Rude Boy Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Ok ampak a je sploh kdo pomislil, da je vinjeta v prodaji tudi s tem namenom, da se bodo tisti, ki sedaj delajo dren na lokalnih cestah, raje odločili za vožnjo po avtocesti, ker bodo vinjeto itak morali kupit za tisto eno vožnjo na morje in tako razbremenili lokalno skupnost hrupa in drugega onesnaženja? :lol1: :stupid: čestitam in pozdravljam umotvor desetletja ! nič mislit SF hitro vinjeto kupit ! :evilgrin:
SF Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Rude pač živim ob eni najbolj prometnih cest v Sloveniji in vem, kako zgleda, ko se ljudje ta "pet kovačev" izogibajo plačilu cestnine... Ti si verjetno mestno dete in živiš v kakšnem spalnem naselju? :whistle:
Frips Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Evo še nega punkta za kasiranje ;) 30 km/h :slap: Zelo varno in pretočno. Naj raje podrejo to.
Geiger Sturzflug Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Evo še nega punkta za kasiranje ;) 30 km/h :slap: Zelo varno in pretočno. Naj raje podrejo to. Kako bo na teh mestih veselo pokalo! Dobrodošli, zastoji ob nesrečah! :fredy: :grrr
GorazdH Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 heh, si že manejo roke taplavi al pa tazeleni po novem ko bodo radar postavli za tistih 30 km/h...večina jih bo vozila 50 ali 60... :whistle: bodo morali na avtocestah še en pas zgradit samo za ustavljanje neprilagojenahitrostnežev :whistle:
jetman Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Včeraj ali predvčerajšnjim na 24kur povedali, da s 1. julijem vinjet verjetno še ne bo, se bomo vozili z darsovimi potrdili :D A je bil sploh kdo tako naiven, da se pri razpisu ne bi zapletlo. :hmm:
bna Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Aja pa hrvati nej bodo srečni, da jim ne bo treba kupovati vinjete, da bodo prišli na Euro08. Čeprav bi bilo ultra zlobno, da bi vinjete že ta mesec uvedli
ToniTic Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 A se ni veliko razpravljalo tudi o kvaliteti teh nalepk, pa da se jih ne bi ponarejalo itd.? Zdaj pa kr ena kur*eva potrdila. :headbang: Itak si ga bom sprintal. :naughty: :whistle: :alien1: Pa itak bo zdaj še nekdo s temi potrdili zaslužu.
bna Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 saj ne bo potrdil dobimo prave vinjete ,ker se je naš ponudnik umaknil brez pritožbe .
Provokator Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 Me zanima, če so Cetisu plačali, da je umaknil pritožbo....
Guest Brumer Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 Danes kupil 2 vineti za motor 35 EU in eno za avto 35 EU ! :hmm:
phoebus Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 Tudi jaz kupil, zdaj pa ne vem kam naj napopam na motor da bo preživela sezono (in ne uničila površine)...na vinjeti je sicer narisano naj se napopa na stransko plastiko ki je pa nimam (levo piše kateri motor)...lahko pa napopam na rebra od cilindra :evilgrin: ...kak predlog kam naj napopam? na vetrobran? tank?
k0ci Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 včasih smo tiste nalepke za registracijo limali na vilice, jaz sem jo imel celo pod sedežem nalimano na steno kufra (skuter) na stransko plastiko ziher ne bom dal vinjete, če bo bo na vilici, ali pa je pač ne bom imel
NejcZ Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 Na stranski plastiki mora bit? Umetniki, nimaš kaj.. še na vilice jo bom težko dal.. na plastiko, wtf :worship:
Brdaus Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 Kam nalimat vinjeto tut mene zanima. Tut jest sm jo hotu nalimat na vilce, ampak baje mora biti na vidnem mestu (na tanku, ne nižje od nog, da se ne zakriva). Kam jo boste vi prpopal?
Rocco Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 Sj niso resni...najbolš da si jo na čelado napopam :headbang:
Zdrawc Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 Sj niso resni...najbolš da si jo na čelado napopam :headbang: ni slaba ideja, v primeru, da imaš dva ali več motorjev :whistle:
Brdaus Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 Sj niso resni...najbolš da si jo na čelado napopam :headbang: :grrr ni del motorja :lol:
Dr_Jakob Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 Danes kupil 2 vineti za motor 35 EU in eno za avto 35 EU ! :hmm: Kje si jih pa dobil za to ceno?
MaraudeR Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 Vinjete bodo na voljo v: Kompas MTS d.d. / prodajalne KOMPAS SHOP Tobačna 3dva, d.o.o. / trafike Avto-moto Zveza Slovenije (AMZS d.d.) Delo prodaja, d.d. / trafike OMV Slovenija d.o.o. / bencinski servisi Pošta Slovenije d.o.o. Petrol d.d. / bencinski servisi v Sloveniji VRSTA VINJETE * Letna vinjeta za (dvosledna) motorna vozila do največje dovoljene mase 3.500 kg 55 EUR Polletna vinjeta za (dvosledna) motorna vozila do največje dovoljene mase 3.500 kg 35 EUR Letna vinjeta za (enosledna) motorna kolesa 27,50 EUR Polletna vinjeta za (enosledna) motorna kolesa 17,50 EUR * Letna vinjeta za tekoče leto bo veljala od 1. decembra predhodnega leta do 31. januarja prihodnjega leta (skupaj 14 mesecev). * Polletna vinjeta bo veljala šest mesecev od dneva njenega nakup vir: dars.si
Frips Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 Kje? kjer hočeš :P Moja za motor gre pod zic. Če bo kontrola, me bojo itak ustavili....tako da je vseeno ali je na vidnem ali ne. Na tank ne limam, pa naj se postavijo na glavo.
decaf Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 Letos jo kupim tud za moped....je vsaj prave barve :whistle: :lol1: Čeprav na keslu ali ruštu je pa ne bojo vidl...na vilce pod plastiko spredaj, če jo bom že vzel :krneki:
greenninja Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 Jaz jo bom mela na čeladi. :grim
-pero- Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 ....še slaba dva tedna do vinjet in šentviškega predora :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se