hotschko Objavljeno September 30, 2002 Deli Objavljeno September 30, 2002 No,ker sem jest začel tole :roll: ,pa da ne bo še kej vroče krvi,nej se pa Vrtnica name pi*di zarad svinjanaja foruma,ne pa na kšnga druzga. No ko si se ravno oglasil, kako gre un štos iz naslova ... v enem postu, če se da :arrow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno September 30, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 30, 2002 No,ker sem jest začel tole :roll: ,pa da ne bo še kej vroče krvi,nej se pa Vrtnica name pi*di zarad svinjanaja foruma,ne pa na kšnga druzga. No ko si se ravno oglasil, kako gre un štos iz naslova ... v enem postu, če se da :arrow: Če boš še enkrat prebral vse boš zvedu.Sam nej ti bo: Knock,knock Who is it? Orange Orange who? Knock,knock Who is it? Orange Orange who? Knock,knock WHO IS IT!?! Orange ORANGE WHO!?! Orange aren't you glad I didn't say a banana. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno September 30, 2002 Deli Objavljeno September 30, 2002 No,ker sem jest začel tole :roll: ,pa da ne bo še kej vroče krvi,nej se pa Vrtnica name pi*di zarad svinjanaja foruma,ne pa na kšnga druzga. Pa sej se ne piz*im na nokogar no! Sam povedala sm svoje mnenje in pol me je hotschko napadu in sm odgovorila seveda z osornim tonom... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno September 30, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 30, 2002 Ko sem napisal,da se piz*iš,sm mislu rečt,da se jeziš,nč druzga.Da ne bo do kšnih nesoglasij pršlo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Oktober 1, 2002 Deli Objavljeno Oktober 1, 2002 Sam povedala sm svoje mnenje in pol me je hotschko napadu in sm odgovorila seveda z osornim tonom... Bošček ... :oops: :oops: :idea: :lol: :arrow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Oktober 1, 2002 Deli Objavljeno Oktober 1, 2002 Sam povedala sm svoje mnenje in pol me je hotschko napadu in sm odgovorila seveda z osornim tonom... Bošček ... :oops: :oops: :idea: :lol: :arrow: :lol: :lol: :lol: :lol: Give her a dollar... :P :!: :wink: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se