Ice Objavljeno Julij 23, 2001 Deli Objavljeno Julij 23, 2001 ker je nasa legendarna carica v globoki depresiji,ji pomagajte iz teiste ven splezati.lista kandidatov naj bi bila daljsa,kot pri looney.(konkurenca dela kvaliteto press) ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Edited by - Ice on 23/07/2001 20:50:00 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 23, 2001 Deli Objavljeno Julij 23, 2001 Brez veze Ice, lista bo tak al tak prazna ostala!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Julij 23, 2001 Deli Objavljeno Julij 23, 2001 quote: Brez veze Ice, lista bo tak al tak prazna ostala!! kisses Pupa look who is talking!!!!!!!!!! zate moja carica do kolen v kremšnite, do vratu v pivo,.............. halo macka, zdaj je pa že res cas za tvoj zapeljiv nasmeh, a se ti ne zdi? lp., bmw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A_je_to Objavljeno Julij 23, 2001 Deli Objavljeno Julij 23, 2001 No ja pupa saj bi rekel da bi se tudi zate zrtvoval, pa bi lagal... namrec bilo bi mi v veselje in uzitek to narediti _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 23, 2001 Deli Objavljeno Julij 23, 2001 Uf, uf tega pa res nisem pricakovala. Joj zdej ste me pa v spravili!!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 Anže, Andrej, Arnold, Andraž, Branko, Bojan, Bogdan, Boštjan, Cveto, Christopher, Crt, Drago, Dušan, Dejan, Danilo, ...vsi po vrsti - dopiši sama... Vlado, Vojko, Vid, Zoran, Zdravko, Zmago, Željko, Žan, ... A bo zadosti kandidatov na seznamu? lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 Se mi je zdel, da bo 'padel' topic še za slacenje Pupe. (Pardon, Slacenje za Pupo ) Kdo vodi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 Rezultat: Pupa 7 Looney 34 Je pa zato Pupa že LEGENDA(rna)! lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 quote:Rezultat: Pupa 7 Looney 34 Izgleda, da se bo tudi Pupa morala zacet ukvarjati z voodoo-jem, da bo dohitela dr.Looneyevo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 Ne, Pupi pomaga že njen rang (zvezdice). lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 @Izirajder : A si se prijavu na listo Pupe za slacenje? Pupa doloca termine Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 quote:Pupa doloca termine popravek : Pupa ŽE doloca termine... šnelfinger ak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 NE! Na Pupin listo se ne mislim prijavljati. Bom pa še naprej podžigal strasti ostalih kandidatov. lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 quote:Na Pupin listo se ne mislim prijavljati. A cvikaš da jih boš fasu ? ejkej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 JA! Cvikam, da jih bom fasu. Ampak ne od Pupe, pac pa od ... moje boljše polovice. Alles klar? P.s.: Kaj se je zgodilo pri tem postu? lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 Men ni nc jasn !! hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 ce je pa zunaj oblacno kok ti bo pol jasn dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 quote:Cvikam, da jih bom fasu. Ampak ne od Pupe, pac pa od ... moje boljše polovice. Alles klar? Socustvujem s tabo Izi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 @Dr.Looney A ti tud tepeš Gogija , kot boljša polovica Izija.... PS.Ženske so dandanes zelo nasilne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 no vcasih ga v kak kot zabrišem da se mal polom drgac pa ni sile dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 quote: no vcasih ga v kak kot zabrišem da se mal polom drgac pa ni sile dr.looney Se pravi, da si ga vceraj (ko smo naceli temo o slacenju) prevetivno mal u kot zabrisala , da mu izbiješ kakršnokoli idejo o tem, da bi ga Pupa razmontirala (beri : slekla ejkej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 quote: A ti tud tepeš Gogija , kot boljša polovica Izija.... 1. Me še ni tepla 2. Me ne tepe 3. Me ne bo tepla (upam) 4. Previdnost ni nikoli odvec lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 quote: 1. Me še ni tepla 2. Me ne tepe 3. Me ne bo tepla (upam) 4. Previdnost ni nikoli odvec Stopnjevanje ala Izi - sam si pa res ziheraš ejkej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 Ti bom povedal še en primer stopnjevanja za pridevnik pokvarjeno (izvira iz kozjanskega): 1. zanic 2. za en drek 3. za en klinc 4. za eno pejzdo lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 quote: 4. za eno pejzdo lp Easyrider si mislu mogoce 4. za eno pjozdo hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se