mazek26 Objavljeno September 26, 2002 Deli Objavljeno September 26, 2002 na IRCu sem slišal da tudi honda proizvaja 50ccm hard enduro in tdi da jih v sloveniji ni za dobit ampak le v italiji in nemčiji! prosil bi vse ki kaj veste o tem da napišete al pa pošlite slike na mazek26@volja.net thanx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Avatar Objavljeno September 26, 2002 Deli Objavljeno September 26, 2002 Js sm danes videl KTMa 50. Sem najprej misli, da je 600, ker sme ga videl med vožnjo in zadnjo gumo je imel zelo široko. No zvok in hitrost so ga izdali..in tablica. Nisem 100% da je bil KTM, ampak barvne vzorce je že imel takšne. O Hondi ne vem ničesar. Od 50cc prisegam na dobri stari Tomos :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno September 27, 2002 Deli Objavljeno September 27, 2002 Hmm, 50kubične hard endure ma Beta. Jo je mel moj sosed. Hudič leti ko strela :) Pa tut za cross ni tok slab. Po hosti gre ko nor. Sicer ma pa tut Aprilia model RX50, k je tak hard enduro. Pomojem najboljša izbira. Zarad cene in delov (italija).. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno September 27, 2002 Deli Objavljeno September 27, 2002 Avatar si mislo rečt da si mislo da je 60 pa si pol vido da je 50? :o :lol: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mazek26 Objavljeno Oktober 2, 2002 Avtor Deli Objavljeno Oktober 2, 2002 dejte mi povedat o tem ktm-u kej več če kdo ve. k jst bi ga kr mel. pa moj frend ma ktm exc 125 pa leti k sneta sekira............ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SmokeV8 Objavljeno Oktober 3, 2002 Deli Objavljeno Oktober 3, 2002 Jebes te jajcke. Kup si Hondo CR 250. To je to!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se