Tinchi Objavljeno Marec 10, 2006 Deli Objavljeno Marec 10, 2006 Eeeeeeeeeeeeehhhhhh......brez veze :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 10, 2006 Deli Objavljeno Marec 10, 2006 Eeeeeeeeeeeeehhhhhh......brez veze :BUA: Je veza, Satan :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Marec 10, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 10, 2006 Eeeeeeeeeeeeehhhhhh......brez veze :BUA: Tinchi, daj potrditev, da Sotona obstaja. Ker se mi Belcebub več ne javlja, sem malce v skrbeh. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 10, 2006 Deli Objavljeno Marec 10, 2006 :topic: Kako grdo smetite raznorazne teme. :angry2: Ko hoces pa najdt eno koristno informacijo v neki temi mors pa vsaj 5 strani bedastoc prebrat, ker upas, da je mogoce pa se kdo kaj pametnega napisal vmes. Res zalostno. :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 10, 2006 Deli Objavljeno Marec 10, 2006 Ko je Wobewtowa mačeta prvič zarezala po zraku v smeri Pepeta, je njegovo telo zanihalo... :grrr Mačeta je za pussyje. Kukhri rulz! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Marec 10, 2006 Deli Objavljeno Marec 10, 2006 Tinchi, daj potrditev, da Sotona obstaja. Ker se mi Belcebub več ne javlja, sem malce v skrbeh. :hmm: Nism Tinchi, zato ne bom dal nobene trditve o obstoju Sotone. Niti o Beelzebubu. Se manj o Baal-Zebubu Vem pa za ziher, da SATAN obstaja. Pa Suzukija fura. Ta velzga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 11, 2006 Deli Objavljeno Marec 11, 2006 Satana žal ni več med nami! Včeraj ga je v Triglavskem narodnem parku pomotoma ustrelil italijanski lovec, ki ga je zamenjal za gamsa! RIP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 11, 2006 Deli Objavljeno Marec 11, 2006 @vapotek - motiš se, tisto je pač lovec mislil ... še sem tukaj ... .. . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 11, 2006 Deli Objavljeno Marec 11, 2006 @vapotek - motiš se, tisto je pač lovec mislil ... še sem tukaj ... .. . Zakon :OK: ! Saj sem vedel, da lahi samo na gobec rastejo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 11, 2006 Deli Objavljeno Marec 11, 2006 lah se še pred zajčkom userje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Marec 11, 2006 Deli Objavljeno Marec 11, 2006 @vapotek - motiš se, tisto je pač lovec mislil ... še sem tukaj ... .. . Napisal je Satana, ne Jetija..... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 11, 2006 Deli Objavljeno Marec 11, 2006 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 11, 2006 Deli Objavljeno Marec 11, 2006 (popravljeno) :) Ej stari, napisal je ""Satana, ne "raverja". :grrr :grim :lol: ;) Popravljeno Marec 11, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Marec 11, 2006 Deli Objavljeno Marec 11, 2006 :lol1: :lol1: :lol1: Zadnjih par objav je blo :OK: P.S.: Je pa to res bila edina tema, ki sem jo sedaj prebral od 1 strani pa do te. Toliko se mi redko ljubi brati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 12, 2006 Deli Objavljeno Marec 12, 2006 Kuki, čestitam, pridobil si si bralno značko. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Marec 12, 2006 Deli Objavljeno Marec 12, 2006 (popravljeno) Hvala hvala (sedaj pride priklon z moje strani) z vaše strani pa: Končno po tolikih letih spet. Mogoče pa je to Deja vu! :D Popravljeno Marec 12, 2006. Popravil Ganges Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 13, 2006 Deli Objavljeno Marec 13, 2006 Pizda ste debili Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 13, 2006 Deli Objavljeno Marec 13, 2006 Monsignor Pépé, a imamo še eno gajbičko v zimskem vrtu tam pod oblaki? :grim Pokorno se javljam ... Bi se našel še en kandidat.......za pomoč pri praznenju :OK: :OK: :OK: :OK: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 18, 2006 Deli Objavljeno Marec 18, 2006 Pizda ste debili Debili smo se ga napili :beer1: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se