Ice Objavljeno Julij 28, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 28, 2001 aaaaaa.....prosim? MENE primerja s satanom! ja kaj je pa zdaj narobe?! ----------- at 200 mph you have no friends Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 28, 2001 Deli Objavljeno Julij 28, 2001 Ne, ne, ne narobe si razumel. Ti si napisal da ce to mislim tebe, pa sem napisala da imamo satana, pa soseda od satana. Kriv je tisti sosed od satana. Štekaš???? Ti nisi nikoli nic kriv, tisti tam zraven tebe je kriv! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 28, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 28, 2001 ok.to je ze bolje. ----------- at 200 mph you have no friends Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 29, 2001 Deli Objavljeno Julij 29, 2001 Ha, ce verjameš!!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A_je_to Objavljeno Avgust 5, 2001 Deli Objavljeno Avgust 5, 2001 Evo tole je moj 150. post in ce se ne motim dobim se eno generalsko zvezdico na uniformo... in za ta post sporocam PUPI da sem zanjo odvrgel se eno krpico _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 5, 2001 Deli Objavljeno Avgust 5, 2001 A to pomeni za vsako zvezdico eno krpico???? Ce je tako, definitivno podkupim Noise dato, da ti da toliko zvezdic, kolikor krpic premore tvoje telo!!!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A_je_to Objavljeno Avgust 5, 2001 Deli Objavljeno Avgust 5, 2001 Huh po l bom pa samo 3 zvezdice mel... ker pol mi ze krpic zmanjka :) _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 5, 2001 Deli Objavljeno Avgust 5, 2001 Torej te je trenutno videti samo v hlacah??? uf, uf, uf kje že ti živiš???? kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Avgust 5, 2001 Deli Objavljeno Avgust 5, 2001 Brrm nazaj. Prvo v oci padla nekakšna slacenja. Ste bili delavni. Moram malo precohati vaše rinjenje, da pridem k sebi in kolikor toliko v stvar. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A_je_to Objavljeno Avgust 6, 2001 Deli Objavljeno Avgust 6, 2001 quote: Torej te je trenutno videti samo v hlacah??? uf, uf, uf kje že ti živiš???? kisses Pupa Pa ne v hlacah..... V HLACKAH :) _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 6, 2001 Deli Objavljeno Avgust 6, 2001 Joj, zdej si me pa že cisto zmedel Ma Noise data, daj mu hitro še eno zvezdico, da bom lahko kaj gledala!!!!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A_je_to Objavljeno Avgust 6, 2001 Deli Objavljeno Avgust 6, 2001 Pol ko bos pa vidla bos rekla pa da naj mi jo nazaj vzame,, take ste punce, samo izkoriscat znate!! Zato vas pa imam rad hehe _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 6, 2001 Deli Objavljeno Avgust 6, 2001 Vsaka stvar je po svoje lepa, le odvisno je s katere perspektive gledaš. Tega ti pa vseeno ne bi naredila. kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Avgust 7, 2001 Deli Objavljeno Avgust 7, 2001 Pupa, kaj je sedaj to s tvojim slacenjem? Kaj moram narediti, da te lahko slecem, ce prav razumem zadeve? Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A_je_to Objavljeno Avgust 8, 2001 Deli Objavljeno Avgust 8, 2001 Jah Brrm najprej se moras sam sleci pol se bo pa pupa odlocila ali se ti priruži pri tem pocetju ali ne :) _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Avgust 8, 2001 Deli Objavljeno Avgust 8, 2001 Potem imam pa slabe možnosti. (napaka v EMŠO press) Brrrm Edited by - Brrrm on 08/08/2001 08:56:33 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 8, 2001 Deli Objavljeno Avgust 8, 2001 quote: Pupa, kaj je sedaj to s tvojim slacenjem? Kaj moram narediti, da te lahko slecem, ce prav razumem zadeve? Brrrm da ti jes na hitro razložim fora je v tem da se moraš odlociti katera bo tebe slekla ali pupa ali dr.looney (moja malenkost) dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 9, 2001 Deli Objavljeno Avgust 9, 2001 Ocitno se je fant ustrašil!!!!! Ampak Looney, ti fantje pa niso ravno pogumni, kajne.... toliko jih je registrirano, pa toliko malo fantov se je prijavilo..... sram naj vas bo!!!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 10, 2001 Deli Objavljeno Avgust 10, 2001 saj veš pupa kako gre tisti pregovor... tisti pes ki veliko laja mal grize al neki takiga dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Avgust 10, 2001 Deli Objavljeno Avgust 10, 2001 Nic ustrašli. To je posledica fenomena extra žensk. Okoli extra žensk je vedno prazno, oziroma se nanje lepi le extra pofl. Ker sta extra babi, zato mi raje bolj tako z razdalje, ker kdo bo tak zaklad celo življenje branil pred hijenami. Saj vesta, previdnost je mati modrosti, vendar je kljub temu mati postala. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Avgust 10, 2001 Deli Objavljeno Avgust 10, 2001 quote: Nic ustrašli. To je posledica fenomena extra žensk. Okoli extra žensk je vedno prazno, oziroma se nanje lepi le extra pofl. Ker sta extra babi, zato mi raje bolj tako z razdalje, ker kdo bo tak zaklad celo življenje branil pred hijenami. Saj vesta, previdnost je mati modrosti, vendar je kljub temu mati postala. Brrrm Aha Brrrm, tole pride z iskušnjami, pa s šesto in sedmo cifro u Emšo. Te se ne da dobit tko k zvezdice na forumu Te podpiram! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A_je_to Objavljeno Avgust 10, 2001 Deli Objavljeno Avgust 10, 2001 quote: Ocitno se je fant ustrašil!!!!! Ampak Looney, ti fantje pa niso ravno pogumni, kajne.... toliko jih je registrirano, pa toliko malo fantov se je prijavilo..... sram naj vas bo!!!! kisses Pupa Nic se nismo ustrasili... al pa samo malo... se bojimo da bi prevec punc navalilo kdo bo pa potem to obvladal ta cešpljev sadovnjak heheh... ker pupa tebe bi že zmogel umiriti (KHM KHM) ampak ce pa se looney pride bom moral pa bolniško vzet hehe... interpretacija poljubna... _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Avgust 10, 2001 Deli Objavljeno Avgust 10, 2001 KOMAJ ZDAJ SEM OPAZIL DA STA DVA TOPICA, EN ZA PUPO IN DRUGI ZA LOONEY. KER SEM DOLGO MANJKAL NE VEM ZA KAJ SE SPLOH GRE! KDO SLACI KOGA, OZ. A SE SPLOH KDO SLACI? SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Avgust 10, 2001 Deli Objavljeno Avgust 10, 2001 Kolikor je meni uspelo doumeti, si puci ustvarjata eno tako zobozdravniško cakalnico, nabito polno, seveda. In potlej, ko pride dan D, bosta po vrsti priceli slaciti. In ko te bo slekla in boš mislil, sedaj se bo pa še sama, ce je že jaz ne smem in boš tik pred tem, da receš: hop, bo ona (ena ali druga, sta obe enako nabrite sorte) rekla: naslednji prosim. Saj veš, kako ti v takem primeru morala takoj dol pade in si potem cisto neuporaben. Prijavi se Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Avgust 10, 2001 Deli Objavljeno Avgust 10, 2001 ok jas sem zmeraj za razne bedarije, count me inn! (na obeh seznamih) SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se