim še za pritrditev palce pa gasa tko da več k 60 € za dva kolesa ne bo pršlo pa na varnem in shhem bojo,..še najbl stabilno btw:ravnokar na radiu1 obvestilo da na AC pod nanosem na cestišču nosilec s kolesom gor in kajakom,.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 23, 2012 Deli Objavljeno Julij 23, 2012 ...ej... a je še tam ta nosilc.. glih tazga rabim.... gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 25, 2012 Avtor Deli Objavljeno Julij 25, 2012 ja ne vem sploh če je kak hud bajk na njemu pa tud kajak bi prav prišel:)) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Avgust 21, 2012 Deli Objavljeno Avgust 21, 2012 Vprašanje za znalce.. Nabavlja se nov mtb,trek fuel ex ali specialized camber,boljše oprenljeni pridejo z ceno do stumpjumperja,remediya,jekyll,sam takega hoda niti ne ne rabim.Torej kak pameten razlog za to ali ono...!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oks Objavljeno December 12, 2012 Deli Objavljeno December 12, 2012 kaj mislite o temle po moje mu bo odgovarjal deluje bolj udobno http://www.kolo-kole...k.com/id77.html pro 30le,..se mi zdi u redu oprema za ta denar 480€ Upam, da si nisi nabavla ta kolo to še za na kofe ni, mogoče za spremstvo otrok v vrtec, če ni odaljen več kot 500. metrov, ampak ti še nimaš teh skrbi, zaenkrat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 12, 2012 Avtor Deli Objavljeno December 12, 2012 pa kje si to zdej iz naftalin potegnu ja sm nabavla glih tega,..fant je čist zadovoljen kolkr se bo on fural je še to preveč,..tko da mi ga je ratalo nahecat tolk da je odpeljal z mano ene 400km,..sicer pa ni tolk pomembn bajk važne so noge :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brojedan Objavljeno December 12, 2012 Deli Objavljeno December 12, 2012 (popravljeno) Nisem vsega bral .. pa vendar mislim, da bo marsikomu koristilo. Piciklne - katerekoli - je najbolje kupovati januarja. Priporočam - iz srca. Vsi vemo zakaj - čeprav to počne le malokdo. Če pa kdo ne ve, si je pa sam kriv. Popravljeno December 12, 2012. Popravil brojedan Carp 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 13, 2012 Avtor Deli Objavljeno December 13, 2012 jz sm ga sicer gorca aprila pa sm dobila 30% cnej,..specjalko sem februarja pa sm dobila sam 21%,...gorca za fanta sem julija pa sm ga dobila tud 30% tko da,..se strinjam da je najbol kupavat januar,februar,..ko dobiš lanski model pač s popustom,..oziroma je tud okej nabavlat novembra,decembra u prednaročilu novega modela so tud lepi popusti,... drgač pa itak je odvisno od posameznika kolk se zna pogajat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno December 15, 2012 Deli Objavljeno December 15, 2012 živjo klapa v trenutku slabosti sem domov namesto HONDE privlekel GIANTa (AM Reign) Tako mi ne bo treba doma viset ko ne bo za bencin... SIMPLE MEN, She in Carp 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno December 16, 2012 Deli Objavljeno December 16, 2012 živjo klapa v trenutku slabosti sem domov namesto HONDE privlekel GIANTa (AM Reign) Tako mi ne bo treba doma viset ko ne bo za bencin... Enko al dvojko,x-a,kater letnik pa za kolk če ni skrivnost,lahko na PM.. Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno December 16, 2012 Deli Objavljeno December 16, 2012 Enko al dvojko,x-a,kater letnik pa za kolk če ni skrivnost,lahko na PM.. Hvala Sem se že zmenil za X2 letnik 2011 (!!) za 1K6 nakar mi sporočijo da so ga en dan prej obljubili drugi stranki.Kolo je bilo 2 leti (!!) v trgovini. Potem sem za isti denar cincal za navadno dvojko letnik 2013,ko pa sem zvedel da je edini komad v moji velikosti sem se v hipu odločil zanj. Enaki se dobijo še nekje pri nas tudi v "akciji" ampak za 300 cekinov več. Razne enke in Xi so zame prehud finančni zalogaj .Ženi sem se zlagal da sem dal pol manj,pa je rekla da je še to preveč ker so v Lidlu "enaki" bicikli po 200 EUR... Je pa res da so kolesa pri konkurenci v podobnem rangu ene 400 eur več.Gledal sem še Remedy 7,Spicy 316,Genius 50..Vsi so v akciji okrog 2K.Stumjumper je že 2K3 itd. Bicikel sem danes malo testiral in mislim da izpolnjuje vsa moja pričakovamja.Ko bo pa svetovna kriza mimo pa enga Santa Cruz Nomada (letnik 2025?)LP DAN 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kumše Objavljeno Maj 11, 2013 Deli Objavljeno Maj 11, 2013 A veste za kakšen dober servis koles v okolici Ljubljane (prestave, zobniki) ? Kvalitetno in ugodno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Carp Objavljeno Maj 14, 2013 Deli Objavljeno Maj 14, 2013 Kakšna je bistvena razlika med klasičnim in karbonskim obročem za cestaka, kdo ve Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 14, 2013 Avtor Deli Objavljeno Maj 14, 2013 u materjalu:)kvaliteti,teži,predvsem pa v ceni,... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Maj 15, 2013 Deli Objavljeno Maj 15, 2013 Škodi ne če še tukaj objavim, prodajam mojo gorsko AM raketo Specialized pitch Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno Maj 15, 2013 Deli Objavljeno Maj 15, 2013 Škodi ne če še tukaj objavim, prodajam mojo gorsko AM raketo Specialized pitch matr Dolenc,kje si bil s svojo ponudbo za božiča !? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se