snoopy Objavljeno April 7, 2009 Deli Objavljeno April 7, 2009 ....Točn to pajka :grim ....brcat, lomt, uničvat :fight1: , ni bolšga za spucat se.....se je po dveh mescih nenasilja že tok nabral, d bo tist k bo prvi.... :alien1: ...tk d Vapo mislm d je bolš, d tlele mal bl v ozadju ostaneš, sj pol k bl tanežne brce delim tud boli pol pa najbolš da se mal do parlamenta sprehodiš pa si tam daš duška :lol1: :lol1: unih ni tolk škoda... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 7, 2009 Deli Objavljeno April 7, 2009 Vapo mislm d je bolš, d tlele mal bl v ozadju ostaneš, sj pol k bl tanežne brce delim tud boli Ma ne, mislim da to ni najboljša ideja. Če se na kerga drugega spraviš, te zna še grdo gledat.....za razliko od mene. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 7, 2009 Deli Objavljeno April 7, 2009 ja...ampak samo njej :grim nnneee...ti to sploh ne...me zanima kaj drgač še rabiš bergle???? :blink: :lol1: JA GLIH JAZ NE jaz sm čist pridna drgač :P sej boš že vidu...... tvoje bergle sm mislnla.... :xx: pa nehi se režat k boš poču :blink: osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 7, 2009 Deli Objavljeno April 7, 2009 Ma ne, mislim da to ni najboljša ideja. Če se na kerga drugega spraviš, te zna še grdo gledat.....za razliko od mene. a ti pa bi se rad javu za brce ni blema, je kandidatk koker češ, evo mene za brcat dons : osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno April 7, 2009 Deli Objavljeno April 7, 2009 JA GLIH JAZ NE jaz sm čist pridna drgač :P sej boš že vidu...... tvoje bergle sm mislnla.... :xx: pa nehi se režat k boš poču :blink: hehe...jst ne uporablam bergl že...neki cajta...so v kotu namest rože-pč je manj dela :lol1: pokam pa itk skos...če ne je pa dolgčas.... :lol1: :lol1: in kaj bom vidu??nč ne...sam tepen bom... :chase: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 7, 2009 Deli Objavljeno April 7, 2009 (popravljeno) hehe...jst ne uporablam bergl že...neki cajta...so v kotu namest rože-pč je manj dela :lol1: pokam pa itk skos...če ne je pa dolgčas.... :lol1: :lol1: in kaj bom vidu??nč ne...sam tepen bom... :chase: spet te bo kera natepla al kuga :kva1: nehi ga sračkat pa ne bo tepeža :P če s pa mene mislu, jaz te zih noum natepla k to pa ne znam :nono: Popravljeno April 7, 2009. Popravil pajkica osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno April 7, 2009 Deli Objavljeno April 7, 2009 Ko so tolk veliki, da že iskre meče k hodiš, se sami znucajo :P . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno April 7, 2009 Deli Objavljeno April 7, 2009 Ko so tolk veliki, da že iskre meče k hodiš, se sami znucajo :P . Pa ne smem še s tem nevarnim orožjem okol hodt no , pa še kterga bi nehote opraskala :naughty: . TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno April 7, 2009 Deli Objavljeno April 7, 2009 Pa ne smem še s tem nevarnim orožjem okol hodt no , pa še kterga bi nehote opraskala :naughty: . Ti še preveč praskaš tudi brez krempljev :naughty: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno April 7, 2009 Deli Objavljeno April 7, 2009 Ti še preveč praskaš tudi brez krempljev :naughty: . Ja sorči no , bom naslednjič bl pazla pa une flajštre kupla d se hit zacel, d nauš vs scofan okol hodu :naughty: ....aja en krempeljček se mi je zlomu pr delu , če ga najdeš mi ga vrn, je bil drag k je geliran :lol1: :evilgrin: TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno April 7, 2009 Deli Objavljeno April 7, 2009 Najboljši moški je mrtev moški TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno April 7, 2009 Deli Objavljeno April 7, 2009 Ja sorči no , bom naslednjič bl pazla pa une flajštre kupla d se hit zacel, d nauš vs scofan okol hodu :naughty: Jaz se rajš cartam :winkiss: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno April 7, 2009 Deli Objavljeno April 7, 2009 Najboljši moški je mrtev moški Ko si že ravno ubijalsko nastrojena... a mi nardiš uslugo? http://www.youtube.com/watch?v=KvE_GUTnkWs Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno April 7, 2009 Deli Objavljeno April 7, 2009 Jaz se rajš cartam :winkiss: . Hmmmm....sm mačke mam pa že tri doma TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno April 7, 2009 Deli Objavljeno April 7, 2009 Hmmmm....sm mačke mam pa že tri doma Saj jaz sem pesik ne mačka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno April 7, 2009 Deli Objavljeno April 7, 2009 Ko si že ravno ubijalsko nastrojena... a mi nardiš uslugo?http://www.youtube.com/watch?v=KvE_GUTnkWs Ammmm....govora je o moških....tolele je pa :alien1: ........... :lol1: TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno April 7, 2009 Deli Objavljeno April 7, 2009 Saj jaz sem pesik ne mačka Tud peske mam že tri :grim TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno April 7, 2009 Deli Objavljeno April 7, 2009 Najboljši moški je mrtev moški Jaz mam pa tak rad ženske . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno April 7, 2009 Deli Objavljeno April 7, 2009 Tud peske mam že tri :grim Jih bova dala spat v košaro za peske pa za mucke . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno April 8, 2009 Deli Objavljeno April 8, 2009 Najboljši moški je mrtev moški Sharpy..daj nehaj no... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno April 8, 2009 Deli Objavljeno April 8, 2009 Jaz mam pa tak rad ženske . A mrtve ....ja no, če ne druzga so tih Sharpy..daj nehaj no... :unsure: sj res ne zgleda, maš prov .....sm pozabla dodat, d to vela sm če ma ...je mel fuuuul keša :lol1: TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno April 8, 2009 Deli Objavljeno April 8, 2009 Jz nč, bom pa druge neki naučila TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno April 8, 2009 Deli Objavljeno April 8, 2009 Jutroooo.....dns pa moj kofi zamuja ....ja nč, lohk prpeleš za mano Vapo ....kofi to go, sm nauš vsega polil, k tuna treeeeseeeee :naughty: TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno April 8, 2009 Deli Objavljeno April 8, 2009 A mrtve ....ja no, če ne druzga so tih Mora, da je topla, zaželjeno je, da nima kreplčkov :yes: . sj res ne zgleda, maš prov .....sm pozabla dodat, d to vela sm če ma ...je mel fuuuul keša :lol1: Ja, to je prvi in zadosten pogoj za srečo . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 8, 2009 Deli Objavljeno April 8, 2009 Jutroooo.....dns pa moj kofi zamuja ....ja nč, lohk prpeleš za mano Vapo ....kofi to go, sm nauš vsega polil, k tuna treeeeseeeee :naughty: Zaspal sem. Prosim oprosti. Ampak ni problema, ti jo pripeljem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se