bmwslo Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 OK pa dejmo mal poezijo zganjat. Svojo, tujo, sposojeno ... karkoli, tudi če se ne rima. Včasih smo mel eno lepo temco, pa so nama jo z Alterjem zaprli. Me zanima, kako dolgo bo zdej živela :whistle: OK Jaz prvi: (Tale je menda Prešernova - ponarodela) Cvetijo cvetice, se gonjo device , smrdi že vsak sekret, kurc, pomlad bo spet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghost46 Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 France prešern, je skoču na cver, iz cverna na kamn, pa reku amen! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Pazi se deklica, vapota grozno, ker ko te opazi, bo ziher prepozno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Pazi se deklica, vapota grozno,ker ko te opazi, bo ziher prepozno. zato boljš da si žaba, k utopit te ne more za kej druzga pa moči ne premore.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 zato boljš da si žaba, k utopit te ne moreza kej druzga pa moči ne premore.... :naughty: Vapo...žaba je že tak...al tak.. :D ker Uniona :evilgrin: se nažre vsakokrat.... :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Marec 22, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 22, 2009 A je reku kdo nazdravje dan's je dan za manjše slavje moped danes sem užgal, kmal ga bom na cesto djal Sam da gor še mal zakurjo in zaprejo sitno burjo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Marec 23, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 23, 2009 Fuk brez muk je utopija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Marec 24, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 24, 2009 Kdo ve, kje se Alter skriva vča's mu rima bla je zanimiva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Marec 24, 2009 Deli Objavljeno Marec 24, 2009 bmwslo, spet pisal bi rad rime rajske, samo da, dražil mal bi telebajske Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno Marec 25, 2009 Deli Objavljeno Marec 25, 2009 nimam biča ampak vlkega tiča :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 đomi makaroni po afriki caplja za njim pa dva fašista polento mešata... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Marec 26, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 26, 2009 Vapo ga pa serje da okol njega leti perje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 ko brez miru okrog divjam, prijatli vprašajo me kam? ja kam kej, lulat! dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PiaggioNRGPower Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 Ta tema je fukjena, upam da se jo čimprej zaklene, bi blo fajn če bi modelator mojo željo upošteval, ker to ne vodi nikamor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 lepa vida je pri morju stala tam na produ je plenice prala. črn zamorc po sivem morju pride barko ustavi in nahruli vido BABA KUP SI PRALNI STROJ dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 lepa vida pri morju ni stala, ampak je pijana ležala ter se z zamorcem na pune žgala. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 Lepa Vida nič se ni na pune žgala,ker je meni gate prala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 (popravljeno) Lepa Vida nič se ni na pune žgala,ker je meni gate prala prala že prala, zraun pa si še zamorčevega od zad napeljala. :rolleyes: Popravljeno Marec 26, 2009. Popravil PICASSO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 Ko sem zadnjič šel v naravo, gledam, gledam ... bil je flek; ko sem zadnjič šel v naravo, voham, voham ... bil je drek. Luna sije, kladvo bije, nekdo pod kozolcem ščije; stopim bliže, b'li so trije, lahko rečem ... prave svije! :winkiss: © Mutika Design Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se