Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Hay..

Zdej upam da ni kake teme že odprte o tem..Sm mal pogledu na iskalniku pa nism kj najdu :unsure:

No me pa zanima če kj uporablate to čudo :D..oz. če kj načrtujete poti z tem.

Objavljeno
Hay..

Zdej upam da ni kake teme že odprte o tem..Sm mal pogledu na iskalniku pa nism kj najdu :unsure:

Ja, vse ...

Objavljeno
Hay..

A, seveda.

Verjetno so redki tle gor, ki ne.

Ajd

Objavljeno

Uporabljam da, ampak le za iskanje določenih lokacij, ne pa tudi za načrtovanje poti. Za to mi je ljubši ViaMichelin. Ne vem, zakaj.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Tale ViaMichelin je zelo dober! Ga uporabljamo v službi, kjer imamo veliko potovanj!

PRIPOROČAM

Objavljeno

Jap. ViaMichelin mi edino narobe hodi v toliko, da se ne da 8ali pa jaz ne znam) vpisati več kot 2 postajališči.

Objavljeno
Jap. ViaMichelin mi edino narobe hodi v toliko, da se ne da 8ali pa jaz ne znam) vpisati več kot 2 postajališči.

Hm, ja, to je pa res njegov minus. Pol si moram pa pot po kosih sestavljat. :)

Objavljeno

Zakaj pa ne uprabljate google maps?

Mi je dost bol praktičen in dost enostavneje nardiš to kaj v bistvu želiš.

• 7 mesecev pozneje...
Objavljeno

Kdo ve kje je tole?

Brioni:-)))

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Jaz za pregled poti uporabljam google maps in klasični zemljevid in mi je to povsem dovolj.

Pred kratkim sem nabavil še garmina, da mi je samo v pomoč pri končnem cilju v kakem večjem mestu. Bolj ga rabim za avto in malo za motor - bolj preventivno.

Scarabeo

• 5 tedne pozneje...
Objavljeno

Jaz pa uporabljam nokia 5800xm, gor mam naložen garmin, nosilec imam tako v avtu kot na motorju in deluje odlično.

• 5 mesecev pozneje...
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Jaz pa uporabljam 40 let star route-planer in zaenkrat me je še vedno varno pripeljal domov ..

Nokia042.jpg

• Všeč mi je 2
  • 4 tedne pozneje...
Objavljeno

uporabljam google maps ko načrtujem pot. pa tudi med potjo ko se zgubim :) ga zalaufam na telefonu da vidm kje sem :)

LP

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!