pupa Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 Ak, ti se tako ubadaš s tem, kod se bo in kdo ne prijavil na mojo listo. Kaj pa ti? Se mogoce ti prijaviš??? kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 24, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 24, 2001 *matr,kaj sm spet sprozu...* no pupa,jih je vec,kot si mislila,ha? ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 quote:Ak, ti se tako ubadaš s tem, kod se bo in kdo ne prijavil na mojo listo. Kaj pa ti? Se mogoce ti prijaviš??? kisses Pupa Spet sem dobil osebno vabilo Pupe - sem zelo pocašcen (ceprav mi je kr mal neroden ... Eto - uradno se prijavljam na listo! Pupa, zdej morš pa še ostale potipat (al pridejo na tvojo listo, al pa batine ) ejkej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 24, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 24, 2001 ze fasal..... pupa ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 jaz ne bom prav nobenemu grozila z batinami, mu pa lahko samo recem, da se splaca!! Uf, tole uradno prijavnino pa nisem tako pricakovala, da bo prišla na lahek nacin. Ocitno znam pa vseeno impresionirati!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 24, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 24, 2001 da da,VTISE znas delati. ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 no, to tudi, ampak jaz govorim o ipresionizaciji ljudi!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 24, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 24, 2001 se malo,pa jih bos cipresio.....kompreson....ma stisnila. ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 No kakega bi pa že stisnila........ v topel objem v moje bujno oprsje!!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 24, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 24, 2001 ker poznam pupo,bi ji to celo verjel. ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 quote: No kakega bi pa že stisnila........ v topel objem v moje bujno oprsje!!! kisses Pupa Damn, spet mi je neroden ejkej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 24, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 24, 2001 naj ti ne bo....noter (v objem) se vrzi ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 No mogoce ti je zdele res nerodno, ampak potem bi ti bilo pa prijetno!!!!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 24, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 24, 2001 pod pogojem,da te ne "zmasira" ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 MOJE MASAŽE SO PA PRAV SPROŠCUJOCE!!!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 24, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 24, 2001 quote: MOJE MASAŽE SO PA PRAV SPROŠCUJOCE!!!! ko niso "zvezujoce" ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 Ice a lahko prosim nehaš lagati, ker vedo, da me ti poznaš in bodo mislili, da še resno govoriš!!!!!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 Sej sem vedu da je na SM varianti ejekej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A_je_to Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 Po moje pa mislis zavezujoce hehe _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 Pa kašna je to SM varianta??? kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A_je_to Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 a pride kdo na chat zdele _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 24, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 24, 2001 quote: Pa kašna je to SM varianta??? kako kaksna? ja striki,lisice,bici.kaj ti te jaz vem,kaj ti vse pocnes! ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 24, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 24, 2001 quote: Ice a lahko prosim nehaš lagati, ker vedo, da me ti poznaš in bodo mislili, da še resno govoriš.... jaz nikdar ne lazem.....samo vso resnico ne povem ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 Bolje potem da nic ne poveš v vezi z mano, kot nekaj na pol, da si ljudje potem narobe predstavljajo. kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se