Brrrm Objavljeno Marec 26, 2003 Deli Objavljeno Marec 26, 2003 Akcija privezanosti z varnostnimi pasovi na zadnjih sedežih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Marec 26, 2003 Deli Objavljeno Marec 26, 2003 ...in sprednjih :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Marec 26, 2003 Deli Objavljeno Marec 26, 2003 Danes sem bil v Bohinju, vse prazno, priporočam vsem, ki imajo radi lep razgled! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Marec 26, 2003 Deli Objavljeno Marec 26, 2003 Danes na easy do Podpeškega jezera.Krasna turica za popoldne iz Lj,poleti pa tudi za čofat.Lahko pa podaljšate do Rakitniškega jezera,kjer je tudi za čofat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno Marec 26, 2003 Deli Objavljeno Marec 26, 2003 danes malo po kranju, potem cez golnik do trzica in se do Ljublelja. Na vrhu ljubelja je par stopinj manj kot v dolini, cesta dokaj prazna, ampak se pozna da se ni bilo orenk dezja ker je se cist bela cesta, tko da je mal za merkat.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JerryTDM Objavljeno Marec 26, 2003 Deli Objavljeno Marec 26, 2003 Jest sem pa dons naredu samo okoli 15 KM, :P :evil: To je bilo bolj za živčke :evilbat: ker je bila vožnja večina okoli 10000 do 13000 obratov :evil: Relacija je pa bila; Radovljica- Bled- Begunje- Radovljica. :D LP :lilangel: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber Objavljeno Marec 26, 2003 Deli Objavljeno Marec 26, 2003 a si mislil reči ... skozi Baško Grapo ... :wink: :arrow: Seveda :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 26, 2003 Deli Objavljeno Marec 26, 2003 Danes sem čist mal pelala zverinco na Ride pa mal okol pol sem jo šla pa fejst umit,k je full praha po cesti.No če hodte na Ride dejte res pozit ker je vsak dan radar. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Marec 26, 2003 Deli Objavljeno Marec 26, 2003 LJ-Kočevje-Dvor-Kočevje-3M-LJ .... guma do roba, obrati v zgornji tretjini, .... yeeeeehaaaaaaa ... sem šel v armed cruise misile mode-u :D :D .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 26, 2003 Deli Objavljeno Marec 26, 2003 Sem si oskrbel furco po sluzbi do Bleda in nazaj... vmes sem se ustavil v Mednem zaradi narocila plastik... pa potem zvecer se v OLP... vsega skupaj 160 km... Robberrt, hudica, sem te ze mislil klicati, da bi sla skupaj kam... no, pa kdaj drugic... :wink: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber Objavljeno Marec 27, 2003 Deli Objavljeno Marec 27, 2003 Zanimivo. Že včeraj sem odgovoril Hotckotu, pa mi te 28. strani sploh ni hotelo odpret. Zdaj ko pa sem hotel odgovorit še enkrat, se je pa kar naenkrat pojavila ta stran??? Jaz sem nedolžen :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Marec 27, 2003 Deli Objavljeno Marec 27, 2003 Včeraj letu do Pirana. Morje hladno, ko se pelješ ob morju kar čutiš hlad iz morja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Marec 27, 2003 Deli Objavljeno Marec 27, 2003 Danes naredu 80km, mal do trzina po filter, nato še malo naokol, sej je kar pasal le promet je zelo gost. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Marec 27, 2003 Deli Objavljeno Marec 27, 2003 Včerej naredil 180km smer:Ribnica-Žlebič-Sodražica-Planina-Postojna-Ljubljana-3M-dva kroga po Ljubljani!!! Se mi kar smeje!! :D :D :D :D (Takole ja) No vmes pa je padlo še mal endura po prostranih poljih in kolovozih!!! :P Zakon!Pa kako prijetno toplo je bilo!!!Na ridah pa do roba k zadeva že res na polno grabi!!! :? :? :lol: Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno Marec 27, 2003 Deli Objavljeno Marec 27, 2003 Sem si oskrbel furco po sluzbi do Bleda in nazaj... vmes sem se ustavil v Mednem zaradi narocila plastik... pa potem zvecer se v OLP... vsega skupaj 160 km... Robberrt, hudica, sem te ze mislil klicati, da bi sla skupaj kam... no, pa kdaj drugic... :wink: 8) jah hudica kwa pa nis ;), sem se tud sam furov, tko da drugic ma da poklis Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Marec 27, 2003 Deli Objavljeno Marec 27, 2003 Dans naredu enih 70km. Komi čakam de pride vikend. Se bomo lahk zares fural :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Marec 27, 2003 Deli Objavljeno Marec 27, 2003 Včeraj: Horjo;pepe,udi in jaz -70 km + postanek v Twinu...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Marec 27, 2003 Deli Objavljeno Marec 27, 2003 Dans naredu 120km!Zdej bo treba pa enkrat kmal cuno v roke uzet!!! :D Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 27, 2003 Deli Objavljeno Marec 27, 2003 Jst sem jih danes okol 80 nardila mal do hotederščce pa na ride pa konc muske.Bo jutr kakšna daljš padla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 27, 2003 Deli Objavljeno Marec 27, 2003 Banda motoristicna, danes padla super fura: LJ-Crnivec-Gornji Grad-Mozirje-Velenje-cez Hudo luknjo-Dolic-Vitanje-Slo. Bistrica-Celje-Tuhinjska dolina-LJ. Vsega skupaj 250 km. Nazaj grede je bilo ob 19:15 na Vranskem 13,8 stopinj... 8) Prijetno toplo, zeblo ni nic. Ah, da bi bilo se veliko takih dnevov... 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 27, 2003 Deli Objavljeno Marec 27, 2003 jah hudica kwa pa nis ;), sem se tud sam furov, tko da drugic ma da poklis Bom. Drugic. Obljubim. 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sax Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 Včeraj letu do Pirana. Morje hladno, ko se pelješ ob morju kar čutiš hlad iz morja. Sva se vidla v Portorožu pri skladiščih soli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 No tud jst sm se mal furu pa naredu ene 50km :wink: vse skupi, ampak je pa pasal :roll: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej666 Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 da se še jaz malo pohvalim, sicer s par dni zamude, amak vseeno... LJ - Portorož - Divača - Sežana - Nova Gorica - Vipava - LJ - pašemalokroglj :) Norih 400 km, malo zeblo, ampak šele potem ko sem parkiral doma v garaži :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 Dans naredu 100 km. Sam mi je zmankval benza pa mel sem lukno v denarnic, tko de je blo treba kr domov. Sej bo jutr bolš :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave