Jernejcek2 Objavljeno Marec 21, 2009 Deli Objavljeno Marec 21, 2009 pozdravljeni! sem nov na forumu ampak imam eno težavo Skuter JMSTAR ACCIPITER (kitajec 4-taktni 50ccm) ne vžge. Zamenjalsem mu že zaradisvoje napake cel fergazer, svečke, akumulator nafilal do konca. danes sem še mu kot zadno menjal vžigalno tuljavo (cinšpulo).ampak še vedno vergla v prazno (niti malo nena cukne). zato prosim tiste ki se malo bolj na to spoznajo mi povejo kaj bi lahko blo narobe. imam padve predvidevanji: :whistle: 1. vse 3 svečke kar sem jih menjal imajo zelo malo slabo iskro kot na štedilniku zaplin. (zato sem tudi cinšpulo zamenjal) 2. Ko verglam skuter nekaj časa in potem vzamem svečko ven opazim da je suha in ne zalita, kar bi mogla po moji logiki bit. Hvala že vnaprej! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno Marec 21, 2009 Deli Objavljeno Marec 21, 2009 ja če iskra je pol je verjetno problem v dotoku goriva kot si že sam opazil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jernejcek2 Objavljeno Marec 21, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 21, 2009 ja vem samo če ma kdo kako idejo kaj bi blo narobe in kaj bi mogo poštimat in če lahko to sam nardim :rolleyes: če ma kdo kako idejo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Marec 21, 2009 Deli Objavljeno Marec 21, 2009 (kitajec ) ne vžge. Dej mu mal riža v tank :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se