easyrider Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 Ušesa bolj verjamejo tistemu kar slišijo, v primerjavi s tistim, kar oci vidijo (pe sm pametn)! lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 24, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 24, 2001 ok,nobene vec o tebi in v zvezi s teboj. ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A_je_to Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 U WISH hehe _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 quote: ok,nobene vec o tebi in v zvezi s teboj. ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Ah Ice, to pa vseeno ne, prisim. Mi bo potem dolgcas!!! Saj ni tako hudo, kot izgleda!!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 25, 2001 Deli Objavljeno Julij 25, 2001 quote:Bolje potem da nic ne poveš v vezi z mano, kot nekaj na pol, da si ljudje potem narobe predstavljajo. kisses Pupa Prepozno.... Kdo si narobe predstavlja? Radi se (te) pikamo... še posebej Ice... Zato je pa forum zanimiv ejkej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 25, 2001 Deli Objavljeno Julij 25, 2001 Ehem... a je ze prepozno za prijavo? Einherjer bi bil tud mal pozornosti/neznosti delezen... Einherjer ------------- SUPPORT YOUR LOCAL FIRESTARTER! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 25, 2001 Deli Objavljeno Julij 25, 2001 quote: Ehem... a je ze prepozno za prijavo? Einherjer bi bil tud mal pozornosti/neznosti delezen... Einherjer ------------- SUPPORT YOUR LOCAL FIRESTARTER! Nikol' ni prepozno. Pupa se razdaja za forumaše Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 25, 2001 Deli Objavljeno Julij 25, 2001 Jaz se za nikogar ne razdajam!!! Tisti, ki si bo želel moje bližine, se bo moral pac potruditi. Tako je!!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 26, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 26, 2001 ne vsi naenkrat. ----------- FTW Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 26, 2001 Deli Objavljeno Julij 26, 2001 quote: Tisti, ki si bo želel moje bližine, se bo moral pac potruditi. Tako je!!! kisses Pupa Trudte se, trudte .... Jst sm že cist utrujen ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 26, 2001 Deli Objavljeno Julij 26, 2001 Še en namig : Ženska, rojena v znamenju ovna, je v ljubezni izjemno dejavna, ustreza pa ji bolj mocan tip moškega, saj postane sicer gospodovalna in naduta Kakšna asociacija? Ejkej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 26, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 26, 2001 sem presvoh........ ----------- FTW Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 26, 2001 Deli Objavljeno Julij 26, 2001 quote: sem presvoh........ look who's talking II. Ejkej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 26, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 26, 2001 zej mi se resnice ne verjame noben vec ----------- FTW Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Julij 26, 2001 Deli Objavljeno Julij 26, 2001 Kako bi šele bilo, ce bi lagal! lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 26, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 26, 2001 hujs! ----------- FTW Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Julij 26, 2001 Deli Objavljeno Julij 26, 2001 yep lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 26, 2001 Deli Objavljeno Julij 26, 2001 quote: sem presvoh........ Fizicno al psihicno? Ejkej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Julij 26, 2001 Deli Objavljeno Julij 26, 2001 Morda je pa prevec zdelan, da bi lahko tocno povedal. lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 26, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 26, 2001 quote: quote: sem presvoh........ Fizicno al psihicno? abeduje. ----------- FTW Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 26, 2001 Deli Objavljeno Julij 26, 2001 Z zadnjo izjavo Ice-a je Pupa postala najmocnejši osebek na tem forumu - fizicno in psihicno... God save The Queen Ejkej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 26, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 26, 2001 freddy mercury is dead.so god didn´t help. ----------- FTW Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 27, 2001 Deli Objavljeno Julij 27, 2001 A bi se še kdo vprašal, ce bi ga jaz sploh hotela?? Ce ne drugace je švohnej tudi v teženju????? NEEEEEEE!!!!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 27, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 27, 2001 ti to o meni? to pa ni lepo.res ne. ----------- at 200 mph you have no friends Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 27, 2001 Deli Objavljeno Julij 27, 2001 Saj poznaš tisto: 666 is the number of the beast, 667 is the neighbour of the beast. No o njemu jaz to!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se