ak Objavljeno Avgust 10, 2001 Deli Objavljeno Avgust 10, 2001 quote:KDO SLACI KOGA, OZ. A SE SPLOH KDO SLACI? Vse še v fazi dogovorov... Pupa in Looney se pritožujejo, da imata premalo kandidatov, ki bi jih lahko slekle... Ejkej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Avgust 10, 2001 Deli Objavljeno Avgust 10, 2001 Jest tud ne vem za kaj se gre, a je kej v zvezi z BIG-BANGOM? lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Avgust 10, 2001 Deli Objavljeno Avgust 10, 2001 Jest sem tud mislu, da se bosta onidve. Zakva pa pol tok prepiha? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 10, 2001 Deli Objavljeno Avgust 10, 2001 Zato da z Looney dokaževa, da ste fantje ene navadne reve!! Kakor je že moja sotrpinka povedala, gobec velik dejanja majhna. Brrrm: to pa ni res, da bi moškega samo slekle, potem pa poklicale drugega na vrsto. Bi najprej uporabile, kar bi bilo uporabnega, pa ko ne bi bilo nic vec, bi pa drugi na vrsto prišel. Še bolje, pa da bi bilo tako: en dan v tednu ta, drugi dan v tednu drugi..... Tako da bi se lahko vsakemu prav posebi posvetili. kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 10, 2001 Deli Objavljeno Avgust 10, 2001 se popolnoma strinjam dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Speedo Objavljeno Avgust 11, 2001 Deli Objavljeno Avgust 11, 2001 Le kdo bi razumel, kaj je smisel tega topica??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 12, 2001 Deli Objavljeno Avgust 12, 2001 Predvsem zajebancija Speedo!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 12, 2001 Deli Objavljeno Avgust 12, 2001 SAMO zajebancija... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Speedo Objavljeno Avgust 13, 2001 Deli Objavljeno Avgust 13, 2001 quote: Predvsem zajebancija Speedo!! kisses Pupa Tnx, je cist zadostovalo da sem razumel . (Ker sem se za bal, da je nekje "catch" pa ga ne vidim...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 13, 2001 Deli Objavljeno Avgust 13, 2001 Nic se bati, samo malo z Dr. Looney testirava vaša "jajca". Pa sva ugotovili, da so precej slaba kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Diablo Objavljeno Avgust 13, 2001 Deli Objavljeno Avgust 13, 2001 quote: Nic se bati, samo malo z Dr. Looney testirava vaša "jajca". Pa sva ugotovili, da so precej slaba kisses Pupa A si jih nebi najprej ogledali, ne pa da sekata tja v tri prekrasne. Mislim da se ostali strinjajo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 13, 2001 Deli Objavljeno Avgust 13, 2001 Ja Diablo zato pa sprašujeva, kdo bi si upal sleci, da jih pogledava!!!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Speedo Objavljeno Avgust 13, 2001 Deli Objavljeno Avgust 13, 2001 quote: Jest tud ne vem za kaj se gre, a je kej v zvezi z BIG-BANGOM? lp RAN Ej, men slici ze bolj na GANG-BANG Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Diablo Objavljeno Avgust 13, 2001 Deli Objavljeno Avgust 13, 2001 quote: Ja Diablo zato pa sprašujeva, kdo bi si upal sleci, da jih pogledava!!!! kisses Pupa Potm pa kar zacnita Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 13, 2001 Deli Objavljeno Avgust 13, 2001 OK, ti povem kje živim, pa prideš zdejle do mene, pa te slecem in ocenim prav??? kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Diablo Objavljeno Avgust 13, 2001 Deli Objavljeno Avgust 13, 2001 Ni blema samo malo predalec sem lahko pa ti prideš sem. Ta tvoj Virgin Islands je pa predalec. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 13, 2001 Deli Objavljeno Avgust 13, 2001 Iz kje v Slo. si pa ti natancno??? kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Diablo Objavljeno Avgust 13, 2001 Deli Objavljeno Avgust 13, 2001 A sma sama na tej strani ob takšni pozni uri. Prelepo mesto (majhno) PTUJ LP Edited by - Diablo on 13/08/2001 22:50:38 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 13, 2001 Deli Objavljeno Avgust 13, 2001 Ocitno sva res sama Diablo!!!! Ja sem že bila tam, ko sem bila še majhna, pa se ga bolj malo spomnim. Sem se pa enkrat odpravljala z mojim bivšim na izlet z motorjem cez MB na Ptujski grad, pa sva se v MB predolgo zadržala, pa je Ptuj padel v vodo. OZ. ena rešitev je, da se ne voziš na Virgin Ljubljanske otoke, da prideš na forumsko srecanje, pa lahko takrat ocenim. Kaj praviš??? kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Diablo Objavljeno Avgust 13, 2001 Deli Objavljeno Avgust 13, 2001 Lej jo Pupo a ti to resno? En problem je, nevem ce me moja pusti (saj veš kakšne ste) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 13, 2001 Deli Objavljeno Avgust 13, 2001 na evo, pa spet rep med noge!!!!! pa kva ste moški res taki brezjacniki???? (hehe dober izraz) pa kva mora bejbe vse vedeti????? kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 13, 2001 Deli Objavljeno Avgust 13, 2001 Tega pa zdele res ne štekam!!!! Si rekel, da ce jaz to resno, da ne veš ce tvoja pusti. Zdej pa razloži, kaj si potem mislil s tem, da ne pusti!!!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Speedo Objavljeno Avgust 13, 2001 Deli Objavljeno Avgust 13, 2001 quote: Tega pa zdele res ne štekam!!!! Si rekel, da ce jaz to resno, da ne veš ce tvoja pusti. Zdej pa razloži, kaj si potem mislil s tem, da ne pusti!!!! kisses Pupa Ej, a se ne bi vidva taksne stvari rajsi bolj na "private" zmenla, ker tole zgleda lih tako, kot da bi na Tromostovju seksala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Diablo Objavljeno Avgust 13, 2001 Deli Objavljeno Avgust 13, 2001 Ej Speedo prid mi pomagat tale naša Pupa je ful mocna mislim da samo govori ali pa je vse skupaj žur za nas Edited by - Diablo on 13/08/2001 23:26:17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Speedo Objavljeno Avgust 13, 2001 Deli Objavljeno Avgust 13, 2001 quote: Ej Speedo prid mi pomagat tale naša Pupa je ful mocna mislim da samo govori ali pa je vse skupaj žur za nas Edited by - Diablo on 13/08/2001 23:26:17 Te vlece tale Pupa... Pupa je ves Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se