impulz Objavljeno Marec 28, 2009 Deli Objavljeno Marec 28, 2009 Tako. Tisti kateri si je ogledal Polemiko 23.3.2009 bo vedel za kaj se gre, tisti ki si še tega niso ogledali pa jim priporočam ogled. http://www.rtvslo.si/play/polemika/ava2.30927553/ Mladoletniki, gremo ga srat, gremo pobijat ljudi katere ne maramo, gremo krast- v tem trenutku nam SODIŠČE NE MORE NIČ! Kako drugi komentirate na to? No tudi mene je osrečilo, ko sem to bral. Upam pa, da bojo to luknjo "zaflikali" v roku dveh let. Ali menite, da je legitimno, da je ta KZ sedaj v veljavi, ker sam menim, da bi bilo boljše če bi namesto novega KZ uporabljali KZ SRS (izdan okoli '84) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Marec 28, 2009 Deli Objavljeno Marec 28, 2009 Evangelij po Janezu 6,68 Gospod, h komu naj gremo? ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno Marec 28, 2009 Deli Objavljeno Marec 28, 2009 ha???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno Marec 29, 2009 Deli Objavljeno Marec 29, 2009 znano je, da je novi KZ sforsirala stara vlada, da bi si pridobila kakšne plus pike na volitvah. za sankcije mladoletnikom ni bilo časa zato so v prehodnih določbah dopustili uporabo starega zakona v tej zvezi. ker pa novi KZ govori le o kaznih za polnoletne pa je pri določenih pravnikih prišlo do resnih pomislekov. ni pa nepomemben podatek, da gre vsak zakon pred sprejemom v pregled v pravno zakonodajno službo, ki je tudi ta KZ požegnala. del stroke pa je bil že takrat zelo kritičen do tako hitrega sprejema zakona in mislim, da je ta del zdaj na oblasti. vsekakor bodo zadevo na hitro spremenili, rabijo pa malo medijske podpore po mojem nepomembnem mnenju. mladoletnikom pa priporočam, da se ne veselijo preveč, ker jih nihče ne bo pustil nekaznovane. :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Marec 29, 2009 Deli Objavljeno Marec 29, 2009 Evangelij po Janezu 6,68 Gospod, h komu naj gremo? ... Ako nemaš nikom drugom, dođi barem sebi. (pripisano na rob) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 29, 2009 Deli Objavljeno Marec 29, 2009 (popravljeno) Mladoletniki, gremo ga srat, gremo pobijat ljudi katere ne maramo, gremo krast- v tem trenutku nam SODIŠČE NE MORE NIČ! Če boš mene ropal, ti lahko še zmeraj glavo zategnem v šraufštok in ti od zadaj predstavim enga velikega črnca ... Tako pač veleva Evangelij po Mashini ... Popravljeno Marec 29, 2009. Popravil mashina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Marec 29, 2009 Deli Objavljeno Marec 29, 2009 Kokrkol že misljo te lukne krpat (jih ma pa še več k švicarski sir :slap: ) nj to nardijo kmal in ornk ne neki na pol, k še tatretje verzije KZ se mi pa res ne lup učit :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno Marec 29, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 29, 2009 Če boš mene ropal, ti lahko še zmeraj glavo zategnem v šraufštok in ti od zadaj predstavim enga velikega črnca ... Tako pač veleva Evangelij po Mashini ... tebe se ne splača ropat : ))) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se