klimbra Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 Lunca........tudi jaz sem se kar nekaj let bojeval s "Faraonkami".......na koncu pa popustil......poklical strokovnjaka.....plačal 15EUR.......in sedaj imam že nekaj let mir!!!!! In ne sprašuj, kaj vse nisem tresel okoli........podatek je samo ta.....bilo jih je čedalje VEČ! Pa veliko sreče. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 (popravljeno) poskusi takole: kreativen pristop Popravljeno April 28, 2009. Popravil GorazdH Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maratonac Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 Može mravožder? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 mi jih mamo tut po celi bajti! Zdj sm jih pa že sanju! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 28, 2009 Avtor Deli Objavljeno April 28, 2009 Lunca........tudi jaz sem se kar nekaj let bojeval s "Faraonkami".......na koncu pa popustil......poklical strokovnjaka.....plačal 15EUR.......in sedaj imam že nekaj let mir!!!!! In ne sprašuj, kaj vse nisem tresel okoli........podatek je samo ta.....bilo jih je čedalje VEČ! Pa veliko sreče. niso faraonke, so črne mravlje....in opažam, da se je naval zmanjšal. zgleda, da so kuhinjske sestavine začele delovati. dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 mravlje grejo tja kjer se svinjarije počnejo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 No, zdaj pa končno razumem, zakaj jih v mojem brlogu nikoli ni. :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 Na dvrišču jim naredi mravljičše in potem eno po eno lahko pa tudi več hkrati znosi tja. Bol ko se boš potrudil z mravljiščem, večja je veretnost da bojo ostale tam? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 No, zdaj pa končno razumem, zakaj jih v mojem brlogu nikoli ni. :unsure: A spremeniva dejstvo......?????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 Ni potrebe. K ne rabim mravelj, metuljčki bojo pa že enkrat prileteli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 Ma dobr.....ti maš peseka......jih bo že on tamanil......medtem pa.......huhhhhh....midva.......huhhhhh....pregrešne misli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 BTW.......jebeš metuljčke..........če niso sprovocirani tam.......nekje........4prste pod popkom :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 Butl, saj tiste metuljčke sem imela v mislih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 KUllllllllll No......kot vedno, se razumeva brez.........besed :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se