Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Pozdravljeni!

Zanima me kateri program mi priporočate za izdelavo gumbov, napisov (premikajoči se in statični, 2D in 3D...) in podobnih drobnarij za objavo na spletnih straneh. Pa fajn bi blo, če bi bil program zastonj.

Lp, Onim

Objavljeno

sam uporabljam med drugim tudi swish... www.swishzone.com

Objavljeno

nejboljši program za gumbe in 2d animacijo je flash 5/mx, sam je zlo zafukan u njem delat (jz sm se nauču u šol). cena nej te pa ne skrbi- sej ostajajo tud pirati, k ti ga zrihtajo tud za 300 bksov

Objavljeno

Za te fx flash vem, sam jaz iščem kej bolj trotelsiher, čimbolj enostavno.... Hvala vseeno.

Lp, Onim

Objavljeno

Xara X, Xara 3D - težko je še bolj trotelziher :wink:

Objavljeno

Lahko uporabis tudi Ulead Gif Animator 5. Sem ga izprobal pred par dnevi, pa je kr simpl. Drugace, pa je za moje pojme najbolj trotl-ziher Paint Shop Pro od verzije 6 naprej, ima poleg se en program, ki ti dela animacije, ki jih lahko uporabis tudi kot gife.

Izprobaj.

LP

Gugo :lol:

Objavljeno

Hvala za priporočila. Zanimajo me programi freeware. A je v tem segmentu kaj uporabnih programov. Lp in hvala,

Onim

Objavljeno

Za gumbe je Delphi super, če je uporaben tud za animacijo pa še ne vem ... :( ,pa če je free tudi ne vem

Objavljeno

Hmmm ja jz bl mesam programe... Gumbe delam v corlu kot slikce pa jih pol prenesem v dreamweaver...

• 5 let pozneje...
Objavljeno

Bom tukaj vprašal: pozna kdo oz. če kdo dela na kakem preprostem programu za animacije? Recimo kot to lahko vidmo na kakem Discovery programu. Ker bi se lotu enga dela za boljšo predstavitev, pa me zanima, če ima kdo kako dobro idejo. Lahko tut na PM napiše.

Hvala

• 6 mesecev pozneje...
Objavljeno

Mi lahko nekdo prosim razlozi, kak se v MS Visio naredi vektorsko sliko

Hvala

Objavljeno

To kar rišeš v Visio je že vektorska slika.

lp

T

Mi lahko nekdo prosim razlozi, kak se v MS Visio naredi vektorsko sliko

Hvala

Objavljeno
To kar rišeš v Visio je že vektorska slika.

lp

T

ja to ze, samo kak jo pol shranis da to tudi ostane

Ker ce potem shranim pod .jpg al pa kaj to ni vec vektorsko ne.

Da shranis v tej obliki ti ponudi pri Save as webpage, samo pol to ni to.

Objavljeno
ja to ze, samo kak jo pol shranis da to tudi ostane

Ker ce potem shranim pod .jpg al pa kaj to ni vec vektorsko ne.

Da shranis v tej obliki ti ponudi pri Save as webpage, samo pol to ni to.

Aha, to misliš. Ja logično, jpg je v osnovi raster. Visio zna shranit v SVG, DWG (AutoCAD), EMF (metafile). To vse so vektorski formati, le odločiti se moraš kater ti je najbolj priročen.

lp

T

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Pozdravljeni,

ima kdo program Adobe PhotoShop CS2 na CD-ju, saj samo vprašam :blush: :blush: :blush:

PS: lahko javi tudi na PS.

Objavljeno
Pozdravljeni,

ima kdo program Adobe PhotoShop CS2 na CD-ju, saj samo vprašam :blush: :blush: :blush:

PS: lahko javi tudi na PS.

Pri meni nekje bi se mogo najt CS3, s crackom pa nekimi plugini. Ce te slucajno zanima :)

Objavljeno
Pri meni nekje bi se mogo najt CS3, s crackom pa nekimi plugini. Ce te slucajno zanima :)

Seveda me zanima, bi bil vesel ce bi poiskal in mi zapeko na CD.

Glede prevzema pa lahko po pošti ali pridem kam iskat?

Objavljeno
Seveda me zanima, bi bil vesel ce bi poiskal in mi zapeko na CD.

Glede prevzema pa lahko po pošti ali pridem kam iskat?

Sem nasel, tak da ti bom zapeko na en DVD (malo vec ko 1GB je)

Glede na to da si iz Ptuja, jaz pa iz Maribora, nevem kaj bi blo ceneje, se nekje dobit, al poslat po posti :)

Ti bom na PM poslal tel., pa se boma dogovorila :)

• 1 leto pozneje...
Objavljeno

Oj, potrebujem pomoč, se javi kakšen prostovolec ki bi mi iz treh slik izrezal obraze in jih prilepil na eno sliko??? :surrender:

Sam nažalost nimam znanja :wallbash: Ni pa potrebno nekaj komplicirat, tlko da pač nekak zgleda.

:surrender: :surrender:

PS:slike pošljem po mail-u.

• 4 mesecev pozneje...
Objavljeno

ima kdo kakšen shekan programček (enostaven za uporabo) za izdelavo bannerjev - oglasnih pasic ?? tako da vrže ven SWF format (flash) ??

torrenti mi ne najdejo nič pametnega in skrekanega.. če bi mi kdo lahko poslal preko maila ali skypa :whistle:

Objavljeno

ima kdo kakšen shekan programček (enostaven za uporabo) za izdelavo bannerjev - oglasnih pasic ?? tako da vrže ven SWF format (flash) ??

torrenti mi ne najdejo nič pametnega in skrekanega.. če bi mi kdo lahko poslal preko maila ali skypa :whistle:

nevem kaj točno rabiš ampak če na partisu vpišeš banner ti da kar nekaj simpl programov ala easy gif maker itd. drugače pa je vskoraj vsakem grafičnem programu mogoče ustvarit slike in jih shranit kot swf. če se ne motim celo power point (zelo redko uporabljam) omogoča shranit animacijo v flash.

drugače pa adobe flash ali photoshop ali .............

Objavljeno

Adobe flash (oriđinal) je bil včasih 30 dni brezplačen, poglej če je še :)

Objavljeno

Adobe flash (oriđinal) je bil včasih 30 dni brezplačen, poglej če je še :)

Jap, Trial ...

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!