Gasperr Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Hay.. Zdej upam da ni kake teme že odprte o tem..Sm mal pogledu na iskalniku pa nism kj najdu :unsure: No me pa zanima če kj uporablate to čudo :D..oz. če kj načrtujete poti z tem.
gody01 Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Hay..Zdej upam da ni kake teme že odprte o tem..Sm mal pogledu na iskalniku pa nism kj najdu :unsure: No me pa zanima če kj uporablate to čudo :D..oz. če kj načrtujete poti z tem. Ja, vse ...
Wilson Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Hay..Zdej upam da ni kake teme že odprte o tem..Sm mal pogledu na iskalniku pa nism kj najdu :unsure: No me pa zanima če kj uporablate to čudo :D..oz. če kj načrtujete poti z tem. A, seveda. Verjetno so redki tle gor, ki ne. Ajd
katjaaa Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Uporabljam da, ampak le za iskanje določenih lokacij, ne pa tudi za načrtovanje poti. Za to mi je ljubši ViaMichelin. Ne vem, zakaj.
mihastopar Objavljeno April 13, 2009 Opozori Objavljeno April 13, 2009 Tale ViaMichelin je zelo dober! Ga uporabljamo v službi, kjer imamo veliko potovanj! PRIPOROČAM
PikiJapok Objavljeno April 13, 2009 Opozori Objavljeno April 13, 2009 Jap. ViaMichelin mi edino narobe hodi v toliko, da se ne da 8ali pa jaz ne znam) vpisati več kot 2 postajališči.
katjaaa Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 Jap. ViaMichelin mi edino narobe hodi v toliko, da se ne da 8ali pa jaz ne znam) vpisati več kot 2 postajališči. Hm, ja, to je pa res njegov minus. Pol si moram pa pot po kosih sestavljat.
Barracuda Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 Zakaj pa ne uprabljate google maps? Mi je dost bol praktičen in dost enostavneje nardiš to kaj v bistvu želiš.
Wilson Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 Kdo ve kje je tole? Brioni:-)))
Scarabeo 500 Objavljeno Januar 23, 2010 Opozori Objavljeno Januar 23, 2010 Jaz za pregled poti uporabljam google maps in klasični zemljevid in mi je to povsem dovolj. Pred kratkim sem nabavil še garmina, da mi je samo v pomoč pri končnem cilju v kakem večjem mestu. Bolj ga rabim za avto in malo za motor - bolj preventivno. Scarabeo
DAMI34 Objavljeno Februar 23, 2010 Opozori Objavljeno Februar 23, 2010 Jaz pa uporabljam nokia 5800xm, gor mam naložen garmin, nosilec imam tako v avtu kot na motorju in deluje odlično.
Mohorko Objavljeno Avgust 30, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2010 Jaz pa uporabljam 40 let star route-planer in zaenkrat me je še vedno varno pripeljal domov .. brbranka in Gabry18 2
molotov Objavljeno September 27, 2010 Opozori Objavljeno September 27, 2010 uporabljam google maps ko načrtujem pot. pa tudi med potjo ko se zgubim ga zalaufam na telefonu da vidm kje sem LP
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se