mare20 Objavljeno Oktober 1, 2002 Deli Objavljeno Oktober 1, 2002 brez skrbi - k tebi že naumo hodli :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 1, 2002 Deli Objavljeno Oktober 1, 2002 Jes sm slisov da so slusalke prepovedane. Sicer je pa bl zdravo da jh nimas an. Jes doma musko poslusam, tko da mi jo na motorju ni treba :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Oktober 1, 2002 Deli Objavljeno Oktober 1, 2002 Jes sm slisov da so slusalke prepovedane. Sicer je pa bl zdravo da jh nimas an. Jes doma musko poslusam, tko da mi jo na motorju ni treba :) Na Motobike-u so enkrat prodajali ene čepe za ušesa, ker baje hrup pri taki brzini škuduje sluhu (sam je res ful glasno, ko veter okol zavija). In namesto tistih čepov mam pa raje slušalke v ušesih. Ali pa vsaj eno. Aja hvala za idejo o neonkah. Bom razmilu glede na to, da mi vsak drugi vzame prednost, pa še posebno "lunapark" razsvetljavo bi rabu, da bi me sploh kdo opazu. Grillz, mislim, da bi se verjetno tisti lastnik dotičnih kondomov na skuterju prav z veseljem lotu tebe s polomljenimi sprednjimi vilcami. :D Pol bi pa morala oba s skuterjem v bolniško. Mogoče bi ti lahko daroval oragane (diza recimo lepo paše v rit in verjetno regulira pretok zraka preko danke na "odprto"). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Oktober 1, 2002 Deli Objavljeno Oktober 1, 2002 na speedfightu so tudi 4 mrezice za zvocnike in tam je celo pod plastiko dovolj placa za njih, hehe:) Te si pa itak lahko nardiš dolby surround pa se počutiš ko v Koloseju. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Oktober 2, 2002 Deli Objavljeno Oktober 2, 2002 Jst sm pač napisu kako najbolj nakičit skuter in iz tvojega posta lahko sklepam, da maš tut ti na pozicijskih kondomčke. Čeprov bi blo pametnej da bi kupu vsaj cele žarnce za isto ceno, ki ne zbledijo tko kt kondomčki. Drugač pa lepo te prosm no, muska na skuterju! Kt da ne moreš vsaj tist cajt k se vozis zdržat brez glasbe. Ma ja sicer se mi pa ne da prerekat k vem da maš ti ene frustracije do tistih k se vozjo s komarji al kakorkoli jih že kličeš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Oktober 2, 2002 Deli Objavljeno Oktober 2, 2002 Jst sm pač napisu kako najbolj nakičit skuter in iz tvojega posta lahko sklepam, da maš tut ti na pozicijskih kondomčke. Čeprov bi blo pametnej da bi kupu vsaj cele žarnce za isto ceno, ki ne zbledijo tko kt kondomčki. Na skuterju nimam popolno nobenih kondomčkov na žmigavcih, najlon štumfov na zračnih filtrih in nevem kakšne "dodatne opreme", ki si jo ti navedu, še poleg. Skuter je na zunaj ravno takšen kot takrat, ko je bil kupljen (brez nekih add-on nalepk in kurcev palcev), razn auspuh je menjan. Torej ne, nisem eden izmed tistih kondomčkov. Bi si pa dal delat kake dodatne luči, ker vsem skuterjem slabo svetijo (SpeedFightu 2 malo boljše od večine). Mogoče bi si dal delat tut kake spodaj na oklep, ali pa drugo zavorno luč. Vsekakor ni samo za šminko, ampak bi mogoče bil tudi bolj opazen s strani avtomobilistov in bi si izboljšal lastno varnost. Lahko pa si mogoče ti kakšno marelično koščico v airbox porineš pa bo mogoče žvižgalo, ko se boš vozu. Ti povem, da boš precej bolj opazn. Drugač pa lepo te prosm no, muska na skuterju! Kt da ne moreš vsaj tist cajt k se vozis zdržat brez glasbe. Nikol nisem reku, da jo mam, nikol nisem reku, da jo bom mel. Vprašanje topica je blo pač tako, da se je dalo odgovorit tudi zahtevnejšim in muzikofilom. Povedal sem pač svoje mnenje, da se mi zdi bustasto, da se v avtu lahko vozim s 500W tubo, pri razbijanju mi pa odpada pleh od avta, na skuterju pa ne morem met enih kurčevih slušalk na ušesih, ker me bi bojda to dekocentriralo. Vsaj za radarske kontrole veš, kje te čakajo. Drugače pa se da vzdržat tudi brez nje. Ma ja sicer se mi pa ne da prerekat k vem da maš ti ene frustracije do tistih k se vozjo s komarji al kakorkoli jih že kličeš. Frustracije? Nimam nobenih frustracij. Tisto je že daleč nazaj, ko si enemu predlagal naj si raje kupi 125-ko kot skuter. Poleg tega nimam nič proti 125, samo premale so za mene pa glede vzdrževanja motorja mi niso naklonjene (NSR je izjema med 125, sej še najbolj zdrži, ni pa navit). Vsekakor so vse po vrsti predrage za tisto, kar nudijo. Sicer pa, kaj ma to opravit s temo o zvočnikih? 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SmokeV8 Objavljeno Oktober 3, 2002 Deli Objavljeno Oktober 3, 2002 Mislim da ste vsi mal sfalili point. Kolker vem govorimo o zvocnikih na scooterjih. Cist lepo se da namontirat sam z discmana nau nc kej prslo ker nima nc izhoda in nobenga ojacevalca. bolsa varjanta je en avto radio pa zvocniki za avto. ce mas dobr akomulator lahk probvas tut s fersterkerjem, sam vprasanje kak dolg pa kak bo spilalo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Oktober 3, 2002 Deli Objavljeno Oktober 3, 2002 Tukaj naprimer si lahko pogledas boxe v speedfightu 2:) http://www.speedy2.de/galerie/galerie_60/g...e_60_index.html http://www.speedy2.de/galerie/galerie_61/g...e_61_index.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Oktober 6, 2002 Avtor Deli Objavljeno Oktober 6, 2002 Zdravo pobje. Zdej mi je računalnk crknu pa sem ga mel na servisu. :( Sem si pa prebral kva ste kej napisal. No 1. Jst mam en čist navaden 50 kubičen skuter Derbi Atlantis 8) 2. Tisto utičnco mam tm pod balanco, k se je en predal 3. Zanima me če ker ve za kekšen umesnik med tisto utičnco pa navadno :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Oktober 6, 2002 Deli Objavljeno Oktober 6, 2002 Aha. Lahko bi si naredo naprimer iz 12v>220 in mel gor priklopljen racunalnik tako, da bi naprimer ko se neke ustavis malo pogledal kak divx:) al pa si na armaturko namontiras lcd zasloncek in gledas film med voznjo, hihi;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Oktober 6, 2002 Avtor Deli Objavljeno Oktober 6, 2002 Ja verjeten. Najbul de si gor naštimam še avto voznika, tko de bom jst lohk gledu filme. :lol: Ne res. Kva si mislu s tistem de bi lohk spreminu iz 12v u 220v? A si se zajebavu :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno Oktober 6, 2002 Deli Objavljeno Oktober 6, 2002 ma akumulator na skuterju je bol bogi in ne morš pričakovat kakšnih hudih performans Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Oktober 6, 2002 Deli Objavljeno Oktober 6, 2002 Ja pretvornik iz 12V > 220V se da naret:) ampak na skuterju verjetno ne bi mel dovolj moci akumulator, da bi kaj hudega poganjal:) drugace v avtu napriemr lahko racunalnik priklopis gor al pa kaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Oktober 6, 2002 Deli Objavljeno Oktober 6, 2002 Ja pretvornik iz 12V > 220V se da naret:) ampak na skuterju verjetno ne bi mel dovolj moci akumulator, da bi kaj hudega poganjal:) drugace v avtu napriemr lahko racunalnik priklopis gor al pa kaj... Ja jrk0 Ima prav. Mislim, da se dobi to za kupit tudi tukaj v Sloveniji. Idi v Obi al pa kaj takega. Samo jast nebi upal to na skuter priključit. Da me pol pajtla celo pot pa še žarnice ne rabim, ker bi se sveto ko Černobilski otrok. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Oktober 7, 2002 Avtor Deli Objavljeno Oktober 7, 2002 To je itak premočno. Sam a obstaja umesnik med uno utičnco pam med to navadno. :shock: A kdo ve za kekšne zvočnke, k so na baterije pa so dost močni( beri : glasni) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Oktober 7, 2002 Deli Objavljeno Oktober 7, 2002 To je itak premočno. Sam a obstaja umesnik med uno utičnco pam med to navadno. :shock: A kdo ve za kekšne zvočnke, k so na baterije pa so dost močni( beri : glasni) Nebi vedu. Mislim, da se jih priključi normalno na avtoradio oziroma en priključek obstoja. Ne rabijo nobenega dodatnega napajanja. Sicer niso tak močni, da ko bi vklopo base, bi platika odpadala, ampak sliši se vredu. En je mel tak sistem na Aeroxu nekaj časa nazaj. Bokve kje je zdaj tisti ugabno zelen Aerox. Verjetno na kakem odpadu. Mogoče pa je še kje feršterkerija. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Oktober 8, 2002 Deli Objavljeno Oktober 8, 2002 Najbolsje, da nardis tak, kot je na oni slikah, ko sem jaz dal link. palc za celado lepo oblozis malo s peno pa pol zgoraj z lesom tudi zadihtas, pa noter kar das zvocnik z nizkotoncom pa en avto radio cd player naprimer... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno Oktober 8, 2002 Deli Objavljeno Oktober 8, 2002 pretvornik 12-220 dobiš v conradu za 16k. sploh pa ne vem za kaj bi to rabo. pol sem v konradu še vido en stereo ojačevalec - 2*22W kar je verjetno prek dovol za na skuter- je pa ta ojačevalec eno malo vezje 5x5 cm in ga lahko kr pod eno plastiko našravfaš. zvočnika pa kupiš 2 za avto pa namontiraš nekam pod plastiko - samo pazi ko pereš skuter. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Oktober 11, 2002 Avtor Deli Objavljeno Oktober 11, 2002 Kva pa zvočniki, pa kolk bi me to prišlo$$$ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno Oktober 11, 2002 Deli Objavljeno Oktober 11, 2002 odvisno od tega koliko si pripravljen dat. drgač pa brezveze kopit močnejše kot je ojačevalec močan. za na skuter pa se skoraj ne splada dat več kot 10k. za kakšnih 5k bojo kr dobri verjetno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Oktober 11, 2002 Avtor Deli Objavljeno Oktober 11, 2002 A mrbit kdo ve, keri zvočenki bi bli dobri Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Benelli-491 Objavljeno Januar 8, 2003 Deli Objavljeno Januar 8, 2003 kup si ene pocen k se bos hit navelicu k nebos meu kam dt celade saj jst sm se. Kupu sm pa ene za 10k u btcju 2x 250w pa so cist ql butal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Januar 10, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 10, 2003 A si si jih ti vgradil k jst si jih nebi. Sem zdej gledu ene slike kak to zgleda pa nočm dreket k lahk kej zajebam pol pa še prdet nam mogu :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Benelli-491 Objavljeno Januar 10, 2003 Deli Objavljeno Januar 10, 2003 Naredu sm si polico za pod zic z lesa pa se prevleku z tepihom al neki tazga :) radio sm meu pa pod zvocnki pa spodi se dudatn akumulator Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Januar 10, 2003 Deli Objavljeno Januar 10, 2003 ej daj reči keko gnara te je to prišlo vse vkup!?? pa ke to lahko nabija tudi med vožnjo??? ke cd-ji te ke skačejo al ne?? kaki rabio si mel??? dischman al avtoradio???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se