Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
sledi "pobeg iz KC",drugi del. :twisted: :lol:

Uradno se temu reče Weekend izhod da ne bo pomote! 8)

Ker ste na motosvet. com najboljši ljudje kar sem jih v svojem življenju spoznal upam da pridem na pustno FS tam nekje v začetku marca! Upam na lepše vreme kot lansko leto! Se že kje kaj govori o njem! Jaz pridem v pidžami kakršne upam da ne bo imel noben! :oops:

Objavljeno
He, he, vas matra, kaj? Samo še malo, pa boste videli. :wink: :wink:

Hvala!

Objavljeno

Hanzi, super da si spet ON-LINE.

Po drugi strani pa...še en moderator več online... :D :wink:

Objavljeno

Suzuki, Lucky, Hotchko, lahko tudi kdo drug!

A mi lahko kdo pride naložit Office, program za mp3 snemat ter ostale programe ki predvidevate da jih rabim! Sem dobil že nekaj E-mail ov pa mi nič ne koristijo ker jih ne morem prečekirat ker nimam programa! (word, Acrobat reader, excel, power point) seveda se tudi kakšnih filmov oziroma mp3 muzike ne bom branu! :oops: :P

HVALA!

Objavljeno

Ja, Hanzi, zakaj pa ne rečeš? :wink: :lol: Prletim takoj, ko bo čas. Danes ali jutri.

Objavljeno

Mislim Bladzo in Hotchko! Tale miška ni pol k***a vredna! Hotcho prid jo uštimat če ne jo boste tam v stegnah čez šipo dobil :twisted: Lucky če prideš k meni mi prinesi uno t staro sigurno bolje dela kot talo kitajsko vesoljsko plovilo! cel kup gumbov in lučk ampak kugla se pa pemakne lih kadar njej paše! :evil:

Objavljeno
Mislim Bladzo in Hotchko! Tale miška ni pol k***a vredna! Hotcho prid jo uštimat če ne jo boste tam v stegnah čez šipo dobil :twisted: Lucky če prideš k meni mi prinesi uno t staro sigurno bolje dela kot talo kitajsko vesoljsko plovilo! cel kup gumbov in lučk ampak kugla se pa pemakne lih kadar njej paše! :evil:

Kaj pa tac ped (slo.: drsna plsocica) na prenosniku?

Objavljeno

Nimam notebooka ampak PC tako da o kai drsni ploščici ni ne duha ne sluha! :twisted:

Objavljeno
Nimam notebooka ampak PC tako da o kai drsni ploščici ni ne duha ne sluha! :twisted:

Uffff.... ala sm bljutav :oops:

Lohk bi saj prej uprasu. Se oproscam :roll: :agrue:

Objavljeno

Lohk bi saj prej uprasu. Se oproscam :roll:  :agrue:

Sploh ne bi rabu spraševat, samo prebrati bi bilo treba...

Objavljeno

Lohk bi saj prej uprasu. Se oproscam :roll:  :agrue:

Sploh ne bi rabu spraševat, samo prebrati bi bilo treba...

Nebi rad su s teme, ampak k si ravno ti SymRu, je pac treba pohvalit ker vse zves in preberes pravocasno 8) :D

Objavljeno

Miška dela bolje! Jo je pero mal razkopu pa je reku da je zapacana kot kakšna 10let stara! Pa še 10 dni ni stara :evil: Mi jo je mal spucu zdaj pa kar nekako dela! Na pokrovu kugle narišejo puščice kako se zapre in ne kako se odpre! Ne vem al je še kje tok butasto označeno :evil: al sem jaz tak butel! :?

Objavljeno

Hanzi, ne smeš miške v golaž namakat :) :wink:

Objavljeno
Hanzi, ne smeš miške v golaž namakat :)  :wink:

Saj jo v segadin namakam da ima sploh kaj okusa po mesu! :twisted:

Objavljeno

Hanzi, daj nam ti kdaj kake mlade luštne medicinske sestre na chat spusti? :)

Objavljeno
Hanzi, daj nam ti kdaj kake mlade luštne medicinske sestre na chat spusti? :)

Nekoč so že bile! Je pa problem ker jim med delovniki nekako pač ne dovolijo pol pa ponoč četajo al pa čez weekende! Ampak njihovih nickov pa ne izdam! :x

Objavljeno

Ha,

hanzi, ti raje eno podlogo za miš nabavi, ali pa mizo spucaj ... sicer si pa računalnik kupil od Harvey Normana :wink:

Objavljeno
Ha,

hanzi, ti raje eno podlogo za miš nabavi, ali pa mizo spucaj ... sicer si pa računalnik kupil od Harvey Normana :wink:

Veš kaj podlogo sem tud v HN dobu pa njej piše kaj misliš! PC plus! :twisted: Zgleda da jo na pri firmi ki ima blagovno znamko PC plus pred prodajo dobro stestirajo (kakih 5 let v mizarski delavnici!) :evil: potem pa vso zapacano zapakirajo in prodajo! :twisted: Kot veš tud miza ni tolk svinjska da zarad nje ne bi miš delala! :twisted: :wink:

Pridi se malo z XP poigrat! nekaj bi bilo še fajn da bi v kratkem naredu, sicer bom v kratkem :shock:

Objavljeno
Pridi se malo z XP poigrat! nekaj bi bilo še fajn da bi v kratkem naredu, sicer bom v kratkem :shock:

A to se tut da, mislm z XPji igrat. :shock: :shock: :shock: :wink:

Men to 'nkol ne rata, se vedno nemudoma vdajo in zmrznejo :shock: :evil:

Sicer pa ce ti vitalni deli delajo (net, IE, mis...) NE pipaj okn kr se loh zgudi da se to crkne :roll: :oops: :? :x

Objavljeno

Hotchko je prišel in je naredil kar sem pričakoval! Sicer se je na mojem računalniku učil ampak mu je na srečo uspelo! Upam da bo to delalo! Lucky pa je prišel proti večeru pa mi je XP poslovenu in mal mikroDVD razkazu in seveda naložu! Hvala obema!

Objavljeno

Zdele zjutri, k še bl mau vidm,

sm prebral naslov teme kot:

Peskovnik za Hanzija. :lol:

Kar se mi sploh ne zdi slabo, a ne :?: 8)

Objavljeno

Ma on peskovnik u zivo gleda vsaki dan :wink:

(grehavrednesestrepress) :roll:

Objavljeno

Ma on peskovnik u zivo gleda vsaki dan :wink:

(grehavrednesestrepress) :roll:

Nekaj sem jih že pokljocal s GSM 8) nekaj pa jih ta preizkušnja še čaka :twisted:

Objavljeno

Pa sej peskovnik ni sam za potičke delat,

ampak se tam lahko tud sam mal poigraš... :D :wink:

Objavljeno
Nekaj sem jih že pokljocal s GSM 8)  nekaj pa jih ta preizkušnja še čaka :twisted:

Mimo-grede, a tole Monika bere al ja :?: :D :idea: :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!