Sanda7 Objavljeno Marec 17, 2003 Deli Objavljeno Marec 17, 2003 Ja jaz sem danes tud preživela urco pa pol na motorju,šla mal na ride ma se pozna da je asvalt mrzu.Drugače pa je bilo kar prijetno,ma super. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 Jest bil tam :shock: :arrow: 8) Cesta Lj-Sodražica-Cerknica-Planina-Godovič-Logatec-Lj v presenetljivo dobrem suhem stanju. Na malo višjih delih poti je sicer še sneg čisto ob cesti ampak ni problema. Zalivke na Planini niti niso tako hudo spolzke. Še famozni cestar na cesti Kalce-Godovič zgleda še ni imel časa, da bi nasul svežega rumenega peska na bankine. Torej kdor ima možnost naj gre čimprej izkoristit priložnost. :D 8) Desmo, e bella tua machina :D Mater sekajo tiste feltne :!: Sem te videl, ti mene nisi, sem bil v civilu. :wink: (nevecdolgopress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 Jest bil tam :shock: :arrow: 8) Cesta Lj-Sodražica-Cerknica-Planina-Godovič-Logatec-Lj v presenetljivo dobrem suhem stanju. Na malo višjih delih poti je sicer še sneg čisto ob cesti ampak ni problema. Zalivke na Planini niti niso tako hudo spolzke. Še famozni cestar na cesti Kalce-Godovič zgleda še ni imel časa, da bi nasul svežega rumenega peska na bankine. Torej kdor ima možnost naj gre čimprej izkoristit priložnost. :D 8) Desmo ... piši piši ... vtisi, razlike ... kako se pelje z rdečimi feltnami :) :) ... najboljš, kar v temo o Monstru ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matic Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 V nedeljo naredu prvih 100 km po Lj. kotlini, pa do Rakitne, ... Blo hladno 2 stopinje, drgač pa hudoooooooooooooooooooooo. LP matic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 UUUUUUUUUU matic, a je mašinca že doma? Lepo lepo. Čestitke pa si preberi v drugi temi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 Dans naredu 120 km. Je blo treba števc na 6000 km spravt :oops: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 Danes sem si spet privoščla nekaj užitkov.Jutri pa še več Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 ...vazici... Jst pa ne morm k sm bolan... :cry: Pa vreme k screk, motorck registriran, polno natankan... jao za zjokat :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPIROMZY Objavljeno Marec 18, 2003 Deli Objavljeno Marec 18, 2003 Vozil Kranj , Bled, Jesenice, Planica in <- . Pa srečal samo 2 motorista-žalost ob 4 pop. :cry: :cry: Kje smo motoristi 8) da se nas avtomobilisti čim prej navadijo :lol: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 19, 2003 Deli Objavljeno Marec 19, 2003 Včeraj ob 12h šli Ljubljana-Kranj-Naklo-Otoče-Radolca-Bled-....-Ljubljana, pa še okoli Ljubljane in po Ljubljani in sploh, do 19h zvečer pela-pela... Srečal ene par motoristov (štiri komade cel dan)... Blo kr okej, sam škoda, k je Okarina na Bledu zaprta do 20. marca... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Marec 19, 2003 Deli Objavljeno Marec 19, 2003 Jst tut nardila včeraj otvoritveno vožnjo na Dvor - Kočevje. Asfaltu še sicer nisem čist zaupala (ob cesti je še ležal sneg), ampak je tooooooooooooooooooollllllkkkkkkkkkkk pasaaaaaaaaaaaaaaloooooooooo. Torej Lj.-Ivančna gorica-Dvor-Kočevje-Lavrica- Ljubljana. Letošnja sezona bo pa res super :)) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Marec 19, 2003 Deli Objavljeno Marec 19, 2003 ...vazici... Jst pa ne morm k sm bolan... :cry: Pa vreme k screk, motorck registriran, polno natankan... jao za zjokat :evil: Jest tut!!!!! :cry: :cry: :cry: :( :( :( Sam tole jim bova vrnila ane Max!!!!???? Ja sam sem si kriv k sm se prejšn tedn vozu pr 5 in manj'C!!!Ampak kot pravi Maca pasal pa je pasasl!!!! :D :D :D :D Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Marec 19, 2003 Deli Objavljeno Marec 19, 2003 Dans sem se neki malga furu, ene 50 km :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 19, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 19, 2003 nisem vec zdrzal........ ..........jaz po tablico....... baterijo v motor...... malo spucat sedez in gaaaaassaaaaaa....... 78 km za napolniti akumulator in po najnovejsi info glede duc-uvoznika za SLO........ ......pasalo,samo ob 18.00 je ze kar hladno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 19, 2003 Deli Objavljeno Marec 19, 2003 Danes sve s KAT šibale do KP,bilo ju super,prijetno toplo,samo preveč kamionom na cesti.Pa motoristov premalo skratka pred eno uro prispela domov naredila 170km Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matic Objavljeno Marec 20, 2003 Deli Objavljeno Marec 20, 2003 Jaaaaaa ! Do Kamnika, čez Tuh. dolino do Vranskega, pa nazaj do Ljubljane. Fino, pa toplo. Samo še ceste so zelo prašne, drgač je pa hudooooooooo. LP matic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno Marec 20, 2003 Deli Objavljeno Marec 20, 2003 Danes sve s KAT šibale do KP,bilo ju super,prijetno toplo,samo preveč kamionom na cesti.Pa motoristov premalo skratka pred eno uro prispela domov naredila 170km Ja morm rečt da je blo kr luštn Sando bremzat :roll:. Glede kamionov se mi je pa dopadu sam un, ki naju je opozoril na zbirateljsko strast modrih angelov na vrhu črnokalskega klanca 8) . Moja malenkost je prtipala domov mal pred sedmo s 150 km na števcu. Ta teden že drugič potegnla t kratko :x. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Marec 20, 2003 Deli Objavljeno Marec 20, 2003 Pepe in jaz-včeraj uradno odprla sezono-70 km... v stilu LS.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 20, 2003 Deli Objavljeno Marec 20, 2003 Bilo je ludo i nezaboravno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Marec 20, 2003 Deli Objavljeno Marec 20, 2003 nisem vec zdrzal......po najnovejsi info glede duc-uvoznika za SLO........ Ajsmen, in kaj si ugotovil ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 20, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 20, 2003 hotschmajster,smo malce leni danes? :arrow: http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.php?t=3773 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Marec 20, 2003 Deli Objavljeno Marec 20, 2003 hotschmajster,smo malce leni danes? :arrow:http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.php?t=3773 prejle se še nisem do tja preklikal ... tnx ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 20, 2003 Deli Objavljeno Marec 20, 2003 Danes mi je uspelo po šihtu in pred šolo nardit 70km.Kaj se mi je trgalo k sem mogla jit ob 4.30v šolo.Pa sem iz šolskih klopi gledala na cesto motorje kako so šibali iz primorske mim špara v postojni. :cry: Ja pa kat sem srečala obrnila mal pred PO pa šibala za njo pa mi je ušla.V planini je stal spet radar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Marec 20, 2003 Deli Objavljeno Marec 20, 2003 S kolegom Gogijem sva peljala na ulaufavanje yam XJ600N in kawo ZRX1200S.Smer Lj-Godovič-Ajdovščina-Razdrto-Postojna-LJ.V Ajdovščini spila kavo z dvema motoristoma z Planine.Eden imel Bandita1200 en pa Triumfa(pozabil ker model).Ob 18:20 Prispela v LJ čisto premražena. Uglavnem še 650KM ulaufavanja pol pa servis pa punimmm... :onfire: :onfire: :onfire: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 20, 2003 Deli Objavljeno Marec 20, 2003 Dans naganjal okoli Ljubljane, po Ljubljani, okoli Ljubljane, okoli Ljubljane :) no, verjetno se jih je pa ene 200 res nabralo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave