SharpNinja Objavljeno November 4, 2009 Deli Objavljeno November 4, 2009 Ja sj najprej treba kj dobrga vitaminskega pofruštkat pol pa le v boj, le v boj hahaha :evilgrin:......sm glede na blazno neki florescentno barvo tistgale napitka ne vem kaj bi se mi zgodl čist klimbra in TommyP 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno November 4, 2009 Deli Objavljeno November 4, 2009 Ja sj najprej treba kj dobrga vitaminskega pofruštkat pol pa le v boj, le v boj hahaha :evilgrin:......sm glede na blazno neki florescentno barvo tistgale napitka ne vem kaj bi se mi zgodl čist Delna paraliza za kakšno urco? :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno November 4, 2009 Deli Objavljeno November 4, 2009 Delna paraliza za kakšno urco? :evilgrin: Sm, d nau v jezik pa je ql TommyP in klimbra 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno November 4, 2009 Deli Objavljeno November 4, 2009 Sm, d nau v jezik pa je ql V jezik pa res ne. Imam rad glasne... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 :unsure: zgublenka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Maj 3, 2010 Deli Objavljeno Maj 3, 2010 :unsure: zgublenka Haha, so me drugi opozoril, da sem na MS baje pogrešana....hja takle mamo, ni cajta več viset tle gor :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Maj 12, 2010 Deli Objavljeno Maj 12, 2010 Haha, so me drugi opozoril, da sem na MS baje pogrešana....hja takle mamo, ni cajta več viset tle gor :grrr Daj nam vsaj potem Vapotka nazaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 Daj nam vsaj potem Vapotka nazaj... Ni pr men :grrr .....več :evilgrin:....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se