Onim Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 Pozdravljeni! Zanima me kateri program mi priporočate za izdelavo gumbov, napisov (premikajoči se in statični, 2D in 3D...) in podobnih drobnarij za objavo na spletnih straneh. Pa fajn bi blo, če bi bil program zastonj. Lp, Onim
jrakus Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 sam uporabljam med drugim tudi swish... www.swishzone.com
kavka Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 nejboljši program za gumbe in 2d animacijo je flash 5/mx, sam je zlo zafukan u njem delat (jz sm se nauču u šol). cena nej te pa ne skrbi- sej ostajajo tud pirati, k ti ga zrihtajo tud za 300 bksov
Onim Objavljeno Oktober 2, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 2, 2002 Za te fx flash vem, sam jaz iščem kej bolj trotelsiher, čimbolj enostavno.... Hvala vseeno. Lp, Onim
SeLoTeJp Objavljeno Oktober 2, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2002 Xara X, Xara 3D - težko je še bolj trotelziher :wink:
Gugo Objavljeno Oktober 6, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2002 Lahko uporabis tudi Ulead Gif Animator 5. Sem ga izprobal pred par dnevi, pa je kr simpl. Drugace, pa je za moje pojme najbolj trotl-ziher Paint Shop Pro od verzije 6 naprej, ima poleg se en program, ki ti dela animacije, ki jih lahko uporabis tudi kot gife. Izprobaj. LP Gugo :lol:
Onim Objavljeno Oktober 7, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 7, 2002 Hvala za priporočila. Zanimajo me programi freeware. A je v tem segmentu kaj uporabnih programov. Lp in hvala, Onim
LuCy Objavljeno Oktober 7, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2002 Za gumbe je Delphi super, če je uporaben tud za animacijo pa še ne vem ... :( ,pa če je free tudi ne vem
Vrtnica Objavljeno Oktober 7, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2002 Hmmm ja jz bl mesam programe... Gumbe delam v corlu kot slikce pa jih pol prenesem v dreamweaver...
LuCy Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 Še nekaj o Delphiju: brezplačna preizkusna verzija novega razvojnega okolja Delphi 7 Studio na http://www.borland.com, tudi različica za Linux, Kylix 3 Open je zastonj.
Brdaus Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 Bom tukaj vprašal: pozna kdo oz. če kdo dela na kakem preprostem programu za animacije? Recimo kot to lahko vidmo na kakem Discovery programu. Ker bi se lotu enga dela za boljšo predstavitev, pa me zanima, če ima kdo kako dobro idejo. Lahko tut na PM napiše. Hvala
Gixxer Objavljeno December 17, 2008 Opozori Objavljeno December 17, 2008 Mi lahko nekdo prosim razlozi, kak se v MS Visio naredi vektorsko sliko Hvala
TomazK Objavljeno December 17, 2008 Opozori Objavljeno December 17, 2008 To kar rišeš v Visio je že vektorska slika. lp T Mi lahko nekdo prosim razlozi, kak se v MS Visio naredi vektorsko sliko Hvala
Gixxer Objavljeno December 18, 2008 Opozori Objavljeno December 18, 2008 To kar rišeš v Visio je že vektorska slika. lp T ja to ze, samo kak jo pol shranis da to tudi ostane Ker ce potem shranim pod .jpg al pa kaj to ni vec vektorsko ne. Da shranis v tej obliki ti ponudi pri Save as webpage, samo pol to ni to.
TomazK Objavljeno December 19, 2008 Opozori Objavljeno December 19, 2008 ja to ze, samo kak jo pol shranis da to tudi ostaneKer ce potem shranim pod .jpg al pa kaj to ni vec vektorsko ne. Da shranis v tej obliki ti ponudi pri Save as webpage, samo pol to ni to. Aha, to misliš. Ja logično, jpg je v osnovi raster. Visio zna shranit v SVG, DWG (AutoCAD), EMF (metafile). To vse so vektorski formati, le odločiti se moraš kater ti je najbolj priročen. lp T
gregor46 Objavljeno December 29, 2008 Opozori Objavljeno December 29, 2008 Pozdravljeni, ima kdo program Adobe PhotoShop CS2 na CD-ju, saj samo vprašam :blush: :blush: :blush: PS: lahko javi tudi na PS.
Gixxer Objavljeno December 30, 2008 Opozori Objavljeno December 30, 2008 Pozdravljeni,ima kdo program Adobe PhotoShop CS2 na CD-ju, saj samo vprašam :blush: :blush: :blush: PS: lahko javi tudi na PS. Pri meni nekje bi se mogo najt CS3, s crackom pa nekimi plugini. Ce te slucajno zanima :)
gregor46 Objavljeno December 30, 2008 Opozori Objavljeno December 30, 2008 Pri meni nekje bi se mogo najt CS3, s crackom pa nekimi plugini. Ce te slucajno zanima :) Seveda me zanima, bi bil vesel ce bi poiskal in mi zapeko na CD. Glede prevzema pa lahko po pošti ali pridem kam iskat?
Gixxer Objavljeno December 31, 2008 Opozori Objavljeno December 31, 2008 Seveda me zanima, bi bil vesel ce bi poiskal in mi zapeko na CD.Glede prevzema pa lahko po pošti ali pridem kam iskat? Sem nasel, tak da ti bom zapeko na en DVD (malo vec ko 1GB je) Glede na to da si iz Ptuja, jaz pa iz Maribora, nevem kaj bi blo ceneje, se nekje dobit, al poslat po posti :) Ti bom na PM poslal tel., pa se boma dogovorila :)
gregor46 Objavljeno December 24, 2010 Opozori Objavljeno December 24, 2010 Oj, potrebujem pomoč, se javi kakšen prostovolec ki bi mi iz treh slik izrezal obraze in jih prilepil na eno sliko??? :surrender: Sam nažalost nimam znanja Ni pa potrebno nekaj komplicirat, tlko da pač nekak zgleda. :surrender: :surrender: PS:slike pošljem po mail-u.
rebel Objavljeno April 26, 2011 Opozori Objavljeno April 26, 2011 ima kdo kakšen shekan programček (enostaven za uporabo) za izdelavo bannerjev - oglasnih pasic ?? tako da vrže ven SWF format (flash) ?? torrenti mi ne najdejo nič pametnega in skrekanega.. če bi mi kdo lahko poslal preko maila ali skypa
Pervy Objavljeno April 26, 2011 Opozori Objavljeno April 26, 2011 ima kdo kakšen shekan programček (enostaven za uporabo) za izdelavo bannerjev - oglasnih pasic ?? tako da vrže ven SWF format (flash) ?? torrenti mi ne najdejo nič pametnega in skrekanega.. če bi mi kdo lahko poslal preko maila ali skypa nevem kaj točno rabiš ampak če na partisu vpišeš banner ti da kar nekaj simpl programov ala easy gif maker itd. drugače pa je vskoraj vsakem grafičnem programu mogoče ustvarit slike in jih shranit kot swf. če se ne motim celo power point (zelo redko uporabljam) omogoča shranit animacijo v flash. drugače pa adobe flash ali photoshop ali .............
Dolenc™ Objavljeno April 26, 2011 Opozori Objavljeno April 26, 2011 Adobe flash (oriđinal) je bil včasih 30 dni brezplačen, poglej če je še
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 26, 2011 Opozori Objavljeno April 26, 2011 Adobe flash (oriđinal) je bil včasih 30 dni brezplačen, poglej če je še Jap, Trial ... special749, Fantocci in sesir 1 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se