Xzibit Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 No, problem je tak. Skozi izpuh mi curlja olje, po posvetu z par mojstri smo ugotovili da je prevelika mešanica. Zdaj pa me zanima kako lahko odpravim to težavo ? Aprilia rs 50 2007 letnik
ScootFreaK Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 Zacni nalivat majn olja....izpuh pa vzami dol, nalij malo benza not pa vzgi, da bo skurlo olje
fbevc93 Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 (popravljeno) Zacni nalivat majn olja....izpuh pa vzami dol, nalij malo benza not pa vzgi, da bo skurlo olje :blink: :blink: a če bo mel manj olja v keslu bo pa kr manjša mešanca :grrr pumpo za olje je treba mal na manj nastavt roky js sm bil prej Popravljeno April 30, 2009. Popravil fbevc93
Roky994 Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 Zacni nalivat majn olja....izpuh pa vzami dol, nalij malo benza not pa vzgi, da bo skurlo olje motor dela sam mešanco, tko da ne more mn olja nalivat
fast1 Objavljeno Maj 21, 2009 Opozori Objavljeno Maj 21, 2009 zanima me nekaj... imam Aprilio sr 50 r letnik 2007. eno leto je vžigala brez gasa zdaj pa rabi nujno gas (ko dam ga takoj vžge ). zanima me kje bi lahko bil problem (svečka?)?? lp
jgsays Objavljeno Maj 24, 2009 Opozori Objavljeno Maj 24, 2009 probaj si naštelat zajlo za gas, lahko da maš preveč zaprt uplinjač pa ti ne pride dost benza not
fast1 Objavljeno Maj 24, 2009 Opozori Objavljeno Maj 24, 2009 aha...samo to nevem če je narobe ker minimum drži motor brez problema (se ne ugasne). tko da...
DamjanMalus Objavljeno April 22, 2014 Opozori Objavljeno April 22, 2014 (popravljeno) zdravo. imam aprilio rs 50. not je 80 kit not, in mi skos stangas nabija gor... zamenjal sem lamelni ventil in frgazer.. zdej pa motor s cokom zalaufa, ampak cim vgasnem cok, ga zacne moret, in na koncu crkne... ali je lahko problem svecka, ali semeringi, frgazer, ali celo elektrika??? prosim za pomoc. letnik je 2004 Popravljeno April 22, 2014. Popravil DamjanMalus
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se