jasmina75 Objavljeno Marec 26, 2009 Opozori Objavljeno Marec 26, 2009 Zdravo vsem motociklistom tam zunaj! Sem novopečena motociklistka iz Dravskega dvora, v srednjih tridesetih. Zanima me, ali kdo iz istega kraja oz. neposrednedne bližine tukaj,je za da bi šli na kakšno popoldansko oz. nedeljsko vožnjo? Ker nisem bila prej dovzetna za šolo, jo moram na žalost dokončat zdaj (firma mi tečnari), tako da med tednom ne morem. Najbolj mi odgovarjajo nedeljski izleti, tako da dečki, če ste za, PM oz. se tipkamo v tej temi. Pozdrav, Jasmina ;)
danci1973 Objavljeno Marec 26, 2009 Opozori Objavljeno Marec 26, 2009 Zdravo vsem motociklistom tam zunaj!Sem novopečena motociklistka iz Dravskega dvora, v srednjih tridesetih. Zanima me, ali kdo iz istega kraja oz. neposrednedne bližine tukaj,je za da bi šli na kakšno popoldansko oz. nedeljsko vožnjo? Ker nisem bila prej dovzetna za šolo, jo moram na žalost dokončat zdaj (firma mi tečnari), tako da med tednom ne morem. Najbolj mi odgovarjajo nedeljski izleti, tako da dečki, če ste za, PM oz. se tipkamo v tej temi. Pozdrav, Jasmina ;) Če boš pridna, te vzamemo v 'mariborsko sekcijo' oz. po domače med 'Toteke'... D.
vapotek Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 Ja, ampak moraš bit res pridna... :naughty:
Ski_Fanatic Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 (popravljeno) Mrhovinarji :P B) :whistle: Popravljeno Marec 27, 2009. Popravil Ski_Fanatic
Marvin2 Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 (popravljeno) Če boš pridna, te vzamemo v 'mariborsko sekcijo' oz. po domače med 'Toteke'... Ja, ampak moraš bit res pridna... D. Jebemti sta hitra ! :whistle: :worship: Jaz bi vaju predlagal za PR-jevca, samo ne smeta več strašiti Barcudeka :krneki: Popravljeno Marec 27, 2009. Popravil Marvin2
bernardek Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 moja mama se je rodila v MB a lahko pol tud' jes? :unsure:
vapotek Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 moja mama se je rodila v MB a lahko pol tud' jes? :unsure: Ne, ti ne. Lahko pa mogoče tvoja mama. Pač odvisno kolk je stara, ohranjena, pa tak... :whistle:
vapotek Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 Aja pardon, nisem vido da si primorc... Veš da lahko, zaveznikov smo vedno veseli. :D
maus Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 (popravljeno) ....pridem.... sj veš... maus, v vsako slovensko vas ... :lol1: Popravljeno Marec 27, 2009. Popravil maus
vapotek Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 maus, v vsako slovensko vas ... :lol1: Samo to nam še fali, pa se lahko koj obesimo...
MARJA Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 Samo to nam še fali, pa se lahko koj obesimo... No zdej vidš kako jaz trpim, ko mi mora Maus skoz pijačo pa kafe plačevat. :whistle: :krneki: :naughty:
vapotek Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 No zdej vidš kako jaz trpim, ko mi mora Maus skoz pijačo pa kafe plačevat. :whistle: :krneki: :naughty: Svaka čast stari, jaz bi bil že zdavnaj pod rušo. :worship: :D :P
bernardek Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 Aja pardon, nisem vido da si primorc... Veš da lahko, zaveznikov smo vedno veseli. :D svaka čast :worship:
GRUNF Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 ........ v srednjih tridesetih. ...... ;) Take mam najraje.... :winkiss:
vapotek Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 Take mam najraje.... :winkiss: Gerontofil!!! :P
bernardek Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 Take mam najraje.... :winkiss: jaz tudi, ker se jim počasi rok trajanja izteka, pa vsakič dajo skor vse od sebe :naughty:
GRUNF Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 (popravljeno) Gerontofil!!! :P Da si neoš kaj naredo nekrofilček... :evilgrin: BTW bernardek, tvoj opis velja za kakšne bakice.....tote v totih letih pa so vun pesje............ :yea2: :OK: Popravljeno Marec 27, 2009. Popravil GRUNF
bernardek Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 rok trajanja se nanaša na nekaj drugega ne na leta ;)
Marvin2 Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 Ja filozofi, mene še pa zaj zanima, ali se bomo kaj skup pelali ali ne. Vi pa kar filozofirajte do onemoglosti. :whistle: konji :krneki:
Geiger Sturzflug Objavljeno Marec 28, 2009 Opozori Objavljeno Marec 28, 2009 Ja filozofi,mene še pa zaj zanima, ali se bomo kaj skup pelali ali ne. Vi pa kar filozofirajte do onemoglosti. :whistle: konji :krneki: Taki, ki jih žena komandira, nimajo kaj lapat. :whistle: :whistle: :evilgrin:
hilton Objavljeno Marec 28, 2009 Opozori Objavljeno Marec 28, 2009 ti se kr lepo prikotaj vsako soboto al pa nedeljo ob 13 pred tikota pa te bomo ze polek vzeli :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se