Gasperr Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 Mislim, da sta v SLO bile že dve oddaji. Tule si lahka pogledate kako zgleda ta oddaja v ameriki... USA trenutek resnice ...in uradna stran oddaje v Sloveniji... SLO trenutek resnice Glede na to da naj nebi bilo zrežirano... Ampak mene nebi za noben gnar spravli tja gor Kaj pa si vi mislite o oddaji?? P.S. ena izmed metod dela, ki sem jih opravil pri odprtju nove teme je bila tudi uporaba iskalnika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 Kaj pa si vi mislite o oddaji?? Chelsea (enega dobi tudi L´pool :worship: ). :worship: :worship: :worship: Evo, moje mnenje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno April 16, 2009 Avtor Deli Objavljeno April 16, 2009 Chelsea (enega dobi tudi L´pool :worship: ). :worship: :worship: :worship: Evo, moje mnenje... :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 Hehe kr nekej, spet ena oddaja, na keri lahko ljudje delajo budalo sami iz sebe ... ampak Jonas je pa zakon , hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 Kaj pa si vi mislite o oddaji?? Da ji z odprtjem te teme delaš zgolj uslugo ... Take oddaje se snemajo, da se folk zgraža (in si ob tem misli - "haha, jaz sem pameten, jaz že ne bi šel tja budale iz sebe delat, poglej tega cepca, kako je neumen"). Na tej premisi bazira uspešnost take govnarske produkcije. thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 priznaj, da te mika it Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 če bi jaz šel in bi hoteli prava vprašanja postavit bi oddaja morala bit po 24 uri in označena z XXX :evilgrin: eh brezveze, koga pa zanima če je jožoca prevarala franca in gre domov brez denarja z plavo oko! :krneki: aja večino slovencev zgleda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno April 24, 2009 Deli Objavljeno April 24, 2009 Hehe kr nekej, spet ena oddaja, na keri lahko ljudje delajo budalo sami iz sebe ... ampak Jonas je pa zakon , hehe res je ljudje smo naivni, tisti ki pa gledajo, pa uživajo :worship: Jonas je pa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se