Skoči na vsebino

TOMOS - DA ali NE?  

99 članov je glasovalo

1. 1. TOMOS - DA ali NE?

• DA
      144
    • NE
      25

Priporočene objave

Objavljeno
Mam en predlog: namesto da ga jst prpelem na 3M, lahko nardimo eno FS v SG pa se zberemo skupi pa ga operiramo. Ha? :twisted: :twisted: :twisted: :wink: :popcorn:

Absolutn, če pa ne bo ratal, ga pa na koščke zrežemo, pa vsakmu en končk za spomin. :twisted: Ti vsaj napote ne bo delal. :lol: :lol:

Objavljeno

Prvega sem tudi jaz pri stricu med počitnicami vozil. Je bil že kar utrujen, ampak za nas, mularijo, je bil to pravi motocikel.

Objavljeno
vikig drugi in zadnji? :D 8)

Od Tomosa zadnji :lol: :lol: :lol:

• 3 let pozneje...
Objavljeno

Pred kratkim mi je prišel v roke kar dobro ohranjen Tomos A3 MS, letnik 1982. Žal nimam pojma o tem motorju. A je kdo tako dober, pa mi poskenira navodila oz. vsaj tehnične specifikacije? Na www.tomos.si nisem našel nič uporabnega.

GH

Objavljeno

Tomos seveda DA ! :worship: .

In sicer zame neprecenljiva 15 SLC metal modra :wub: . U garazi lepo zglancana čaka se en let da gre u klub odlijev. :yes:

Nikol ne bom pozabu prve voznje z njo :yea1:

Objavljeno

tud pri meni 15 slc :OK: :blush:

Objavljeno

ponyexpress, apn 4, atx80 mislim, da sem na tem delal vožnjo za A kategorijo... :kva2:

Objavljeno

A, da je ATX bil kdaj 80? :hmm: CTX ja, za ATX pa vem samo da ne zadnjih 15 ali 20 let.

Drugače pa sem tudi sam jahal ATX 50, pa se mi zdi, da sem letno z njim naredil več km kot sedaj z motorjem :angry: Pa saj bo več časa, enkrat :)

Objavljeno

Drugače pa sem tudi sam jahal ATX 50, pa se mi zdi, da sem letno z njim naredil več km kot sedaj z motorjem :angry: Pa saj bo več časa, enkrat :)

Se podpišem pod to. Kupil novega, ga imel tri leta in prevozil cca 23.000km z njim :D

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

tomos zakon . prvi moj moped je bil tori pol paa avtomatik a3 :OK: :OK:

Objavljeno

a3, apn4, apn6, a3, CTX, vse sem dal skozi... :cry: pogresam jihhhhhhhhhhhhh :cry: :( :cry:

Objavljeno

Jest sm mel avtomatika in APN6. Super stroj :worship:

Objavljeno
TOMOS - Tovarna Odpadnih Motorjev Oziroma Smeti...no, sj se hecam...jst sm tudi imel a3 mašinico in res pogrešam tisti udoben sedež... :D
Objavljeno

TOMOS - Tovarna Odpadnih Motorjev Oziroma Smeti...no, sj se hecam...jst sm tudi imel a3 mašinico in res pogrešam tisti udoben sedež... :D

kaj takega :eek: ? kako si drzneš legendo omadeževat... šmrk :cry:

Objavljeno

Tomos APN6. Tadrugi dan smo že avspuh žagal, .......

• 1 leto pozneje...
Objavljeno

No life 'till TOMOS!!! :worship:

Vozil sem isto apn6-ko letnik '85 od izpita za moped do izpita za avto. V stirih letih (vec kot 35kkm) sem menjal glavo cilindra (navoj svecke pobral), zajle, zarnce pa gume. Druga pa nc. Nikjer me ni pustila na cedilu. Zdej si pa po 8mih letih stirikotacev rihtam apn4-ko letnik '81. :naughty:

Zajc je zakon. :worship:

Objavljeno

Bil ponosen lasnik rdečega APN 4,nato črne petke,pol pa fasal sinuse .

Objavljeno

TOMOS je itak LEGENDA :worship: :OK:

Objavljeno

Bil lastnik BT-ja, ATX-a, vecih automatikov, CTX-a (res dobr predelanga), pony ekspresa, dvojke, trojke....mel sm pa tud APN-ke samo samo za dele v nevoznem stanju... :rolleyes:

Objavljeno

2 avtomatika (jih zdavnaj ni več..), APN (še vedno v garaži), CTX (tudi baje še nekje obstaja, ne verjamem da še cel..)

ma pogrešam to šraufanje, trganje vezalk na APN, tišanje do doma.. itd... :trance_33_sleep:

• 3 tedne pozneje...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!