BeBeTo Objavljeno Marec 31, 2009 Deli Objavljeno Marec 31, 2009 Lp...imam problem,skuter je nepredelan,en teden je šov normalno sedaj pa kr od enkrat,ko ga vžgem lavfa normalno,ko dam gas še en cajt lavfa,pol mi ga pa zaduši,če spustim gas preden ga hoče dušit pa spt normalno lavfa...zj pa ne vm a dobi preveč bencina al premalo?aja pa če je možno da ma štrom kaj veze pri frgazerjo,tam pr igli sta neka da kabla... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dolsina Objavljeno Marec 31, 2009 Deli Objavljeno Marec 31, 2009 Zelo bi bili veseli če bi povedal za točno katerega skuterja gre, ali je 4 takten al 2,koliko prostornine ima... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BeBeTo Objavljeno April 1, 2009 Avtor Deli Objavljeno April 1, 2009 Zelo bi bili veseli če bi povedal za točno katerega skuterja gre, ali je 4 takten al 2,koliko prostornine ima... Gre za 2 taktni,skuter,49 ccm,sam sem sčistiv frgazer in ni bil nič zamazan,zanima me še če imajo lamele vlogo pri tem?Hvala za odg... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se