Skoči na vsebino

Vtisi z dnevnih vozenj II

Ice

Priporočene objave

Ja jaz sem danes tud preživela urco pa pol na motorju,šla mal na ride ma se pozna da je asvalt mrzu.Drugače pa je bilo kar prijetno,ma super.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jest bil tam :shock:  :arrow:  8)  

Cesta Lj-Sodražica-Cerknica-Planina-Godovič-Logatec-Lj v presenetljivo dobrem suhem stanju. Na malo višjih delih poti je sicer še sneg čisto ob cesti ampak ni problema. Zalivke na Planini niti niso tako hudo spolzke. Še famozni cestar na cesti Kalce-Godovič zgleda še ni imel časa, da bi nasul svežega rumenega peska na bankine. Torej kdor ima možnost naj gre čimprej izkoristit priložnost. :D  8)

Desmo, e bella tua machina :D Mater sekajo tiste feltne :!: Sem te videl, ti mene nisi, sem bil v civilu. :wink: (nevecdolgopress)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jest bil tam :shock:  :arrow:  8)  

Cesta Lj-Sodražica-Cerknica-Planina-Godovič-Logatec-Lj v presenetljivo dobrem suhem stanju. Na malo višjih delih poti je sicer še sneg čisto ob cesti ampak ni problema. Zalivke na Planini niti niso tako hudo spolzke. Še famozni cestar na cesti Kalce-Godovič zgleda še ni imel časa, da bi nasul svežega rumenega peska na bankine. Torej kdor ima možnost naj gre čimprej izkoristit priložnost. :D  8)

Desmo ... piši piši ... vtisi, razlike ... kako se pelje z rdečimi feltnami :) :) ... najboljš, kar v temo o Monstru ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V nedeljo naredu prvih 100 km po Lj. kotlini, pa do Rakitne, ... Blo hladno 2 stopinje, drgač pa hudoooooooooooooooooooooo.

LP matic

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

UUUUUUUUUU matic, a je mašinca že doma? Lepo lepo.

Čestitke pa si preberi v drugi temi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dans naredu 120 km. Je blo treba števc na 6000 km spravt :oops: :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...vazici...

Jst pa ne morm k sm bolan... :cry:

Pa vreme k screk, motorck registriran, polno natankan... jao za zjokat :evil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vozil Kranj , Bled, Jesenice, Planica in <- . Pa srečal samo 2 motorista-žalost ob 4 pop. :cry: :cry: Kje smo motoristi 8) da se nas avtomobilisti čim prej navadijo :lol: :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj ob 12h šli Ljubljana-Kranj-Naklo-Otoče-Radolca-Bled-....-Ljubljana, pa še okoli Ljubljane in po Ljubljani in sploh, do 19h zvečer pela-pela...

Srečal ene par motoristov (štiri komade cel dan)...

Blo kr okej, sam škoda, k je Okarina na Bledu zaprta do 20. marca...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jst tut nardila včeraj otvoritveno vožnjo na Dvor - Kočevje. Asfaltu še sicer nisem čist zaupala (ob cesti je še ležal sneg), ampak je tooooooooooooooooooollllllkkkkkkkkkkk pasaaaaaaaaaaaaaaloooooooooo. Torej Lj.-Ivančna gorica-Dvor-Kočevje-Lavrica- Ljubljana.

Letošnja sezona bo pa res super :))

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...vazici...

Jst pa ne morm k sm bolan... :cry:  

Pa vreme k screk, motorck registriran, polno natankan... jao za zjokat :evil:

Jest tut!!!!! :cry: :cry: :cry: :( :( :(

Sam tole jim bova vrnila ane Max!!!!????

Ja sam sem si kriv k sm se prejšn tedn vozu pr 5 in manj'C!!!Ampak kot pravi Maca pasal pa je pasasl!!!! :D :D :D :D

Ciao,by Pero

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nisem vec zdrzal........

..........jaz po tablico....... baterijo v motor...... malo spucat sedez in gaaaaassaaaaaa....... 78 km za napolniti akumulator in po najnovejsi info glede duc-uvoznika za SLO........

......pasalo,samo ob 18.00 je ze kar hladno.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes sve s KAT šibale do KP,bilo ju super,prijetno toplo,samo preveč kamionom na cesti.Pa motoristov premalo skratka pred eno uro prispela domov naredila 170km

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaaaaaa !

Do Kamnika, čez Tuh. dolino do Vranskega, pa nazaj do Ljubljane. Fino, pa toplo. Samo še ceste so zelo prašne, drgač je pa hudooooooooo.

LP matic

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes sve s KAT šibale do KP,bilo ju super,prijetno toplo,samo preveč kamionom na cesti.Pa motoristov premalo skratka pred eno uro prispela domov naredila 170km

Ja morm rečt da je blo kr luštn Sando bremzat :roll:. Glede kamionov se mi je pa dopadu sam un, ki naju je opozoril na zbirateljsko strast modrih angelov na vrhu črnokalskega klanca 8) . Moja malenkost je prtipala domov mal pred sedmo s 150 km na števcu. Ta teden že drugič potegnla t kratko :x.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pepe in jaz-včeraj uradno odprla sezono-70 km...

v stilu LS....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nisem vec zdrzal......po najnovejsi info glede duc-uvoznika za SLO........

Ajsmen,

in kaj si ugotovil ??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes mi je uspelo po šihtu in pred šolo nardit 70km.Kaj se mi je trgalo k sem mogla jit ob 4.30v šolo.Pa sem iz šolskih klopi gledala na cesto motorje kako so šibali iz primorske mim špara v postojni. :cry: Ja pa kat sem srečala obrnila mal pred PO pa šibala za njo pa mi je ušla.V planini je stal spet radar

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

S kolegom Gogijem sva peljala na ulaufavanje yam XJ600N in kawo ZRX1200S.Smer Lj-Godovič-Ajdovščina-Razdrto-Postojna-LJ.V Ajdovščini spila kavo z dvema motoristoma z Planine.Eden imel Bandita1200 en pa Triumfa(pozabil ker model).Ob 18:20 Prispela v LJ čisto premražena.

Uglavnem še 650KM ulaufavanja pol pa servis pa punimmm... :onfire: :onfire: :onfire:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dans naganjal okoli Ljubljane, po Ljubljani, okoli Ljubljane, okoli Ljubljane :) no, verjetno se jih je pa ene 200 res nabralo :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!