skuter Objavljeno April 11, 2009 Deli Objavljeno April 11, 2009 Torej imam skuterja malaguti model f10, letnik 1994. Zanima me, kaj bi lahko naredil, da bi mi števec kazal kilometre. Števec mi kaže le podatke za bencin, za to koliko se peljem in koliko kilometrov je prevoženih, pa ne kaže. Zanima me tudi, kaj bi naredil, da bi mi motor lažje vžgal. Vedno ko hočem motor vžgati, moram namreč zatisniti neko cev zraven čoka in hkrati vžgati motor, zamenjal sem že čok vendar je isto. Vaš predlog. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejči Objavljeno April 12, 2009 Deli Objavljeno April 12, 2009 Torej imam skuterja malaguti model f10, letnik 1994. Zanima me, kaj bi lahko naredil, da bi mi števec kazal kilometre. Števec mi kaže le podatke za bencin, za to koliko se peljem in koliko kilometrov je prevoženih, pa ne kaže. Zanima me tudi, kaj bi naredil, da bi mi motor lažje vžgal. Vedno ko hočem motor vžgati, moram namreč zatisniti neko cev zraven čoka in hkrati vžgati motor, zamenjal sem že čok vendar je isto. Vaš predlog. Najprej izklopi CapsLock! Potem pa pojdi in preglej kabel do odometra (je na sprednjem kolesu pri pestu) in odometer sam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuter Objavljeno April 12, 2009 Avtor Deli Objavljeno April 12, 2009 (popravljeno) Najprej izklopi CapsLock! Potem pa pojdi in preglej kabel do odometra (je na sprednjem kolesu pri pestu) in odometer sam. A si morda slep, kje ti vidiš capslock, no ne vem če si tako pameten, da ne veš, da je bb koda bb koda, pač ne veš ti ne morem pomagati, No pa vseeno hvala za pomoč. Popravljeno April 12, 2009. Popravil skuter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejči Objavljeno April 12, 2009 Deli Objavljeno April 12, 2009 A si morda slep, kje ti vidiš capslock, no ne vem če si tako pameten, da ne veš, da je bb koda bb koda, pač ne veš ti ne morem pomagati, No pa vseeno hvala za pomoč. Sva že dva, zgleda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se